Szerintem nem túlzok azzal, hogy napjaink egyik legnépszerűbb csalija a tigrismogyoró, hiszen a pontyok és amurok nagyon szívesen fogyasztják szinte egész évben. Számtalan felkínálási módot használhatunk ehhez a csalihoz, én most egy olyat választottam, ami azokban a helyzetekben is segíthet, amikor nincsenek „csúcsformában” kedvenc pikkelyes barátaink.
Az elmúlt tél különösen kegyetlen volt a horgászokhoz, hiszen szinte végig jégpáncél fedte a tavakat, de annyira azért nem volt hideg, hogy lehetőség nyíljon léki horgászatra. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbben már türelmetlenül várják az első horgászatot. A kora tavaszi időszak azonban még nem a maratoni túrákról szól, hiszen jégveszte után, a csípős hidegben a néhány órás methodozások még bőven kielégítik a peca iránti sóvárgást. Putz Tomival mi sem bírtunk már magunkkal és kiugrottunk az Ezüst-tóra egy villámlátogatásra.
A színes főzsinórok térhódítása megállíthatatlan, minden horgászmódszert „megfertőztek” már. Ha szívesen és eredményesen használják a pergetők vagy a nagyponty-horgászok, akkor miért ne használhatnák a feederezők is? Az elmúlt években sokak örömére új, igazán feltűnő színű, kifejezetten feederezők számára fejlesztett főzsinórokkal léptünk piacra. Máris bemutatom ezeket!
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni! Kilencféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion,Tropicana, Chili, Amanda, valamint a Mangó.
A Ready Method család nyári időszakra, 20 C° feletti vízhőfokhoz készített tagja, a Tropicana. Ez tulajdonképpen egy csúcs tejsavas method etetőanyag, amelyben megtalálható a mangó, ananász, citrom, és egyéb déli gyümölcsök harmonikus aromája. Színe rikító sárga. Nem csak a pontyokra, hanem az amurokra is nagy hatással van!
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni! Kilencféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion,Tropicana, Chili, Amanda, valamint a Mangó.
A Ready Method család nyári időszakra, 20 C° feletti vízhőfokhoz készített tagja, a Tropicana. Ez tulajdonképpen egy csúcs tejsavas method etetőanyag, amelyben megtalálható a mangó, ananász, citrom, és egyéb déli gyümölcsök harmonikus aromája. Színe rikító sárga. Nem csak a pontyokra, hanem az amurokra is nagy hatással van!