GURU Előkötött method horog MWG - 14 / 0,22 mm

Bónuszpont jóváírás 9 pont
Akciós ár :
850 Ft
Eredeti ár : 850 1290 1.290 Ft
DB
Részletek

Sokan kedvelik a gyári előkötött horgokat, egyrészt, mert használatuk roppant egyszerű, másrészt, mert nem akarnak időt fecsérelni a horogelőke kötögetésre. A Guru palettáján lévő MWG horgok most megjelentek ebben az előkötött kivitelben is. Ráadásul kétfélét kínál palettáján a gyártó, az egyik a hagyományos feederezéshez hajszálelőkén felkínált csalihoz, míg a másik a kimondottan rövid előkés un. method módszerhez készült kivitel, de ez is hajszálelőkével kombinált előkötött változat.
Egy igazi univerzális horog a Guru kínálatában az MWG Barbless szakáll nélküli horog. Kialakítása a legtöbb horgászmódszerre alkalmassá teszi, kezdve a waggleres horgászattól, a kemény rakós botos pontyozáson át a feeeder horgászatig. A tradicionális horogformát a hosszú, masszív és éles hegy, valamint a masszív szár teszi teljessé. Az akasztás pillanatában a különleges horoghegy könnyedén hatol át a hal száján, biztos akadást elősegítve ezzel.
Az Előkötött method horog 10 cm-es damilra van felkötve melynek horog felőli végén egy hajszálelőke is található, míg a másik vége végfülben végződik. Nevéből adódóan kimondottan a method kosarakhoz és a method technikához készült. Nem kell többet időt tölteni a rövid előkék legyártásával, mert a Guru-nál 1 csomagban 8 darab előkötött hajszálelőkés kivitelt talál. A hajszálelőke hossza a horogmérettel arányosan változik, amelyre egy szilikon cső is elhelyezésre került, amivel a horgon való helyzetét lehet beállítani.

Termék adatok
Előke hossza (cm) : 10
Horog mérete / zsinór vastagsága : 14 / 0,22
Horog színe : sötét szürke
Kiszerelés : 8 db / csomag
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: