Hatékony szúnyogriasztók

Hatékony szúnyogriasztók

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

THERMACELL Szúnyogriasztós kerti lámpa

Az asztalra vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki- és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót

A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít a bekapcsolástól számítva 10-30 percen belül. A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel.

Helyezze a lapot a lámpa tetején található nyílásba…
… ezután az elemtartó két oldalán lévő nyelv benyomásával emelje le a lámpa fedelét…
… majd csavarja a butángáz patront a helyére

A lámpa bekapcsolása a készülék alján található gombbal történik. Két erősség közül lehet választani, az egyik, amikor 2 db LED világít, ekkor 200 órán át működik, a másik irányba döntve a kapcsolót pedig 8 db LED világít 50 órán keresztül.

A szúnyogriasztó bekapcsolásához tolja a gombot „ON” állásba, majd nyomja meg a „PUSH” gombot
A dobozban a lámpa mellett 1 db butángáz patron, 3 db betét és 4 db AA elem található

A készülék által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett. Jelenleg is használják Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban.

 

THERMACELL Szúnyogriasztós asztali lámpa

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. Az asztalra, vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, és a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú. 4 db AA elemmel működik.

A Thermacell Szúnyogriasztós asztali lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A doboz 1 db készüléket, 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz.

További fontos jellemzői:

- 98%-os hatékonyság

- szagtalan

- a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.

- az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag

- jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban.

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót

THERMACELL Szúnyogriasztós parklámpa

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. A készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet. A hozzá adott talp segítségével asztalra, illetve a szintén mellékelt rudak segítségével akár földbe is szúrhatjuk (teljes magassága 1,6 m). Egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú.

A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A doboz 1 db utántölthető készüléket, 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz.

A készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet
A hozzá adott talp segítségével asztalra is tehetjük

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék

Ez a szúnyogriasztó készülék egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít bármilyen szabadidős tevékenység esetén.

Egyszerű, kézre álló, hatékony készülék!

A rovarriasztó készülék könnyű, hálózati áramforrástól független és hordozható. 1 palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A készülék 98%-os hatékonysággal üzemel. Az általa által használt hatóanyag az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal) által engedélyezett.

A doboz a készülék mellett 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz

A készülék beüzemelése rendkívül egyszerű.

  1. Vegye ki a csomagból a patront és a lapocskát.
  2. „OFF” gombállás mellett tegye a lapocskát a rács mögé és csavarja be alulra a patront.
  3. Ezután tolja „ON” állásba a gombot, majd pár másodperc várakozás után nyomja meg párszor a „START” gombot.
  4. Ha a készülék működésben van, a tetején a lencsén keresztül egy kis jelzőfény látható.
  5. Használat után a gomb „OFF” állásban legyen, és hagyja a készüléket kihűlni.
 

A patront alul kell becsavarni
A hátoldalon látszik, hogy mennyi van még a patronban


A termék részletes bemutatása és használati útmutatója megtekinthető ebben a videóban: 

THERMACELL Övtok szúnyogriasztó készülékhez

Övtok szúnyogriasztó készülékhez a kényelmes hordozás érdekében, és hogy mindkét kezünk szabadon maradjon. Nemcsak övre vagy hátizsákra, de magaslesre, csónakra, ágra is rögzíthető

THERMACELL Szúnyogriasztó készülék tárolására szolgáló övtok, amely nem gátol a mozgásban
A butánpalack és a lapocska a nélkül cserélhető, hogy a készüléket ki kellene venni a tartóból

THERMACELL Utántöltő csomag szúnyogriasztó készülékhez

48 órás utántöltő csomag, amely 4 db bután palackot és 12 db szúnyogriasztó lapocskát tartalmaz. Az összes Thermacell szúnyogriasztóhoz ugyanolyan utántöltő csomag használható, így a Szúnyogriasztós kerti lámpához és a Szúnyogriasztó készülékhez is megfelel. Egy palacknyi gáz 12 órán keresztül, egy riasztólapocska 4 órán át használható. Az utántöltő csomag hosszú időn keresztül tárolható, és mind a megkezdett gázpalack, mind pedig a riasztólap nyugodtan a készülékben hagyható (hűvös, száraz helyen tárolandó). Miután szakaszosan üzemeltethető riasztóról van szó, nem kell egy lapocskát azonnal elhasználni. Például, ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék ezt követően kikapcsolható, s egy lapocska így négy estére elegendő. A lapocskában található szintetikus hatóanyag neve D-Allethrin, ami egy természetes inszekticid (rovarölő anyag), a piretrin (melyet a krizantémból vonnak ki!) mesterségesen előállított változata. (Mivel ez az anyag nemcsak a rovarokra, hanem a halak számára is erős méreg, a lapkákat semmiképpen ne dobja el vízparton!)

THERMACELL Utántöltő csomag kívülről…
… és belülről - íme, a tartalma

Íme, egy rövid angol nyelvű kisfilm, amely bemutatja a THERMACELL készülékeket működés közben is:

BROS Rovarirtó UV Lámpa

A belső tereket repülő rovarok ellen (legyek, szúnyogok és darazsak) hatékonyan védő rovarölő lámpa. A készülék tökéletesen alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, illetve kisebb kiszolgáló helyiségekbe. A speciális fényforrás és egy elektromos háló együttesen biztosítja a készülék magas hatékonyságát. A kibocsátott UV-sugárzás teljesen ártalmatlan emberek és háziállatok számára, a szigetelt műanyag burkolat pedig garantálja a lámpa biztonságos és hosszú távú használatát.

Tipp: A maximális hatékonyság elérése céljából javasolt a lámpát 1,8-2 méter magasságban, más fényforrástól távol felakasztani.

A fényforrás és egy elektromos háló együttesen biztosítja a készülék magas hatékonyságát

BROS Szúnyogirtó rúd

Kiváló választás kültéri védelemre: szúnyogok, fekete legyek és más vérszívó rovarok ellen. Nagyszerű segítség lehet egy-egy horgászat során. A csomag 4 darab rudat tartalmaz, melyből 1 darab rúd nagyjából 15 négyzetméter területet véd. A rudakat 3-4 m távolságra helyezzük el. Száraz, szabad területen felügyelet nélkül ne hagyjuk!

Kiváló választás kültéri védelemre, mellyel akár 15 négyzetméter területet védhetünk le

BROS Szúnyog és kullancsriasztó aeroszol

Kiváló minőségű és hatású speciális hatóanyag, mely hatékonyan elriasztja a szúnyogokat (a trópusi fajtákat is) maximum 8 óráig, továbbá a kullancsok ellen is kiválóan véd (max. 4 óráig), illetve fekete legyek ellen (max. 6 óráig).

Használata:

- Használat előtt felrázandó, a befújni kívánt területtől nagyjából 15 cm távolságra tartsa és olyan ruha- vagy bőrfelületre vigye fel, amelyet csípés érhet.

- Arc illetve nyak területeknél elsőnek permetezze a tenyérbe és onnan kenje a csípésnek kitett területre.

Szúnyogok és kullancsok ellen is kiválóan véd

BROS Szúnyog és kullancsriasztó pumpás 100 ml

Kiváló minőségű és hatású speciális hatóanyag, mely hatékonyan elriasztja a szúnyogokat (a trópusi fajtákat is) maximum 7 óráig, továbbá a kullancsok ellen is kiválóan véd (max. 4 óráig), illetve fekete legyek ellen (max. 8 óráig), 5 órán keresztül biztosít védelmet az ázsiai tigrisszúnyogok ellen.

Magas hatásfokú hatóanyag, mely elriasztja a szúnyogokat, kullancsokat és fekete legyeket is

BROS Szúnyog és kullancsriasztó pumpás Sensitive 50 ml

Kiváló minőségű és hatású speciális hatóanyag, mely hatékonyan elriasztja a szúnyogokat (a trópusi fajtákat is) maximum 6 óráig, továbbá a kullancsok ellen is kiválóan véd (max. 4 óráig), illetve fekete legyek ellen (max. 8 óráig), 6 órán keresztül biztosít védelmet az ázsiai tigrisszúnyogok ellen. Érzékeny bőrűek, illetve 1 éves kor fölötti gyermekek is használhatják.

1 éves kor fölötti gyermekek is használhatják

BROS Csípést enyhítő spray

Minden horgászatnál jó az, ha magunknál tartunk egy hatékony készítményt rovarcsípések ellen. Méretéből adódóan sok helyet nem igényel, így bárhol könnyen elhelyezhető. Hatásosan enyhíti a darázs, a méh, szúnyog és egyéb rovarok csípését követően jelentkező bőrviszketést és feldagadást. Kellemes hűsítő érzetet kelt és ápolja az irritált bőrt.

Hatásosan enyhíti a darázs, a méh, szúnyog és egyéb rovarok csípését követően jelentkező bőrviszketést és feldagadást

BROS Csípés utáni gél

A készítmény hatásosan enyhíti a szúnyog, a darázs, a méh, szúnyog és egyéb rovarok csípését követően jelentkező bőrviszketést és feldagadást. Kellemes hűsítő érzetet kelt és ápolja az irritált bőrt.

Kellemes hűsítő érzetet kelt és ápolja az irritált bőrt

VAPE Darázs Stop spray

Sokszor nem csak a szúnyogokkal, de a darazsakkal is meggyűlik a bajunk. A Vape Darázs Stop darázsirtó aeroszol a zárt térbe (pl. lakásba, padlástérbe) berepülő darazsak irtására alkalmas. Az aeroszolt óvatosan 1-1,5 méter távolságból szabad a nyugvó darázsra fújni. A terméket darázsfészek kezelésére alkalmazni tilos és balesetveszélyes! Repülő rovarok irtására, a légtérbe porlasztva nem használható. Használatát követően szellőztessük ki a helyiséget. Az aeroszol 300 ml térfogatú fémpalackban kerül forgalomba.

Ha a darazsakkal meggyűlt a bajunk, használjuk ezt a spray-t

(X)
Haldorádó Team

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: