Hatékony szúnyogriasztók

Hatékony szúnyogriasztók

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

AMPLECTA Szúnyogcsapda AMT 100

Nyerd meg a háborút a szúnyogok ellen! Ezzel a jelmondattal hozta forgalomba a cég az Amplecta Szúnyogcsapdát.

 

Az AMPLECTA Szúnyog csapda az egyik leghatékonyabb eszköz a szúnyogok elleni védekezésben. Használata rendkívül egyszerű

 

A piacon található a szúnyogriasztók és csapdák közül ez a készülék a leghatékonyabb. Használható kertben, teraszon vagy akár kempingben is, csak hálózati áramforrást kell neki biztosítani. A szúnyogoknak kitűnő szaglásuk van, áldozatukat több mint 30 méterről megtalálják. Észlelik a szén-dioxidot a leheletünkből, illetve a testünk által kibocsátott hőt és szagot. A szúnyogcsapda leutánozza ezeket a jeleket, és közel csalogatja a rovarokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához. A rovarokat ezután beszívja a csapda tartályába, ahol néhány óra alatt elpusztulnak a szárítástól (dehidratálástól). Ezután a tartályt csak ki kell üríteni, amikor tele van vagy egy héten egyszer. Annak ellenére, hogy a csapda azonnal megfogja a rovarokat, beletelhet 6-8 hétbe, amíg a környéken végleg megszakítja a rovarok további fejlődését. A szúnyogcsapda 1500 négyzetméteren belül hatásos.

 

A Rapid Action csalogató négyszeresére növeli a megfogott rovarok arányát

 

A csapda elhelyezése:

 

  1. Helyezze a csapdát a szúnyogok kifejlődési helye és a megvédeni kívánt terület közé.
  2. Olyan messze legyen az emberektől és olyan közel legyen a szúnyogokhoz, amennyire lehet.
  3. A csapdát esőtől, széltől és naptól védett helyre, a földtől 40-60 cm-es magasságban helyezze el.
 

 

Tartozékok: hálózati kábel, hálós tartály, Rapid Action csalogató

 

A csapda aljára belülről kell rögzíteni a hálós tartályt a gumírozott pánt segítségével. Ezután a fedélen található kupakba kell beletenni a Rapid Action csalogató tartályt. Csak ezután csatlakoztassa a készüléket a hálózatra, majd a perem alatt található gombbal kapcsolja be. A Rapid Action csalogató kb. 4 hétig tart ki. A készülék e nélkül is használható, ekkor csak az UV lámpa működik. A csapdát egyszerű működtetni, környezetbarát, mindenféle veszélyes vegyi anyag és propángáz használata nélkül üzemel.

 

Elsőként a csapda aljára belülről kell rögzíteni a hálós tartályt a gumírozott pánt segítségével
Ez gyűjti össze a rovarokat, ahonnan már nincs menekvés!
Ezután a perem alatt található gombbal bekapcsolva, a készülék már teszi a dolgát

 

THERMACELL Szúnyogriasztós kerti lámpa

Az asztalra vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki- és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót

A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít a bekapcsolástól számítva 10-30 percen belül. A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel.

Helyezze a lapot a lámpa tetején található nyílásba…
… ezután az elemtartó két oldalán lévő nyelv benyomásával emelje le a lámpa fedelét…
… majd csavarja a butángáz patront a helyére

A lámpa bekapcsolása a készülék alján található gombbal történik. Két erősség közül lehet választani, az egyik, amikor 2 db LED világít, ekkor 200 órán át működik, a másik irányba döntve a kapcsolót pedig 8 db LED világít 50 órán keresztül.

A szúnyogriasztó bekapcsolásához tolja a gombot „ON” állásba, majd nyomja meg a „PUSH” gombot
A dobozban a lámpa mellett 1 db butángáz patron, 3 db betét és 4 db AA elem található

A készülék által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett. Jelenleg is használják Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban.

 

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék

Ez a szúnyogriasztó készülék egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít bármilyen szabadidős tevékenység esetén.

Egyszerű, kézre álló, hatékony készülék!

A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. 1 palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel. Az általa által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett.

A doboz a készülék mellett 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz

A készülék beüzemelése rendkívül egyszerű.

  1. Vegye ki a csomagból a patront és a lapocskát.
  2. „OFF” gombállás mellett tegye a lapocskát a rács mögé és csavarja be alulra a patront.
  3. Ezután tolja „ON” állásba a gombot, majd pár másodperc várakozás után nyomja meg párszor a „START” gombot.
  4. Ha a készülék működésben van, a tetején a lencsén keresztül egy kis jelzőfény látható.
  5. Használat után a gomb „OFF” állásban legyen, és hagyja a készüléket kihűlni.
 

A patront alul kell becsavarni
A hátoldalon látszik, hogy mennyi van még a patronban


A termék részletes bemutatása és használati útmutatója megtekinthető ebben a videóban: 

 

THERMACELL Övtok szúnyogriasztó készülékhez

Övtok szúnyogriasztó készülékhez a kényelmes hordozás érdekében, és hogy mindkét kezünk szabadon maradjon. Nemcsak övre vagy hátizsákra, de magaslesre, csónakra, ágra is rögzíthető

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék tárolására szolgáló övtok, amely nem gátol a mozgásban
A butánpalack és a lapocska a nélkül cserélhető, hogy a készüléket ki kellene venni a tartóból

THERMACELL Utántöltő csomag szúnyogriasztó készülékhez

48 órás utántöltő csomag, amely 4 db bután palackot és 12 db szúnyogriasztó lapocskát tartalmaz. Az összes Thermacell szúnyogriasztóhoz ugyanolyan utántöltő csomag használható, így a Szúnyogriasztós kerti lámpához és a Szúnyogriasztó készülékhez is megfelel. Egy palacknyi gáz 12 órán keresztül, egy riasztólapocska 4 órán át használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható, és mind a megkezdett gázpalack, mind pedig a riasztólap nyugodtan a készülékben hagyható (hűvös, száraz helyen tárolandó). Miután szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem kell egy lapocskát azonnal elhasználni. Például, ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék ezt követően kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő. A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, ami egy természetes inszekticid (rovarölő anyag), a piretrin (melyet a krizantémból vonnak ki!) mesterségesen előállított változata. (Mivel ez az anyag nemcsak a rovarokra, hanem a halak számára is erős méreg, a lapkákat semmiképpen ne dobja el vízparton!)

THERMACELL Utántöltő csomag kívülről…
… és belülről - íme, a tartalma

Íme, egy rövid angol nyelvű kisfilm, amely bemutatja a THERMACELL készülékeket működés közben is:

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék gázpalackra

Ez a ThermaCELL készülék erre alkalmas gázpalackról működtethető. Kifejezetten kempingezőknek és világjáróknak ajánlott. A készülék a szabványos túrafőzőhöz használatos gázpalackhoz menetesen csatlakoztatható. Nagyjából 20 m2-es területet tesz szúnyogmentessé.

Használata:
Csatlakoztassa a szabványos menettel ellátott kemping gázfőző palackhoz, óvatosan rázza meg a palackot, kapcsolja a ThermaCELL készüléket készüléket ON állásba és hagyja kb. 10 másodpercig, hogy a gáz átjárja a készüléket, majd ezután 3-4 szer nyomjon rá a piezzo gyújtásra (szikráztatásra) amivel üzembe helyezi a készüléket.

A ThermaCELL készüléknek tartozéka 3 db (12 órára elegendő) szúnyogriasztó ThermaCELL lapka. A készülék akár kézi poggyászban repülőgépekre is felvihető. (bután palackot nem tartalmaz!)

További fontos jellemzői:
- 98%-os hatékonyság
- szagtalan
- a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.
- az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag
- jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban.

 

Ez a ThermaCELL készülék erre alkalmas gázpalackról működtethető. Kifejezetten kempingezőknek és világjáróknak ajánlott
A készülék a szabványos túrafőzőhöz használatos gázpalackhoz menetesen csatlakoztatható


A termék részletes bemutatása és használati útmutatója megtekinthető ebben a videóban: 

THERMACELL Utántöltő csomag gázpalackos szúnyogriasztó készülékhez

48 órás utántöltő csomag, amely 12 db szúnyogriasztó lapocskát tartalmaz. Ez az utántöltő csomag a gázpalackos szúnyogriasztó készülékhez használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható, riasztólap nyugodtan a készülékben hagyható (hűvös, száraz helyen tárolandó). Miután szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem kell egy lapocskát azonnal elhasználni. Például, ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék ezt követően kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő. A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, mely egy természetes inzekticid-nek, a Pyrethrin-nek felel meg (melyet a krizanténból vonják ki!).

48 órás utántöltő csomag, amely 12 db szúnyogriasztó lapocskát tartalmaz

 

MFF Air Tornado Szúnyogirtó Lámpa szett töltővel és Powerbankkal

Az Air Tornado egy olyan speciális szúnyogirtó berendezés, ami egy szabványos USB csatlakozóról működtethető és nem csak zárt térben, de eredményesen csíphetjük el vele a szúnyogokat akár a sátrunkban használva is!

Az MFF Air Tornado megjelenése rendkívül elegáns, nem használ kémiai anyagokat, teljesen halk működésű és nem bocsát ki magából kellemetlen szagokat sem.
Használata egyszerű és 100%-ban hatásos! Éjszaka a speciális fénytartományban világító fényének köszönhetően magához csalja a szúnyogokat és hangtalanul szippantja magába őket.
Tisztítása végtelenül egyszerű, csupán az alsó tároló részt kell kiüríteni és újból használatra kész!

Az összeállítás része egy Ledes töltöttségi jelzővel rendelkező Electra Powerbank is, mellyel akár egy sátorban is működtethető a szúnyogirtó lámpa.
Az USB-ről tölthető akkumulátorral bármikor egy mozdulattal feltöltheted a mobilod vagy egyéb eszközöd. Kompakt méretének köszönhetően mindig ott lehet a horgásztáskádban, garantálva az eszközök promt tölthetőségét.

A Powerbank mellett egy Electra univerzális hálózati adapter is tartozék, amivel a lakásban is bárhol üzembe helyezhető eszközünk, mely 2 USB Port-tal rendelkezik, ami tökéletes telefonok, Powerbankok és egyéb USB tölthetőségű eszközök feltöltéséhez is.

A szett teljes tartalma:
- MFF Air Tornado szúnyogírtó lámpa
- Outdoor Electra Ledes Powerbank 12000mAh (több színben)
- Outdoor Electra Universal Fast Charging USB-s hálózati adapter

MFF Air Tornado Szúnyogirtó Lámpa szett töltővel és Powerbankkal
A lámpa kapható külön is

 

CARP ZOOM Rovarirtó lámpa

Újratölthető, energiatakarékos lámpa. A rovarirtó lámpa beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Jellemzők: 
- Szuper fényes fehér LED (200 lm)
- Az ibolya színű LED hatékonyan vonzza a szúnyogokat, melyeket 2000 V pusztít el
- Hatékony terület: 30-40 m²
- 4 üzemmód: kikapcsolt, csak fehér fény, vagy szúnyogcsapda mód, illetve az előző kettő egyszerre is használható
- IP44 - fröccsenésmentes burkolat
- 2000 mAh akkumulátor
- Töltés: USB DC5V 2000 mA (max. 3,5 óra)
- Tisztítókefe és USB-kábel tartozik hozzá

Ez a rovarirtó lámpa beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas

 

BROS Elektromos Szúnyogirtó készülék Sensitive

Hogy nyugodt legyen álma és az éjszaka folyamán se zaklassák a kellemetlen vérszívó rovarok, ehhez kínálunk egy praktikus és olcsó megoldást. A Bros elektromos szúnyogriasztó készülék üzemeltethető lapkával (tartozék) és folyadékkal ( nem tartozék) egyaránt. Ráadásul  ez a változat gyerekek számára is használható. Nincs más teendő, mint a konnektorba bedugni. A zárt térben lassan párolgó hatóanyag néhány perc alatt megöli a szobában megbúvó szúnyogokat. A készülékhez 10 db lapka jár, 1 lapka max 10 órás védelmet biztosít.

Ez a változat gyerekek számára is használható

Varga Cseppek Rovarcsípés utáni spray

Sok időt tölt a természetben? Zavarják a bőrirritációt okozó rovarok? Legyen szó horgászatról, kirándulásról, vagy épp túrázásról, a Varga Cseppek Rovarcsípés utáni spray-nek - mely a rovarcsípés okozta kellemetlen bőrtünetek enyhítésére való készítmény - mindenképp érdemes helyet szorítani a táskában!

A 100%-ban természetes alapú készítmény, hűsítő mentollal készül, így rendkívül kellemes illattal is rendelkezik. Szúnyog- illetve egyéb rovarcsípés (pl. darázs, méh, bögöly, kullancs) okozta kellemetlen bőrtünetek (viszketés és bőrirritáció) enyhítésére ajánlott a használata. Használata roppant egyszerű, mindössze a csípés helyére kell fújni!
A gyógynövénykivonatok és a mentol jótékony hatásai:
- gyorsan nyugtatják a csípés okozta kellemetlen bőrtüneteket
- hűsítik a csípés környezetét
- ápolják a kezelt bőrfelületet

100%-ban természetes alapú készítmény, mely hűsítő mentollal készül, így rendkívül kellemes illattal is rendelkezik

Kiváló minőségű és hatású speciális hatóanyag, mely hatékonyan elriasztja a szúnyogokat (a trópusi fajtákat is) maximum 8 óráig, továbbá a kullancsok ellen is kiválóan véd (max. 4 óráig), illetve fekete legyek ellen (max. 6 óráig).

Használata:

- Használat előtt felrázandó, a befújni kívánt területtől nagyjából 15 cm távolságra tartsa és olyan ruha- vagy bőrfelületre vigye fel, amelyet csípés érhet.

- Arc illetve nyak területeknél elsőnek permetezze a tenyérbe és onnan kenje a csípésnek kitett területre.

Szúnyogok és kullancsok ellen is kiválóan véd

 

MFF Szúnyogriasztó Spray

Az MFF szúnyogriasztó használatával távolról elkerülnek a szúrós kis ördögök, mert a speciális illóolajokból álló összetevőitől rettenetesen irtóznak!

Az MFF egy speciálisan horgászoknak kifejlesztett, teljesen vegyszermentes, intenzív, mégis az emberi orr számára kifejezetten kellemes illatú szúnyogriasztó család.

A készítmény távol tartja a szúnyogokat, miközben a halak viselkedését nem befolyásolja, ellentétben más készítményekkel, melyek használata közben, ha csalival vagy etetőanyaggal érintkezik a szúnyogriasztós kezű horgász, azt már távolról kiszagolják a halak és szempillantás alatt elkerülik azt.

Ideális gyerekek számára is 3 éves kortól.

Használat: Alkalmazza az egész bőrfelületen. Használatkor kerülje a szem és nyálkahártyával való érintkezést.

- Parabén mentes
- Propilénglikol mentes
- Nem tartalmaz színezéket
- Paraffinolaj mentes
- Tárolja hűvös, száraz helyen
- Laboratóriumilag tesztelt

MFF Szúnyogriasztó Spray - Eucalyptus & Teafa olaj
MFF Szúnyogriasztó Spray - Bazsalikom & Citrom
MFF Szúnyogriasztó Spray - Muskátli & Teafa olaj

BROS Szúnyogírtó lap

Utántöltő lapka elektromos szúnyogirtó készülékekhez.
A BROS lapkái hatásos védelmet nyújtanak akár egész éjszakán át, nyitott ablaknál is. Ezzel biztosítva a nyugodt kikapcsolódást vagy pihenést.
Optimális védelmet nyújt az aktiválástól számított 30 percen belül, használat során a lapka színe megváltozik, ezt követően vegyük ki és cseréljük egy újra. A dobozban 20 db lapka található.

A BROS lapkái hatásos védelmet nyújtanak akár egész éjszakán át, nyitott ablaknál is

BROS Szúnyogírtó spirál

Nagyon hatékony kültéri védelem szúnyogok és rovarok ellen, hatása akár 8 órán keresztül védhet.
Használata egyszerű, csak vegye ki a spirált a csomagolásból és válassza szét a két spirált.
Ezt követően helyezze a dobozban található kis fémállványra majd pedig gyújtsa meg és fújja el úgy, hogy a spirál füstöljön.
Kizárólag csak kültéren használható.

Nagyon hatékony kültéri védelem szúnyogok és rovarok ellen, hatása akár 8 órán keresztül védhet

VAPE Darázs Stop spray

A Vape Darázs Stop darázsirtó aeroszol a zárt térbe (pl. lakásba, padlástérbe) berepülő darazsak irtására alkalmas. Az aeroszolt óvatosan 1-1,5 méter távolságból szabad a nyugvó darázsra fújni. A terméket darázsfészek kezelésére alkalmazni tilos és balesetveszélyes! Repülő rovarok irtására, a légtérbe porlasztva nem használható. Használatát követően szellőztessük ki a helyiséget. Az aeroszol 300 ml térfogatú fémpalackban kerül forgalomba.

A Vape Darázs Stop darázsirtó aeroszol a zárt térbe (pl. lakásba, padlástérbe) berepülő darazsak irtására alkalmas.

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.