Óriási élményekkel és szebbnél szebb halakkal köszöntöttek rám a domolykótilalom utáni első napok. A patak teljesen más arcát mutatta, mint amikor két hónappal korábbal elbúcsúztunk egymástól; az úszó és szálas vízinövények sokasága víz alatti erdőként parancsoltak megálljt a legfogósabb, igazi domolykócsemegének számító, apró wobblereimnek. Bizony meg kellett izzadni nemcsak a kapásért, de a halak biztonságos partra vezetéséért is!
Idén ősszel feltett szándékom volt, hogy a környékbeli vízterületeket végigjárjam és azok nagy pontyait becserkésszem. A körülmények és az évszak tökéletes adott volt ahhoz, hogy e horgászatok sikeresek legyenek. Ettől függetlenül ilyenkor sincs kolbászból a kerítés, így minden aprónak tűnő részlet rendkívül fontos volt ahhoz, hogy végül kézben tarthassam azokat a nagy pontyokat, amelyekre vágytam!
Úgy gondolom, minden pontyhorgásznak van olyan vízterület a pályafutásában, amelyre óriási kihívásként tekint. Számomra az egyik ilyen víztípus a bányatavak. Óriási mélységek, tömérdek törés, megannyi plató és még számtalan nehezítő tényező jellemzi az ilyen vízeket. Nagyon szeretem az ebben rejlő kihívásokat, éppen ezért, amikor Haskó Tomi megkérdezte tőlem, lenne-e kedvem vele tartani a Carp&Carp Lake-re Hejőkeresztúron, nem gondolkoztam sokat a válaszon!
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér sötétbarna (majdnem fekete) színű, sűrű, fűszeres jellegű kevert aroma, amely főként a céltudatos dévérkeszeg horgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Illata leginkább a karácsonyi aprósüteményre emlékeztet, amelynek fontos összetevője egy spekulatius névre keresztelt aroma kombináció, amely 10 különböző fűszernövény keveréke. Nos ez az aroma nem csak a süti gyártásban, hanem a dévérhorgászatban is nagyon bevált. Ez volt a kiindulási alap, ezt fejlesztettük tovább, míg a kívánt végeredményt meg nem kaptuk. Ebből legjobban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vanília és mézes puszedli a domináns illatok, amelyek együttes keveréke egy soha nem látott, nagyon érdekes aromát eredményezett. Mindegyik összetevő rendkívül perecízen adagolva, olyan különleges ízvilágot hoz létre, amelynek garantáltan nem tudnak a dévérkeszegek ellenállni.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér sötétbarna (majdnem fekete) színű, sűrű, fűszeres jellegű kevert aroma, amely főként a céltudatos dévérkeszeg horgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Illata leginkább a karácsonyi aprósüteményre emlékeztet, amelynek fontos összetevője egy spekulatius névre keresztelt aroma kombináció, amely 10 különböző fűszernövény keveréke. Nos ez az aroma nem csak a süti gyártásban, hanem a dévérhorgászatban is nagyon bevált. Ez volt a kiindulási alap, ezt fejlesztettük tovább, míg a kívánt végeredményt meg nem kaptuk. Ebből legjobban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vanília és mézes puszedli a domináns illatok, amelyek együttes keveréke egy soha nem látott, nagyon érdekes aromát eredményezett. Mindegyik összetevő rendkívül perecízen adagolva, olyan különleges ízvilágot hoz létre, amelynek garantáltan nem tudnak a dévérkeszegek ellenállni.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.