Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Ha igazán erős harcsázó botot keres, ráadásul megfizethető áron, akkor mindenképp érdemes megnézni az EUROSTAR Power Tip Traverse-X Cat botokat.

A háromféle (2,4 m, 2,7 m és 3,0 m) hosszúságban gyártott karbon botok valódi erőművek! Az extra erős botspicc már legendás az Eurostar palettán, mivel az észrevétlenül vált át karbon kompozitból, tömör üvegszál spiccbe! Hihetetlen, mit kibírnak így ezek a Traverse-X Cat botok. Ebben nélkülözhetetlen szerep jut az extra erős kéttalpas SIC gyűrűsornak, aminek feladata a terhelés tökéletes elosztása a bottesten. Erre szükség is van, mivel a bot maximális dobósúlya 600 gramm. Ezek alapján el tudjuk képzelni, hogy mire is lehet képes! Kiváló választás parti harcsázásokhoz, stupekes megoldáshoz, élőhalas harcsázáshoz, vagy két botos nagy ólmos behúzós dobáshoz. De a rövid kivitelek ideálisak csónakos kutyogatáshoz is.

A bot nyéltagján osztott kivitelű EVA markolatot találunk, valamint erősített orsótartót, ami bírja majd a remélhetőleg rá váró komoly terhelést is! Ami nem utolsó szempont a mai világban, hogy a bothoz tartozó árcédula még bőven az elfogadható kategóriába tartozik, ha figyelembe vesszük micsoda bivalyerős botot is kapunk ezért az árért!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.