DEMON CARP Etetőhajó

Bónuszpont jóváírás 1399 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 139.900 Ft
DB
Részletek

Magyarországon, bizonyos horgászvizeken már szinte elképzelhetetlen halat fogni etetőhajó segítsége nélkül, olyan távolságban vannak a halak a parttól. A hajó lényege nem más, mint a szerelékünket és az etetésre szánt csalit (főtt magvak, pelletek, bojlik) hajszálpontosan és csendben a horgászhelyre bejuttatni.
Az extravagáns Demon Carp etetőhajó mind megjelenésében, mind felszereltségében a legmodernebbek közé tartozik. Az energiatakarékos meghajtásnak köszönhetően normál körülmények között akár 2 óra folyamatos üzemre is képes! Emellett a hajón helyet kapott egy kijelző, mely az akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja. Hatótávolsága akadálymentes, átlagos páratartalom és időjárás mellet 300 méter, így a hazai tavak legtöbbjén a legtávolabbi haltartó helyek is elérhetővé válnak. Egy járatban 1 kilogrammnyi etetőanyag és egy szerelék gyors és pontos célba juttatására alkalmas. Az éjszakai horgászatot jelzőfény segíti. A gyártó mellékel a hajóhoz pótbiztosítékot, pótpropellert, a távirányítóhoz egy esővédő tokot, illetve egy hordtáskát.

Főbb tulajdonságok
Hatótáv: Optimális körülmények között 300m!
Működési idő: max. 2 óra, átlagos használat mellet.
Akkumulátor töltöttség jelzés
Energia ellátás: a hajóban tartozékként 2 db ólom akkumulátor (6V/5A) található. A távirányító 8 db „AA” alkáli elemmel működik (ez utóbbi nem tartozéka a hajónak).
Sebessége: 1-2 m/s
Nettó tömege 5,7 kg

Termék adatok
Méret : 59x28x25 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: