Harcsás újdonságok a Haldorádó kínálatában

Harcsás újdonságok a Haldorádó kínálatában

A közelmúltban számos izgalmas harcsás újdonsággal bővítettük webáruházunk kínálatát a Black Cat, Mad Cat, WFT, illetve a Delphin repertoárjából. Mind-mind ismert és közkedvelt márka, mely jól cseng a céltudatos harcsahorgászok körében, ami nem véletlen, hiszen igazán jó minőségű felszereléseket, kiegészítőket kínálnak megfizethető áron. Lássuk ezeket!

BLACK CAT Freestyle Spin 2,4 m + Ajándék
Ehhez a bothoz most ajándékba adunk 1 db Mad Cat RTF Shad 2/0 40 g - Candy UV szerelt gumihalat, melynek értéke 1990 Ft. 2 db bot vásárlása esetén 2 db szerelt gumihalat adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig él!
A Freestyle Spin 2,4 méter hosszú, 50-150 gramm dobósúllyal rendelkező harcsázó pergető bot. Ajánlott csónakos, kajakos és parti horgászoknak, akiknek elég a kisebb dobótávolság, és pontosan, célzottan szeretnék csalijaikat felkínálni.
Ezenkívül wobblerek és gumihalak sleppeléséhez is tökéletes a Freestyle Spin. Érzékeny spicc és erős gerinc teszi ezt a botot alkalmassá a műcsalik széles spektrumának felkínálásához.
Tulajdonságok:

 • gyűrűk száma: 7
 • gyűrűk típusa: Seaguide XRG
 • hossz: 240 cm
 • orsótartó típusa: Fuji DPS
 • súly: 304 gramm
 • szállítási hossz: 126 cm
 

A Freestyle Spin 2,4 méter hosszú, 50-150 gramm dobósúllyal rendelkező harcsázó pergető bot

BLACK CAT Perfect Passion XH-S 3,2 m + Ajándék
Ehhez a bothoz most ajándékba adunk 1 db Mad Cat RTF Shad 2/0 40 g - Candy UV szerelt gumihalat, melynek értéke 1990 Ft. 2 db bot vásárlása esetén 2 db szerelt gumihalat adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig él!
Harcsahorgászat – egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amelyeket a legkeményebb bevetésekhez terveztek. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek és nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!
A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trendteremtő a harcsahorgászatban!
A Perfect Passion a 2021-es év egyik vadonatúj szériája, amely a legendás Passion Pro sorozatokat hivatott váltani egy új, modern generáció szellemében! Ha röviden kellene minősítenünk, annyit mondanánk: „Nomen est omen!” – vagyis „A név előjel!”. Nem túlzás azt állítani, hogy egy tökéletes, ugyanakkor bárki számára elérhető árszabású harcsázó horgászbot-kollekciót alkotott a Black Cat! Óriási fejlődésen ment keresztül a Passion botcsalád, amelyet kategóriáján belül változatlanul a legkedvezőbb áron kínál a gyártó. Teljesen megújult, de az ikonikus sárga-fekete színeket megőrző külső jellemzi, a minőség pedig felveszi a versenyt a drágább botokkal is!
Paramétereiből adódóan a parti harcsahorgászok kedvence ez a modell. Főleg a behúzós, illetve a nagy távolságban fenekező módszerrel horgászó harcsások használják a terméket. A nagyobb tömegű ólmokat is minden gond nélkül dobja akár komolyabb távolságra! Teherbírása 600 gramm, így még a legnagyobb, testes csalihallal ellátott stupekeket is kényelmesen kezeli. Ahogy egy jó minőségű parti harcsás bottól elvárható, ez is erős, határozott, gerinces karakterrel rendelkezik, ami a távolban megakasztott nagy harcsának is képes „beleütni” a kemény szájába a horgot, illetve megfelelő erőt, ellenállást tud mutatni az ekkor megvaduló ragadozó hatékony fárasztásához. Minden Perfect Passion lelke a 100%-ban IM6 szénszálas szövetből készült blank, a Black Cat márkától megszokott, erősített gyűrűzéssel ellátva. Szintén említést érdemel az új fejlesztésű C.G.-Grip-Systemmel kombinált, különlegesen kényelmes nyéltag, amely kétféle műanyag osztott egyvelege. A gyakorlatban ez meglehetősen kényelmes és teljes mértékben csúszásmentes fogást biztosít a hosszú fárasztások során, még akkor is, ha a kezünk nedves!

Paramétereiből adódóan a parti harcsahorgászok kedvence ez a modell

WFT Never Crack Bank Cat 2,7 m + Ajándék
Ehhez a bothoz most ajándékba adunk 1 db Mad Cat RTF Shad 2/0 40 g - Candy UV szerelt gumihalat, melynek értéke 1990 Ft. 2 db bot vásárlása esetén 2 db szerelt gumihalat adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig él!
Never Crack Bank Cat azon horgászoknak készült, akik nem tűrnek kompromisszumokat, így a WFT az összes minőségi szabványt egységesítette ebben a botban. Megbízható botok a legnagyobb harcsák horgászatához. Rendkívül tartós széria, csónakos és parti horgászoknak is ajánlott a 270 cm-es verzió. A Never Crack technológia miatt ezek a botok szinte törhetetlenek, így a kapitális harcsák horgászatához is tökéletes alternatívát kínálnak. Extra erős LTC gyűrűsor és DPS orsótartó került a blank mellé. A leghatékonyabb és legbiztosabb harcsázó botok egyike.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a horgászat teljes ideje alatt. A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszan tartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Never Crack Bank Cat azon horgászoknak készült, akik nem tűrnek kompromisszumokat, így a WFT az összes minőségi szabványt egységesítette ebben a botban
Ez a bot a világ számos pontján, többször bizonyította életrevalóságát és elképesztő erejét Döme Gábor horgásztúráin

MAD CAT White Clonk Teaser 180 cm 2 részes + Ajándék
Ehhez a bothoz most ajándékba adunk 1 db Mad Cat RTF Shad 2/0 40 g - Candy UV szerelt gumihalat, melynek értéke 1990 Ft. 2 db bot vásárlása esetén 2 db szerelt gumihalat adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig él!
A Mad Cat Clonk Teaserekkel való harcsázás annyira népszerűvé vált az utóbbi években, hogy ideje volt egy kimondottan Clonk Teaserekhez optimalizált botot készíteni. A bot legfontosabb eleme, amely különösen alkalmassá teszi e műcsalikhoz, az a jól látható és nagyon érzékeny spicc. A botot e mellett 24 tonnás nano karbon blank, 70-es keménységű EVA nyél, SeaGuide gyűrűk és eredeti Fuji orsótartó jellemzi.

A Mad Cat Clonk Teaserekkel való harcsázás annyira népszerűvé vált az utóbbi években, hogy dukál hozzá egy speciális bot

Fin-Nor Offshore 10500
Harcolj a nagy halakkal! Íme, az Offshore Spinning sorozat, mely egy kiváló minőségű professzionális orsó nagy ambíciókkal. Az erőteljes, megbízható és könnyen kezelhető orsónak köszönhetően a horgászok sikeresen fáraszthatják ki a legnagyobb halakat is.
Különlegessége az erős, és rozsdamentes acélból készült fogaskerekek, melyek a mély vízi csaták irányításához elengedhetetlenek! 
Zárt MegaDrag, többrétegű fékrendszerünk 10 prémium szénszálas és rozsdamentes acél alátéttel szerelt az ultraerős, sima teljesítmény érdekében.
Az orsó 4 db rozsdamentes acél golyóscsapággyal rendelkezik. Az ergonomikus hajtókarfogantyú minden helyzetben biztosítja az optimális stabilitást. Az offshore az egyik legmasszívabb orsó a piacon.
Tulajdonságok:

 • Orsóméret: 10500
 • Fék típusa: első
 • Áttétel: 4,4 : 1
 • Csapágyak száma: 4 db
 • Max Drag fékerő: 24,9 kg
 • Zsinórkapacitás (monofil): 700 m / 0,45 mm
 • Orsó fogantyújának helyzete: Jobb-bal
 • Szín: Fekete ezüst
 • Súly: 1135 g
 • Multi-Stop visszaforgásgátló
 • Zsinórbehúzás: 115 cm
 • Orsó anyaga: megmunkált alumínium
 

Egy igazi erőmű, mely legendás hírnévre tett szert a harcsahorgászok körében

PENN Spinfisher VI 5500
A legendás Penn Spinfisher megújult! A 6. generációs fejlesztés abszolút sósvíz-álló, így a kategóriájában elérhető áron jutunk egy minőségi orsóhoz, amelyet az édesvízi harcsázás mellett akár tengeren is használhatunk. Sem az orsóházba, sem a fékrendszerbe nem kerülhet víz.
Teljesen fémből álló testet és minőségi hajtóművet szerkesztettek a mérnökök. A sárgaréz csiga fogaskerék elnyűhetetlenné teszi az új Penn Spinfisher VI pergető orsót.
Főbb paraméterek:

 • IPX5 sósvíz-álló orsó test
 • HT-100 karbon fékrendszer
 • Teljesen fém orsótest
 • Zsinórkapacitás-mérő gyűrűk a dobon
 • CNC-vel forgácsolt hajtómű
 • 5 + 1 rozsdamentes csapágy
 • Alumínium dob
 • Zsinórkapacitás: 390 m / 0,28 mm
 • Fékerő: 9,0 kg
 • Behúzás: 101,6 cm
 

Íme, a legújabb Penn Spinfisher VI modell! Ez a méret tökéletes pergetéshez, illetve vertikális harcsázáshoz

PENN Spinfisher VI 10500
A Spinfisher orsókat 1963-as év óta forgalmazza a Penn cég, melyekből a legnagyobb darabszámot forgalmazták a világon azon horgászmódszerekhez, ahol a legfontosabb szempont az erő és a megbízhatóság. Az új Spinfisher SSV LL már a széria hatodik generációja, mely egy extra felső kategóriás, teljesen fémből készült, rendkívüli erőhatásoknak is ellenálló orsó, a tudáshoz képest kedvező áron. A belső szerkezete edzett acél erős, vastag tengellyel, amely alul is alá van támasztva. A fém foglalatokban minőségi, zárt, korróziómentes golyóscsapágyakat (5 + 1) helyeztek el, a fém hajtókar pedig egy darabból készült, továbbá menetes megszoríthatósággal rendelkezik, ami a legerősebb technikai megoldás. Az orsó precíz, finom, soklamellás első fékkel rendelkezik, amely a legnagyobb terhelésnél és a halak gyors kirohanásainál sem tapad le. Nagy méreténél, vastag tengelyénél és finom futásánál fogva harcsa horgászatához tökéletes megoldás. Található rajta nyeletőfék is, melyet a hátsó billenőkarral lehet állítani. Zsinórkapacitásánál és átlag feletti erejénél fogva tulajdonképpen bármely nagyhalas horgászatnál bátran használható, bármely vastagságú fonott zsinórral is terhelhető. Univerzális használhatóság, egy életen át! A dobperem átmérője: 87 mm. 

 • IPX5 szabvány szerinti vízállóképesség
 • CNC Gear technológia
 • 5 + 1 db rozsdamentes acél golyóscsapágy
 • Teljesen fém test
 • Orsóméret 10500
 • Áttételi: 4,2 : 1
 • Fékerő: 22,6 kg
 • Zsinórkapacitás: 395/0,56 330/0,61 230/0,71 méter/mm
 • Zsinórbehúzás: 109 cm
 • Dob anyaga: alumínium
 

A nagyobb méretű Spinfisher VI. a parti harcsások fegyvere

DELPHIN Mamut 12000 XXL
Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Mamut 12000 orsót!
Ezt a modellt kifejezetten harcsa és más kapitális halak horgászatához tervezték. Ennek megfelelően ez az orsó egy igazi erőmű, amit a robusztus megjelenése is sugall. Az orsó hatalmas fém dobjának előnyei remekül kihasználhatók a harcsa horgászatnál, vastag monofil és fonott zsinórok használatával egyaránt, illetve extrém távra történő behúzós pontyhorgászatnál (pl. a Balatonon). A nagy kapacitásnak köszönhetően, egyik sem fog gondot okozni. Egyedinek számít ennél az orsónál, hogy már alapból karbon betétes fékkel szerelt, amely brutálisan erős, 20 kg terhelést is bír. Természetesen erős, fém hajtókar került az orsóra kényelmes, nagyméretű fogantyúval. Az orsó alkatrészei szépen ülnek egymásba és a teste nem deformálódik extrém terhelésnél sem. Fogaskerekei is túlméretezettek, hogy hosszú használat után se mehessenek tönkre. Rátermettsége és ereje mellett érdemes megjegyezni a modell külsejét is, hiszen szemrevaló fekete és króm alapra épített, modern, könnyed dizájn jellemzi. 
Technikai paraméterek:

 • Zsinórkapacitás: 0,50 mm / 425 m, 0,60 mm / 290 m, 0,70 mm / 210 m
 • Áttétel: 4.3 : 1
 • Csapágyak száma: 6 + 1
 • Súly: 760 g
 

Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Mamut 12000 orsót!

BLACK CAT Cast 301 LH
A baitcaster orsók egy új trendet képviselnek a harcsahorgászatban. A Black Cat feladatának érezte egy erős és szinte tönkretehetetlen baitcaster orsó piacra dobását, amely felnőtt a nehéz csalik vezetéséhez és az erős harcsák fárasztásához. A BC Baitcaster bevetési területei a vertikális horgászat, a pergetés és a fenék közeli gumizás. A baitcaster orsók előnye harcsahorgászatnál, hogy a kézre álló gomb segítségével pillanatok alatt a fenékre vagy abba a mélységbe engedhető a csali, ahol a harcsák épp vadásznak. A tökéletes kiegyensúlyozottsága és erős felépítése révén akár órákon keresztül fáradságmentesen horgászhatunk vele.
Tulajdonságok:

 • Erős Power meghajtás az extrém nagy megterheléshez fárasztás közben
 • Tökéletes zsinórprofil
 • A dobot gombnyomásra lehet kioldani, így kivitelezhetők a nagyon pontos dobások, illetve a csalit is gyorsan le lehet ereszteni az aljzat közelébe.
 • Két hajtókarral szállítva, Standard Double-Handle és egy Power-Handle nagy fogantyúval.
 • Áttétel: 5,3 : 1
 • Behúzás: 65 cm
 • Golyóscsapágyak: 5 db
 • Súly: 320 gramm
 • Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 210 méter
 

A baitcaster orsók egy új trendet képviselnek a harcsahorgászatban

WFT Cat Braid 300 m
A WFT Cat KG zsinórt speciálisan harcsahorgászatra fejlesztették. Szuper szilárdság jellemzi a legjobb átmérő/szakítószilárdság arány garantálása mellett és a lehető legjobb kopásállóság kohéziójával. A harcsa az elsüllyedt fákat és egyéb akadályt tartalmazó területeket részesíti előnyben, ezért a használt zsinórnak robosztusnak kell lennie, hogy ellenálljon minden akadályozó tényezőnek. Fák, kagylópadok és más tárgyak – ez a speciális fonattal és bevonattal rendelkező zsinór mindnek ellenáll. A barna változat egyáltalán nem fakul, jól beolvad a környezetbe, univerzálisan használható. Akadós pályán nincs mese, erős zsinór kell, amely kopásálló is. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a megakasztott hal szákba is kerül. Ne féljünk az átlagosnál nagyobb átmérőket használni!

A WFT Cat KG speciálisan harcsahorgászatra kifejlesztett zsinór. Szuper szilárdság jellemzi a legjobb átmérő/szakítószilárdság arány garantálása mellett és a lehető legjobb kopásállóság kohéziójával

BLACK CAT S-Line 8X Braid 300 m
Nyolcszorosan körszövött, extrém kopásállóságú főzsinór a modern harcsahorgászat minden ágához. Az S-Line egy nagyon szoros szövésű zsinór, így szinte alig vesz fel vizet. Kiemelkedő terhelhetősége mellett távoli dobásokra is alkalmas, így használható pergetésnél, illetve távoli bójás horgászatnál is. A zsinór sárga színe miatt sötétben, illetve rosszabb látási viszonyok mellett is jól látható.
Az S-Line zsinórt Stefan Seuß 12 hónapon keresztül tesztelte a mai harcsahorgászat legnehezebb körülményei között. Ajánlása szerint: „100% biztonság a harc közben még rekordhalakkal szemben is!”
Tulajdonságok:

 • szakítószilárdság: 70 kg
 • átmérő: 0,55 mm
 • hossz: 300 méter
 • szín: sárga
 

Nyolcszorosan körszövött, extrém kopásállóságú főzsinór a modern harcsahorgászat minden ágához

BLACK CAT Zeus Universal Leader 0,80 mm
Az elnyűhetetlen Zeus Universal Leader sokoldalú felhasználást biztosít a harcsahorgászok számára. A 16 szálas fonott zsinór elegendő kopásállósággal rendelkezik, hogy ellenálljon a harcsaszájnak vagy a víz alatti éles kövek károsító hatásainak.
A speciálisan szoros fonás teszi a Zeus Universal Leadert tökéletes előkezsinórrá, illetve kompromisszumoktól mentes dobóelőkévé. Hártyavékony teflonbevonata egyaránt hatékonyan csökkenti a víz ellenállását és a zsinór vízfelvevő képességét.
Piros színe miatt jól látható a freestyle horgászatnál és a zsinór átirányításnál a víz felett. Az 50 méteres tekercs elegendő 3 dob feltöltéséhez dobóelőkével és kb. 7 harcsás szerelékhez.
Tulajdonságok:

 • szakítószilárdság (kg): 110 kg
 • átmérő. 0,80 mm
 • hossz (m): 50m
 • szín: piros
 

Az elnyűhetetlen Zeus Universal Leader sokoldalú felhasználást biztosít a harcsahorgászok számára

BLACK CAT Mono Leader 50 m 1,0 mm
A monofil előkék a harcsahorgászok olyan titkai közé tartoznak, melyek döntően befolyásolhatják egy-egy izgalmas fárasztás végkimenetelét. E leader használatával extrém kopásállóságú, láthatatlan gubancmentesség érhető el. A Mono Leader leginkább a kuttyogató, a fenekező és a bójás horgászathoz kiváló. Szinte elpusztíthatatlan előke, amely nagyharcsa-horgászat esetében kötelező választás.
Tulajdonságok:

 • extrém kopásállóság
 • víz alatt láthatatlan
 • kapitális harcsákra tervezve
 • átmérő: 1,00 mm
 • kiszerelés: 50 méter
 • szakítószilárdság: 54 kg
 

E leader használatával extrém kopásállóságú, láthatatlan gubancmentesség érhető el

MAD CAT Distance 8 Braid 1210 m - 0,45 mm
A MADCAT kínálatában elérhető lágy, erős és kör keresztmetszetű, 8-as szövésű HMPE, azaz nagy molekulatömegű polietilénből készült, jól látható, zöld színű zsinór kifejezetten harcsahorgászatra tervezve.
Egy tekercs elég 2-3 extra zsinórkapacitású orsó megtöltésére is. Élénk színe miatt éjszaka, lámpafénynél is nagyon jól látszik.
Tulajdonságok:

 • kiszerelés: 1210 méter
 • szakítószilárdság: 100 lbs
 

Kiváló minőség, nagy kiszerelés! Egy tekercs elég 2-3 extra zsinórkapacitású orsó megtöltésére is

MAD CAT Camo Brown Skin 10 m - 0,75 mm / 1,2 mm
A Mad Cat harcsaprogramjának s egyben a jelenlegi komplett horgászpiacnak is az egyik legerősebb és legmegbízhatóbb előkeanyaga ez a zsinór. A Skin line kiváló minőségű HMPE előkezsinór diszkrét, barna álcázó bevonattal. A horgász egy kis fogó segítségével lehúzhatja a borítást a zsinórról és létrehozhat egy lecsupaszított, rugalmas végszakaszt, amely lehetővé teszi a csali szabad mozgását, miközben a még ép bevonattal rendelkező rész merev marad, hogy megakadályozza a gubancokat. A teljes felépítés a harcsa számára könnyebben felvehető csalit biztosít úgy, hogy közben a hal kisebb ellenállást érez.

A horgász egy kis fogó segítségével lehúzhatja a borítást a zsinórról és létrehozhat egy lecsupaszított, rugalmas végszakaszt, amely lehetővé teszi a csali szabad mozgását, miközben a még ép bevonattal rendelkező rész merev marad, hogy megakadályozza a gubancokat

DELPHIN Roler Shock Elektromos kapásjelző készlet 2 + 1 darabos
Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Roler Shock 2 + 1 darabos elektromos kapásjelző készletet!
Ez egy kiváló ár/érték arányú rezgésérzékelős kapásjelző szett, amely megalkotásánál az évek során már bevált Delphin Roler alapjaival dolgoztak. A minőségi rezgésérzékelő szenzoroknak köszönhetően megbízhatóan fogja jelezni a kapást a botokon. A kapásjelzőket közvetlenül a botokra kell csatolni az állítható gumipántok segítségével. Ez a megoldás garantálja, hogy bármely bothoz problémamentesen kompatibilis legyen. A hatótávolsága 130 méter, terepviszonyoktól függően. A szett kemény koffert kapott a biztonságos szállításhoz.
Jelző műszaki paraméterei:

 • 3 db LR44 típusú elemmel működik
 • Négy hangszín négy hangerőszinttel
 • Természetesen néma üzemmóddal is el van látva
 • A LED-ek 20 másodpercig jeleznek a kapástól számítva
 • Vízálló
 

Vevőegység műszaki paraméterei:

 • 3 db AAA elemmel működik
 • Négy hangszín négy hangerőszinttel
 • Természetesen vibrációs üzemmóddal és jelző LED-ekkel is el van látva
 • Hátsó oldalán egy praktikus klip található, amellyel könnyen övre csatolható
 

A gyártó 3 év garanciát ad a termékre!

Örömmel mutatjuk be áruházunk újdonságai között a Delphin harcsás termékeit, s ezek között is a Roler Shock 2 + 1 darabos elektromos kapásjelző készletet!
Egy igényes, kemény hordtáskában szállítjuk

BLACK CAT Big Bells Black / Yellow
Éjszakai harcsázáskor, illetve feszítős módszereknél praktikus, csörgős kapásjelző a Black Cat kínálatából! A kis bilincsnek köszönhetően a kapásjelző közvetlenül a botra rögzíthető, így nem fog a bothoz ütődni és/vagy álkapásokat produkálni. Kapás esetén a két csörgő jól hallható, erőteljes hangot ad ki, így a horgász nem marad le az akcióról akkor sem, ha épp pihen és nem a botokat figyeli. A kapásjelző átmérője 32 mm.
Főbb tulajdonságok:

 • Két nagy csörgő, extra hanghatás
 • A kis bilincs közvetlenül a horgászbotra csatlakozható
 • Nem jelez vakon
 • Szín: fekete-sárga
 

Csörgős, csíptetős kapásjelző modern köntösben

BALZER Adrenalin Cat Bone Stupek 2 m + Ajándék
Ehhez a stupekhez most ajándékba adunk 1 db Koós Catfish csörgős előkét 6/0-s méretben, melynek értéke 2590 Ft.
A Balzer Adrenalin Cat Bone egy igazán kiváló minőségű stupek, amely a harcsahorgászat legegyszerűbb és legsikeresebb módszerének kelléke. A stupek minőségi forgókkal és vastag fonott zsinórral van szerelve, a lekerekített nyílások pedig kiküszöbölik a zsinór sérülését a fárasztás során. Ezenkívül a gömbök világítópatron tartóval vannak ellátva, és az úszótestekben lévő súlyok biztosítják, hogy a patron mindig felfelé mutasson. A Balzer Adrenalin Cat Bone Stupek mérete 200 cm.

A Balzer Adrenalin Cat Bone egy igazán kiváló minőségű stupek, melyhez most ajándékba adunk 1 db Koós Catfish csörgős előkét 6/0-s méretben, melynek értéke 2590 Ft

BLACK CAT Rig Wallet Pro előketartó táska
A Black Cat Rig Wallet Pro egy gumírozott, szennyeződés- és vízlepergető anyagból készült előketartó táska kifejezetten harcsahorgászoknak tervezve! Méretéből és kialakításából adódóan ez a táska 10 darab harcsázó előke szállításához nyúlt kiváló segítséget. A Rig Wallet Pro táskában 5 nagyobb és 5 kisebb, extrém erős tároló rekesz található, ami garantálja a harcsázó szerelékek biztonságos tárolását, valamint a horgász számára egyszerű átláthatóságot is biztosít a vízparton.

 • Méret: 25 x 35 x 8 cm
 • Anyaga: 100% Poliészter
 

A Black Cat Rig Wallet Pro egy gumírozott, szennyeződés- és vízlepergető anyagból készült előketartó táska kifejezetten harcsahorgászoknak tervezve
Méretéből és kialakításából adódóan ez a táska 10 darab harcsázó előke szállításához nyúlt kiváló segítséget

BLACK CAT Bait Keeper
A Black Cat csalihaltartó szákja kiválóan alkalmas kishalaink élve tartására. Felső karimája úszik a vízen, így a csalihalak a lehető legjobb körülmények között tarthatóak. A harcsahorgászat elengedhetetlen kelléke.

A Black Cat csalihaltartó szákja kiválóan alkalmas kishalaink élve tartására

BLACK CAT Bottom Float
Ez a Black Cat kiegészítő nem más, mint egy praktikus fenékúszó beépített távtartóval. A Bottom Float erős forgóval rendelkezik, amelybe nehezebb ólmokat és köveket lehet rögzíteni, magát az eszközt pedig a műanyagcsövön keresztül a főzsinórra kell fűzni, az előke elé. Összességében a harcsás szerelékek gubancmentes bedobását segíti parti horgászatnál. A fenékre érkezés után a Bottom Float „feláll”, így elemeli a főzsinórt az aljzattól. Ez különösen nagy segítség, ha kagylós, köves terepen horgászunk.

A Bottom Float erős forgóval rendelkezik, amelybe nehezebb ólmokat és köveket lehet rögzíteni, magát az eszközt pedig a műanyagcsövön keresztül a főzsinórra kell fűzni, az előke elé

BLACK CAT Dead Bait Rig
Ez a Black Cat kiegészítő nem más, mint a Stefan Seuß-féle Dead Bait Rig harcsázó előke bevetésre kész, előkészített állapotban. Tökéletes megoldás döglött csalihalak fenék közeli felkínálásához folyókon. A csalihoz közel található egy X-Strong szárnyas úszó, amely a sodrásban forgó mozgásával további áramlásokat kelt a döglött csalihal körül, ezzel is attraktívabbá téve a harcsák számára. A csalihalat a feje felől egy egyes horoggal, hátul pedig Double Ghost Hook horoggal tudjuk rögzíteni. Természetesen a szerelék minden eleme kiváló minőségű Black Cat termékek felhasználásával készül, megbízható, professzionális szakértelemmel.
Tipp: Az egyes horgot a csalihal fejénél érdemes rögzíteni, a Ghost horgot pedig a farokrésznél, így maximáljuk az akadási esélyt.
Tulajdonságok:

 • Zsinór vastagsága: 1,20 mm
 • Horog mérete: 8/0 és 4/0
 • Horgok száma: 2
 • Szerelék hossza: 2 m
 

Ez a Black Cat kiegészítő nem más, mint a Stefan Seuß-féle Dead Bait Rig harcsázó előke bevetésre kész, előkészített állapotban

BLACK CAT Micro U-Float black / orange / yellow 3,5 g
A Black Cat Micro U-Float harcsázó úszók teljesen észrevehetetlenek a csali fölött. Garantálják a vonzó csali-felkínálást az erősen horgászott vizekben. A csali méretéhez igazítva akár több darab U-Float is használható.
Tulajdonságok:

 • fekete / narancs / citromsárga szín
 • kiszerelés: 3 db/csomag (színenként 1 db)
 • hossz: 3,5 cm
 

Egy szuper U-Float szett, amely lehetővé teszi a vonzó csali-felkínálást az erősen horgászott vizekben is

BLACK CAT X-Strong Ball Bearing Swivel 97 kg
Black Cat X-Strong Ball Bearing Swivel 97 kg - Black Cat Extra Erős Forgó – kiváló minőségű harcsázó forgó. A golyóscsapágyak csendes működést és egyben kiváló forgást biztosítanak, ami megakadályozza a zsinór csavarodását.
Tulajdonságok:

 • Teherbírás: 97 kg
 • Kiszerelés: 4 db/csomag
 • Méret: 22 mm
 

Kiváló minőségű harcsázó forgó. A golyóscsapágyak csendes működést és egyben kiváló forgást biztosítanak, ami megakadályozza a zsinór csavarodását

BLACK CAT Mega Hook 8/0
A Mega Hook a leguniverzálisabb egyágú horog a Black Cat kínálatában. Egyedi kialakításával és görbült hegyével a Mega Hook gyakorlatilag minden követelménynek megfelel a horog tulajdonságait tekintve. A hosszú, élezett horoghegy könnyedén akad a hal szájában döglött csalis és többhorgos élő csalis szerelékeken egyaránt. Ha egyágú horgot akarsz használni, ne keress tovább, megtaláltad a tökéletes típust! A görbített, hegesztett horogszem problémamentessé teszi a monofil előkék használatát. Az egyágú horog, amelynek helye van minden horgász dobozában!

 • Méret: 8/0
 • Kiszerelés: 6 db/csomag
 

A Mega Hook a leguniverzálisabb egyes horog a Black Cat kínálatában

BLACK CAT Flavour Spray Monster Crab
Ez az aroma a Black Cat újdonsága, univerzálisan használható csalihalhoz, piócához, nadályhoz és gyakorlatilag bármilyen élő vagy élettelen csalihoz, amelyet szeretnénk fogósabbá tenni. Sőt, akár az aromásítható u-pose szerelékünkre is mehet belőle, illetve pergetés során a műcsalinkra is fújhatjuk, garantáltan meg fog tapadni a felületén ez a penetráns, rendkívül erőteljes szagú koncentrátum. Csalogatóhatása a víz alatt is hosszú távon megmarad, egy igazi harcsamágnes!
Pumpás flakonban kerül forgalomba, így alkalmazása igazán egyszerű, nem kell attól tartanunk, hogy összefogja a kezünket. Kiszerelés: 100 ml

Ez az aroma a Black Cat újdonsága, univerzálisan használható csalihalhoz, piócához, nadályhoz és gyakorlatilag bármilyen élő vagy élettelen csalihoz, amelyet szeretnénk fogósabbá tenni

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.