ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradar színes kijelzővel

Akciós ár :
24.990 Ft
Eredeti ár : 24990 36500 36.500 Ft
DB
Részletek

Ezt a radart egyaránt használhatják kezdő és haladó horgászok, a halak tartózkodási helyeinek felderítésére, vízmélység mérésre. Sós tengerekben, édes vizű tavakban és folyókban is tökéletesen működik.

Ez a továbbfejlesztett változat már színes kijelzővel rendelkezik, a vevő egység háza ütésálló bevonatot kapott, így kisebb az esélye a sérülésnek, ha például a kövek között elejtenénk.

A szonár működési alapja a hanghullám terjedése. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.
4 db AAA elemmel működik!!

A radar főbb funkciói:
Halkeresés és mélységmérés

A kijelző jobb felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után. A mélységmérőn -- látható, ha a vízmélység 0,7 méternél sekélyebb, vagy 45 méternél mélyebb.

Halkijelzés
Amikor a halradar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Hínár jelzés
A hínár jelző ikon megjelenik a képernyőn, ha a szonár vízinövényt észlel.
Két ikon egyidejű megjelenése esetén, közepes, három hínár egyidejű megjelenése esetén nagy kiterjedésű vízinövényfoltot érzékelt a halradar.

Fenék kontúr
Egy darab szikla ikon
kijelzése esetén apró kövek, törések találhatóak a fenéken. Két darab szikla ikon számottevő kövezést, törést jelöl. Három darab szikla ikon megjelenése esetén nagyméretű kövek, törések, bedőlt fák találhatóak a vízfenéken.

A termék jelzi az aktuális légnyomást is!

Termékspecifikáció:
Kijelző: 2.9 hüvelyk LCD
Mérési tartomány: 45 m / 0.7 m
Vezeték nélküli szonár: 90 fok, 125 Khz
Energiaigény: 4 db AAA alkáli elem
Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklete, halak helyzete fenéken található növényzet és kövek.
Felhasználó által választható érzékenység, vízmélység egység és halriasztás beállítás
Működési hőmérséklet: -10°C - 50°C
Hatótávolság: 100 méter

Termék adatok
Kijelző típusa : LCD
Mélységmérés : 0,7-45 m
Hatótávolság : 100 m
Lefedettség : 90 fok
Működési frekvencia : 125 Khz
Garancia : 1 év
További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: