ENERGOTEAM Lucky Pony Kézi Halradar

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
41.990 Ft
Eredeti ár : 41990 65600 65.600 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Pony a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely egy vezeték nélküli szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés
A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés
Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:
- Kijelző: 2,8 inch LCD
- Mérési kapacitás: 45 m
- Mérési távolság: 150 m
- Energiaigény: 4 db AAA alkáli elem
- Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
- Pontmátrix alapú adatkijelzés
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
- Halradar
- Szonár (vezeték nélküli)
- Jelerősítő antenna
- Nyakpánt

Termék adatok
Méret : 13x8 cm
Tartozékok : halradar, szonár, jelerősítő antenna, nyakpánt
Kijelző típusa : LCD
Mélységmérés : 0,7-45 m
Hatótávolság : 150 m
Lefedettség : 90 fok
Működési frekvencia : 125 Khz
Garancia : 1 év
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: