Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Swim Stim termékcsaládban egyesülnek azok a létfontosságú, könnyen emészthető összetevők és étvágyfokozók, amik a pontyokat féktelen evésre ösztönzik, anélkül, hogy eltelnének vele. A Swim Stim Betaine Green olyan speciális paszta, amely tulajdonképpen egy tömény étvágygerjesztő forrás.  Ez a kellemesnek nem nevezhető illatú paszta hideg és meleg vízben is használható.
Ízesítés: Betain - Étvágygerjesztő adalék

Felhasználása:
- Gyurmázzuk rá a kedvenc csalinkra! A vékony rétegben felvitt puha anyag, folyamatos, intenzív oldódása révén felgyorsítja, felturbózza a csali vonzerejét, hamar magára vonja a halak figyelmét.
- Ez a paszta normál ólomra is könnyen rágyúrható. A folyamatosan oldódó intenzív anyag már kellő csáberőt biztosít. A közelében túrkáló hal azonban csak a horgon talál nagy, finom falatot, eltelni, jóllakni a pasztával nem tud. „Csak” az étvágyat és a kapókedvet fokozza!
- Vannak időszakok, amikor kizárólag a legpuhább, legfinomabb csalik jöhetnek csak számításba! A paszta önálló horog csaliként is bevethető. No, de hogyan? Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző paszta spirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva, hajszálelőkére kötve, könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és pasztagolyó nagyságától függően 20-60 percig működő nagyon attraktív csalit kapunk.

Kiszerelés: 250 g / csomag

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.