Hatékony szúnyogriasztók

Hatékony szúnyogriasztók

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

AMPLECTA Szúnyogcsapda AMT 100

Nyerd meg a háborút a szúnyogok ellen! Ezzel a jelmondattal hozta forgalomba a cég az Amplecta Szúnyogcsapdát.

 

Az AMPLECTA Szúnyog csapda az egyik leghatékonyabb eszköz a szúnyogok elleni védekezésben. Használata rendkívül egyszerű

 

A piacon található a szúnyogriasztók és csapdák közül ez a készülék a leghatékonyabb. Használható kertben, teraszon vagy akár kempingben is, csak hálózati áramforrást kell neki biztosítani. A szúnyogoknak kitűnő szaglásuk van, áldozatukat több mint 30 méterről megtalálják. Észlelik a szén-dioxidot a leheletünkből, illetve a testünk által kibocsátott hőt és szagot. A szúnyogcsapda leutánozza ezeket a jeleket, és közel csalogatja a rovarokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához. A rovarokat ezután beszívja a csapda tartályába, ahol néhány óra alatt elpusztulnak a szárítástól (dehidratálástól). Ezután a tartályt csak ki kell üríteni, amikor tele van vagy egy héten egyszer. Annak ellenére, hogy a csapda azonnal megfogja a rovarokat, beletelhet 6-8 hétbe, amíg a környéken végleg megszakítja a rovarok további fejlődését. A szúnyogcsapda 1500 négyzetméteren belül hatásos.

 

A Rapid Action csalogató négyszeresére növeli a megfogott rovarok arányát

 

A csapda elhelyezése:

 

  1. Helyezze a csapdát a szúnyogok kifejlődési helye és a megvédeni kívánt terület közé.
  2. Olyan messze legyen az emberektől és olyan közel legyen a szúnyogokhoz, amennyire lehet.
  3. A csapdát esőtől, széltől és naptól védett helyre, a földtől 40-60 cm-es magasságban helyezze el.
 

 

Tartozékok: hálózati kábel, hálós tartály, Rapid Action csalogató

 

A csapda aljára belülről kell rögzíteni a hálós tartályt a gumírozott pánt segítségével. Ezután a fedélen található kupakba kell beletenni a Rapid Action csalogató tartályt. Csak ezután csatlakoztassa a készüléket a hálózatra, majd a perem alatt található gombbal kapcsolja be. A Rapid Action csalogató kb. 4 hétig tart ki. A készülék e nélkül is használható, ekkor csak az UV lámpa működik. A csapdát egyszerű működtetni, környezetbarát, mindenféle veszélyes vegyi anyag és propángáz használata nélkül üzemel.

 

Elsőként a csapda aljára belülről kell rögzíteni a hálós tartályt a gumírozott pánt segítségével
Ez gyűjti össze a rovarokat, ahonnan már nincs menekvés!
Ezután a perem alatt található gombbal bekapcsolva, a készülék már teszi a dolgát

 

THERMACELL Szúnyogriasztós kerti lámpa

Az asztalra vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki- és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.

 

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót

 

A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít a bekapcsolástól számítva 10-30 percen belül. A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel.

 

Helyezze a lapot a lámpa tetején található nyílásba…
… ezután az elemtartó két oldalán lévő nyelv benyomásával emelje le a lámpa fedelét…
… majd csavarja a butángáz patront a helyére

 

A lámpa bekapcsolása a készülék alján található gombbal történik. Két erősség közül lehet választani, az egyik, amikor 2 db LED világít, ekkor 200 órán át működik, a másik irányba döntve a kapcsolót pedig 8 db LED világít 50 órán keresztül.

 

A szúnyogriasztó bekapcsolásához tolja a gombot „ON” állásba, majd nyomja meg a „PUSH” gombot
A dobozban a lámpa mellett 1 db butángáz patron, 3 db betét és 4 db AA elem található

 

A készülék által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett. Jelenleg is használják Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban.

 

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék

Ez a szúnyogriasztó készülék egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít bármilyen szabadidős tevékenység esetén.

 

Egyszerű, kézre álló, hatékony készülék!

 

A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. 1 palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel. Az általa által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett.

 

A doboz a készülék mellett 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz

 

A készülék beüzemelése rendkívül egyszerű.

 

  1. Vegye ki a csomagból a patront és a lapocskát.
  2. „OFF” gombállás mellett tegye a lapocskát a rács mögé és csavarja be alulra a patront.
  3. Ezután tolja „ON” állásba a gombot, majd pár másodperc várakozás után nyomja meg párszor a „START” gombot.
  4. Ha a készülék működésben van, a tetején a lencsén keresztül egy kis jelzőfény látható.
  5. Használat után a gomb „OFF” állásban legyen, és hagyja a készüléket kihűlni.
 

 

A patront alul kell becsavarni
A hátoldalon látszik, hogy mennyi van még a patronban

 

THERMACELL Övtok szúnyogriasztó készülékhez

Övtok szúnyogriasztó készülékhez a kényelmes hordozás érdekében, és hogy mindkét kezünk szabadon maradjon. Nemcsak övre vagy hátizsákra, de magaslesre, csónakra, ágra is rögzíthető

 

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék tárolására szolgáló övtok, amely nem gátol a mozgásban
A butánpalack és a lapocska a nélkül cserélhető, hogy a készüléket ki kellene venni a tartóból

 

THERMACELL Utántöltő csomag szúnyogriasztó készülékhez

48 órás utántöltő csomag, amely 4 db bután palackot és 12 db szúnyogriasztó lapocskát tartalmaz. Az összes Thermacell szúnyogriasztóhoz ugyanolyan utántöltő csomag használható, így a Szúnyogriasztós kerti lámpához és a Szúnyogriasztó készülékhez is megfelel. Egy palacknyi gáz 12 órán keresztül, egy riasztólapocska 4 órán át használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható, és mind a megkezdett gázpalack, mind pedig a riasztólap nyugodtan a készülékben hagyható (hűvös, száraz helyen tárolandó). Miután szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem kell egy lapocskát azonnal elhasználni. Például, ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék ezt követően kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő. A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, ami egy természetes inszekticid (rovarölő anyag), a piretrin (melyet a krizantémból vonnak ki!) mesterségesen előállított változata. (Mivel ez az anyag nemcsak a rovarokra, hanem a halak számára is erős méreg, a lapkákat semmiképpen ne dobja el vízparton!)

 

THERMACELL Utántöltő csomag kívülről…
… és belülről - íme, a tartalma

 

Íme, egy rövid angol nyelvű kisfilm, amely bemutatja a THERMACELL készülékeket működés közben is:

 

 

VAPE Kids Elektromos szúnyogirtó készülék

A Vape Kids Elektromos készülék és szúnyogirtó folyadék zöld tea illattal zárt térben szúnyogok elpusztítására alkalmas. A készülékre a gyártó örök garanciát vállal. Még nyitott ablaknál és lámpafénynél is hatásos. 60 éjszakán át (480 óra) távol tartja a szúnyogokat, így nyugodt alvást biztosít. A készülék kb. 20 négyzetméteres alapterületű helység kezelésére elegendő.

 

A Vape Kids elektromos szúnyogirtó készülék Zöld tea illatú folyadékkal kerül forgalomba

 

VAPE Darázs Stop spray

Sokszor nem csak a szúnyogokkal, de a darazsakkal is meggyűlik a bajunk. A Vape Darázs Stop darázsirtó aeroszol a zárt térbe (pl. lakásba, padlástérbe) berepülő darazsak irtására alkalmas. Az aeroszolt óvatosan 1-1,5 méter távolságból szabad a nyugvó darázsra fújni. A terméket darázsfészek kezelésére alkalmazni tilos és balesetveszélyes! Repülő rovarok irtására, a légtérbe porlasztva nem használható. Használatát követően szellőztessük ki a helyiséget. Az aeroszol 300 ml térfogatú fémpalackban kerül forgalomba.

 

Ha a darazsakkal meggyűlt a bajunk, használjuk ezt a spray-t

 

VAPE Derm Extra Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol

Akár 6 órán át nyújt extra védelmet a szúnyogok, kullancsok, sőt, még a böglyök ellen is. Használja kirándulás, sportolás, vagy horgászat közben! Izzadás esetén is hatékony védelmet nyújt, nem ragad. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre. 10 ml-es kiszerelésben kapható.

 

Hatékony védelmet nyújt a szúnyogok, kullancsok, valamint a böglyök ellen is

 

VAPE Derm Invisible Pumpás Spray

Különleges összetételének köszönhetően színtelen és szagtalan védelmet nyújt szúnyogok, tigrisszúnyogok és kullancsok ellen is, ráadásul akár 8 órán át távol tartja a vérszívókat. Praktikus áttetsző flakonjának köszönhetően nyomon lehet követni a folyadék fogyását. 100 ml-es kiszerelésben kapható.

 

Akár 8 órán át távol tartja a vérszívókat

 

VAPE Derm Sensitive Szúnyog- és Kullancsriasztó tej

Egy termékben egyesíti a rovaroktól való védelmet és az ápoló összetevők hidratáló hatását. Tápláló készítmény, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy védje és egészségesen tartsa a bőrt. E-vitamin tartalma révén táplálja a bőrt, puhává, hidratálttá és kellemes illatúvá varázsolja. Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért már 3 éves kor alatt is biztonsággal alkalmazható. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre. 100 ml-es kiszerelésben kapható.

 

Tápláló készítmény, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy védje és egészségesen tartsa a bőrt

 

VAPE Füstölő spirál

Olyan szabadtéri szúnyogriasztó szer, amelynek a végét, használatba vétel előtt meg kell gyújtani. A dobozban összesen 10 db spirált és egy tartólemezt talál. A spirál lassan ég el, miközben jól látható és érezhető füstöt képez. Ez a füst, hogy elviselhető legyen az emberi orr számára is, ezért illatosított. A szúnyogriasztó szerrel kezelt füstölő spirál meglepően hatékony. 2-3 spirállal körbevett sátrat vagy piknikasztalt messzire elkerülik a vérszívó rovarok. Az extra méretű spirál kb. 12 óra alatt ég el teljesen.

 

Több méretben és illatban kapható

 

(X)
Haldorádó Team

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: