Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAz egyszerűséget, és hatékonyságot kedvelő horgászok számára készülnek a Ready Method etetőanyagok, amelyek itt, a receptajánlóban is sűrűn előfordulnak. Ennek oka, hogy sokan vannak, akik nem egész napos horgászatokra keresnek csalogatóanyagot, hanem mindössze néhány órát szeretnénk a vízparton tölteni, és lehetőleg ez idő alatt halat is fogni.
Ebben az összeállításban két édes ízvilágú Rady Method etetőanyagot, az újdonságnak számító Mangót, és a Braunit keverjük össze. Az elegyítés leggyorsabb módja, ha mindkét kaját áttörjük sűrű rostán, és a homogenizált etetőanyagokat elegyítjük.
Ebbe a finomszemcsés mixbe kell belekeverni a Micro Pellet - Kókusz + Tigrismogyorót, amely kicsit tartalmasabbá teszi az egyveleget. A csalit is a method technikához optimalizáltuk, méghozzá olyan ízesítésben, mint az etetőanyag, név szerint ez a Tornado Method - Mangó, amely íze mellett látványos színével is felhívja magára a pontyok figyelmét. Amennyiben keveselljük a rikító csali által keltett ingert, lehet tovább aromásítani a gombócot a csomagban található Tornado Activator Gel - Mangóval.

Melegedő vizek Ready Method keveréke
1 csg Ready Method - Mangó
1 csg Ready Method - Brauni
2 marék Micro Pellet - Kókusz + Tigrismogyoró
Csali: Tornado Method - Mangó
Plusz aroma: Tornado Activator Gel - Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.