HALDORÁDÓ Tavaszi recept 9 - Első meleg napok method keveréke

Akciós ár :
9.290 Ft
Eredeti ár : 9290 10240 10.240 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA tavaszi felmelegedés nagy hatással van a pontyok táplálkozására is. Egyre inkább keresik a magas szénhidrát tartalmú táplálékot. A Champion Corn tiszta kukorica íze, és illata, valamint az N-Butyric Carp vajsavas aromája jól kiegészítik egymást. SpéciAdditive Kukoricatejjel tovább lehet fokozni a naturális jelleget, valamint hozzáadott mikropellettel a beltartalmi értéket lehet növelni. Csalinak mindenképpen olyat kell választani, amely a method kosárba téve, kitűnik onnan. Erre a BlendeX Pop Up Vajsav + Mangó alkalmas. A csalira nyomva kevés BlendeX Serum még inkább a megfelelő helyre összpontosítja a pontyok figyelmét.

Első meleg napok method keveréke
1 csg Gold Feeder Champion Corn
1/2 csg Gold Feeder N-Butyric Carp
100 ml SpéciAdditive Kukoricatej
2 marék Micro Pellet N-Butyric Carp
Csali: BlendeX Pop Up Vajsav + Mangó
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: