SASAME Matching előkötött horog ezüst 22 / 0,10 mm

Bónuszpont jóváírás 2 pont
Akciós ár :
190 Ft
Eredeti ár : 190 790 790 Ft
DB
Részletek

A Sasame előkötött horgok jelmondata: éles, de erős! A horoggyártás fellegvárából, japánból érkező horgok valamennyi helyzetre kínálnak megoldást! Minden csomagban 10 darab előkötött horgot talál, és mindegyik 80 cm-es damilra van felkötve. Változatos méretek, horogformák, de a lényeg: tűhegyesek!

A Matching horog célzottan a finomszerelékes horgászati módszerekhez lett kifejlesztve. Eredményesen használható feeder, match, bolognai, rakós botos, vagy épp spicc botos keszegező horgászat során.
Jellemzői: Kétféle színben forgalmazzuk: arany és ezüst, így mindenki kiválaszthatja a számára kedvezőt. Hosszú szárú, ívelt, befele hajlított, lapkás horog. Hosszú szárának köszönhetően könnyen, gyorsan lehet bármilyen fehérhalból kiakasztani, ezért a versenyzők is előszeretettel használják az ilyen alakú horgokat. Érdemes megnézni az extrém kis méreteket is, hiszen ilyen áron garantáltan nem kap megbízhatóan felkötött picuri horgokat, ami gyakorta versenyt ment!
Javasolt csalik: Az élőcsalik szinte teljes palettája szóba jöhet ennél a horogtípusnál, így eredményesen csalizhatunk csontival, pinkivel, vékony gilisztával, de a kisebb méretekre szúnyoglárvával, csontibábbal is.

Termék adatok
Előke hossza (cm) : 80
Horog mérete / zsinór vastagsága : 2/ 0,10
Horog színe : ezüst
Kiszerelés : 10 db / csomag
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: