FENIX BT10 kerékpár lámpa

Bónuszpont jóváírás 170 pont
Akciós ár :
16.990 Ft
Eredeti ár : 16990 22990 22.990 Ft
DB
Részletek

Talán a horgászok számára még ismeretlen lehet a Fenix lámpacsalád. Ezen nem is kell meglepődni, hiszen ezt a piacot is elárasztotta a 990Ft-os lámpák áradata a távolkeletről. Azonban szerencsére a mai napig vannak olyan gyártók, akik nem engednek a minőségből és termékeik minden szegmensben a világszínvonalat képviselik. A Fenix név mögött egyedi technológiák, tudatos tervezés és fejlesztés, valamint tökéletes minőség áll.
Minden egyes modell világszínvonalú LED-del készül, és magán hordozza a Fenix egyedülálló optikai design-jának, valamint az állandó áramerősséget biztosító áramkörének páratlan előnyeit. Mit is jelent ez?
- Az egyedülálló optikai design-nak köszönhetően a fénysugár kiváló szórással rendelkezik, mely a nagy hatótávolságú fény és a fényudvar zseniális elrendezésében is megmutatkozik. Az ultra-tiszta, edzett, tükröződés-gátló bevonattal rendelkező üveglencsék biztosítják a rendkívül hatékony fénykibocsátást.
- A felülmúlhatatlan, folyamatos áramerősséget biztosító áramkör lehetővé teszi, hogy a Fenix elemlámpák fényereje az elem merülése esetén is állandó legyen, így az elemek fokozatosan csökkenő teljesítménye ellenére is a konstans fényerősség és a hosszú világítási idő legjobb kombinációját nyújtják.

Fenix BT10 kerékpár lámpa
Felmerülhet a kérdés, hogy egy kerékpárlámpa hogy kerül egy horgász weboldalra? A válasz roppan egyszerű, túl azon, hogy nagyon sokan kerékpárral járnak horgászni, folyamatosan keressük azokat az eszközöket, amik segítenek minket a vízen tartózkodás során, legyen szó egy folyón való csónakos közlekedésről, vagy épp egy tavi bojlis több napos túráról, ahol csónakkal kell éjjel nappal behúzni a szerelékünket. Azonban nagyon nem mindegy, hogy a vízi közlekedés során rendelkezésünkre áll-e megfelelő fényforrás a biztonságos visszatérésig. Nos, a BT10 erre a feladatra tökéletesen alkalmas! Maximális fényereje „erős fokozatban” az elképesztő 350(!!) Lumen.Ultra tiszta lencséjének köszönhetően kiegyensúlyozott fénysugarat biztosít 140 méterig, ráadásul úgy, hogy a lencséjében lévő tört szögű prizma miatt, egyáltalán nem képződik holttér a lámpa előtt, ami nem volna megvilágítva. Így igazán biztonságos a bringázás, valamint akár a csónakázás is, mert így könnyebben észre lehet venni bármilyen akadót, uszadékot a csónakunk előtt. A fényereje 3 fokozatban állítható: Erős 350 lumen, Közepes 200 lumen, valamint Gyenge 80 lumen. Emellett egy 200 lumenes stroboszkóp villogás is bekapcsolható.

A Fenix BT10 kerékpár lámpa legfontosabb jellemzői:
- Cree XP-G (R5) semleges fehér LED, 350 lumen maximális teljesítmény
- Négy darab AA elemmel működik
- Asferikus reflektor, széles fényszórási szöggel
- Tükröződésmentes lencse kialakítás, kétszeres fényhossz világítással
- Három fényerősségi fokozat és egy villogó üzemmód
- Gyorsan fel-/ és leszerelhető, o-gyűrűs szíjak használatával, 20 mm-35 mm közötti kerékpárkormányokra
- Szabadon változtatható a fény iránya
- Alumínium ötvözet és kiváló minőségű műanyag alapanyag,
- Intelligens elektronika - A BT10 megjegyzi a legutoljára használt üzemmódot (a villogó üzemmód kivételével), és még elemcsere után is azt fogja bekapcsoláskor aktiválni.
- Túlmelegedés elleni védelem: Mint minden nagy teljesítményű lámpa, a BT10 is felmelegszik, ha túl sokáig van Erős üzemmódban. Az intelligens áramkör túlhevülés ellen egy idő után gyengébb üzemmódra kapcsol.
- Üzemideje maximális teljesítménynél 2 óra 45 perc, minimális teljesítménynél 16 óra 20 perc

A Fenix BT10 kerékpár lámpa tartozékai
- BT10 lámpa
- BA4A elemtartó
- Elemtartó védő zsák védőszíjjal
- Hat o-gyűrű szíj (két nagy, két közepes és két kicsi) A nagy o-gyűrű szíjak 30 mm-35 mm-es kerékpárkormányhoz, a közepesek 24 mm-30 mm-esekhez, míg a kicsik 20 mm-24 mm-es kormányokhoz valóak.
- Bukósisak foglalat
- Hosszabbító kábel

Használati utasítás
1. A lámpa be-/ és kikapcsolásához tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot 0,8 másodpercig.
2. A bekapcsoló gomb egyszeri megnyomásával választhat fényerősségi fokozatot, melyek Erős, Gyenge, Közepes sorrendben helyezkednek el.
3. A villogó üzemmód aktiválásához nyomja meg duplán a bekapcsoló gombot, majd újbóli egyszeri lenyomásra visszatérhet az általános üzemmódhoz.

Biztonsági tanácsok
- A BT10 magas teljesítményű világító eszköz, ami szemkárosodást okozhat. Ne világítson közvetlenül a szemeibe!
- Ne érintse meg a BT10 fém részeit, mivel a LED-es lámpák felhevülhetnek használat közben.
- Vízállósága IPX-6 sztenderdnek felel meg, így használható párás környezetben, azonban nem alkalmas vízbe merüléshez.
- Gyermekektől tartsa távol!

Termék adatok
Méret : 6,9x4,3x5,7 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: