HALDORÁDÓ Record Carp Stick Mix - FermentX

Akciós ár :
695 Ft
Egységár : (869 Ft / 1 kg )
Eredeti ár : 695 1390 1.390 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó Record Carp Stick Mixek nagy gonddal válogatott, a legjobb alapanyagok felhasználásával készültek, amelyek egyesével beazonosíthatóak, mert látszódnak. A szemcseméretet is úgy lett meghatározva, hogy azok éppen ideálisak legyenek, azaz sem túl nagy, sem túl kicsik, de minden változat tökéletesen passzoljon az adott ízvilághoz. Ahogy a többi bojlis termékeink, úgy ez is minden ízben elérhető lesz, tehát 8 féle Stick Mixből lehet válogatni. A zacskót kézbe véve és kibontva egy darabos szemcsézetű, száraz anyaggal találkozunk, amely már így, ebben az állapotában is jól süllyed, hiszen előkezelt összetevőkből áll. Így szárazon azonnal a vízbe helyezhető, nem kell semmilyen aromát, semmilyen folyadékot hozzá tenni. Ennek az a fő lényege, hogy a PVA hálót garantáltan nem fogja oldani, hiszen nem adtunk hozzá vizet, viszont szinte a teljes mennyiség a fenéken elsüllyed, így a csali közvetlen közelében fog maradni, ahol felkelti a halak figyelmét! Legnépszerűbb felhasználási módja a PVA hálóba való töltés. Legyen szó feeder, vagy akár bojlis nagy ponty horgászról, talál magának megfelelőt a családon belül, ami sok szép halhoz fogja hozzásegíteni használóját!

A FermentX Stick Mix a nyári horgászatok sztárja! Az erjesztett, savanykás ízzel rendelkező falatokat a pontyok és amurok egyaránt nagyon kedvelik. Ahogy a többi FermentX terméknek, úgy ennek az alapját is különböző erjesztett gabonafélék adják. Teljesen naturális keverék, a természetes, nagy kiterjedésű vizeken is eredményes!

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 800 g
Íz / Szín : tejsavas / sárgás - fehér
További választék
( 1.390 Ft )
(durva 800 g édes ananász / sárga)
( 1.690 Ft )
(durva 800 g halas / fekete)
( 1.390 Ft )
(durva 800 g gyümölcsös / kék)
1.690 Ft 845 Ft
(durva 800 g Zöld bors / zöld)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: