A nyári időszakban, a felmelegedett víz miatt a pontyok és az amurok etetésen történő megfogása már sokszor jobban működik, mint a method technika. Persze, ahogy előző filmemben és írásomban bemutattam, kivitelezhető ez is, ha van egy olyan készségünk, amellyel etetünk, és az etetést method kosárral horgásszuk meg. Létezik azonban az etetés kivitelezésének egy egyszerűbb módja is. Ez egy kevésbé ismert method módszer, ami – főleg a meleg vizekben – rendkívül hatékony! Ebben az epizódban ezt szeretném nektek megmutatni.
Ahogy teltek a hetek, egyre szebb fogásoknak örülhettem. Az időjárással is szerencsém volt, hisz a nagy viharok, jégesők elkerültek… idáig. Lelkesedésem ez sem szegte, a legkeményebb viharokban is a csatorna partján voltam, hisz egy cél lebegett a szemem előtt. Megfogni a „Big”-et.
A tavaly nyári szezon végén úgy köszöntem el, hogy jövőre visszatérek. Volt közel 1 évem átgondolni azt, hogy mit kellene másképp csinálnom annak érdekében, hogy sikeresebb szezont zárhassak e kis csatornán. Félreértés ne essék, nem vagyok telhetetlen. Örültem annak is, amit tavaly tudtam fogni, de úgy gondolom, a horgász természetes vágya, hogy évről évre jobb legyen…
Jellemzői: Piros színű, vékony húsú, hosszú szárú, lapkás horog. A horoggyártás csúcsát jelentő gyártástechnológiával készül, melynek köszönhetően speciálisan élezett, különösen hosszú hegykiképzésű, mikro szakállal ellátott, igazi kincs kerül a kezünkbe. Szinte ellenállás nélkül hatol a hal szájába és nagyon jól tart. Kifejezetten ajánlott a puhaszájú dévérkeszeg és bodorka horgászata során. Acélos, masszív kiképzésének köszönhetően, a strapás horgászatok során is helytáll. Egyetlen finomszerelékes horgász ládájából sem hiányozhat! Magyarországon, talán az egyik legnépszerűbb horog a versenyhorgászok között! Számtalan hazai és külföldi siker parányi, de nélkülözhetetlen kelléke.
Javasolt csalik: Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően szinte minden puha csali számításba jöhet. Legbeváltabb azonban a csontkukac, pinki és szúnyoglárva használata során.
Kiszemelt halak: dévérkeszeg, sneci, bodorka, vörösszárnyú keszeg
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Jellemzői: Piros színű, vékony húsú, hosszú szárú, lapkás horog. A horoggyártás csúcsát jelentő gyártástechnológiával készül, melynek köszönhetően speciálisan élezett, különösen hosszú hegykiképzésű, mikro szakállal ellátott, igazi kincs kerül a kezünkbe. Szinte ellenállás nélkül hatol a hal szájába és nagyon jól tart. Kifejezetten ajánlott a puhaszájú dévérkeszeg és bodorka horgászata során. Acélos, masszív kiképzésének köszönhetően, a strapás horgászatok során is helytáll. Egyetlen finomszerelékes horgász ládájából sem hiányozhat! Magyarországon, talán az egyik legnépszerűbb horog a versenyhorgászok között! Számtalan hazai és külföldi siker parányi, de nélkülözhetetlen kelléke.
Javasolt csalik: Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően szinte minden puha csali számításba jöhet. Legbeváltabb azonban a csontkukac, pinki és szúnyoglárva használata során.
Kiszemelt halak: dévérkeszeg, sneci, bodorka, vörösszárnyú keszeg
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.