Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A korábbi évekhez hasonlóan, 2020-ban is szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron! Sőt, az idei évben minden eddiginél kiemelkedőbb, bomba jó szettekkel készültünk! 

Bemutatjuk most ezek közül a By Döme TEAM FEEDER - Haldorádó Nagyhalas mérlegelő szettet, ami kiváló minőségű, hasznos eszközöket tartalmaz. A legfontosabb elem ezek közül a nagyméretű Úszó mérlegelő háló, melyben nagy biztonsággal mérhetjük le a megfogott halat. Ezt párosítottuk a Haldorádó Digitális mérleggel, mellyel 45 kg-ig mérhetünk, illetve nem hiányozhat a szettből az IHP Kétfunkciós mérlegelő adapter sem, amely biztonságos fogást tesz lehetővé, így nem kell azon aggódnunk, hogy a mérleg kicsúszik a kezünkből.

A szett pontos tartalma:
1 db By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló
1 db Haldorádó Digitális mérleg 45 kg
1 db IHP Carp Company Kétfunkciós mérlegelő adapter
1 db HALDORÁDÓ Ovális Matrica Csobbanás