Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Fagyos Ponty termékcsalád kifejezetten a hűvös időszakra javasolt, így kihagyhatatlan ebből az összeállításból. Kellemes aromája, és beltartalma miatt ilyenkor is felkelti a pontyok figyelmét. A Pellet Pack by Döme Gábor – Fagyos Ponty-ot első körben 100 ml vízzel és a mellékelt CSL Tuninggal, valamint a Pellet Juice-al összekeverjük, majd pihentetjük. Már önmagában ez is elegendő lenne a horgászathoz, de ki lehet egészíteni a Fagyos Ponty etetőanyaggal, így a kosárban lesz gyorsan és lassan oldódó csalogatóanyag is. A kajához a 100 ml CSL Tuning mellett némi vizet kell keverni, majd 10 percre félretenni, majd rostálni.
Az édeskés-halas ízvilágú etetőkeverék mellé jó választás a LEGEND PELLET Wafter - Csoki Narancs, mely egy ballanszírozott csali. Amennyiben ezt az aromás egyveleget még tovább szeretnénk turbózni, a csomag részét képező LEGEND MAX Jam - Csoki Narancs lehet a segítségünkre.

FAGYOSkodó method horgászok csomagja
- 1 csg Pellet Pack by Döme Gábor – Fagyos Ponty
- 1/2 csg Fagyos Ponty etetőanyag
- 100 ml CSL Tuning – Fagyos Ponty
- csali: LEGEND PELLET Wafter - Csoki Narancs
- plusz aroma: LEGEND MAX Jam - Csoki Narancs

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!
 


 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.