Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A VMC Mystic Carp horogszéria összes típusát magas széntartalmú acélból, hidegen kovácsolják. Ez teszi lehetővé, hogy a létező legvékonyabb horogszár átmérő mellett megmarad annak tartása és még nagyobb terhelés hatására sem görbül ki. Needle Sharp kémiailag élesített hegykiképzésük miatt rendkívül könnyen áthatolnak a keményebb, porcosabb halszájakon is. A szakállas verziók egy úgynevezett Micro Barb szakállal rendelkeznek, melyek ugyanúgy tartják a halat, mégis könnyebb a horgot kiakasztani, így nem roncsolja a halak száját.

Íme, a Mystic Carp Short Shank! Ez egy speciális szögben visszahajtott, meghosszabbított horogheggyel rendelkező típus, ami tökéletes és rettentően stabil akadást biztosít. Célirányos tervezés alapján, a világ egyik legjobb japán horoggyárában készítették el, ennek megfelelően egy magas minőségű, kifejezetten erős horog született. Nem is lehet kérdéses, hogy ezt a modellt a nagyhalas módszerekhez készítette a VMC, viszont azt is érdemes megemlíteni, hogy akadós terepen is magabiztosan helytáll! A nagyobb méreteket a bojlis pontyhorgászoknak, míg a kisebbeket a nagyhalas feederhorgászoknak ajánljuk!

Sokféle csalival használható, de ez a típus hajszálelőkés és csalitüskés előkékhez ajánlott: pellet, bojli, tigrismogyoró, kukorica, stb.

Jellemző célhalak: nagy pontyok, amurok, márnák, tokhalak

Technikai tulajdonságok:
- Lezárt, teljesen körbeérő és enyhén hajlított horogfül
- A szárral síkban álló horoghegy
- Micro szakáll
- Magas minőségű karbon-acél alapanyag
- Precíziós, kovácsolt gyártástechnológia
- Extra Wide Gap – speciális szögben visszahajtott, meghosszabbított horogheggyel
- P.T.F.E. - teflon bevonat

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.