Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

Éjszakai harcsázáskor, illetve feszítős módszereknél praktikus, csörgős kapásjelző, a Black Cat kínálatából! A kis bilincsnek köszönhetően a kapásjelző közvetlenül a botra rögzíthető, így nem fog a bothoz ütődni és/vagy álkapásokat produkálni. Kapás esetén a két csörgő jól hallható, erőteljes hangot ad ki, így a horgász nem marad le az akcióról akkor sem, ha épp pihen és nem a botokat fgyeli. A kapásjelző átmérője 32 mm.

Főbb tulajdonságok:

  • Két nagy csörgő, extra hanghatás
  • A kis bilincs közvetlenül a horgászbotra csatlakozható
  • Nem jelez vakon
  • Szín: fekete / sárga

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.