Részletek

A kifogott hal szakszerű és pontos dokumentáláshoz hozzátartozik a megfelelő mérleg megléte és használata. A Capture Challenge digitális mérleg 50 kg-ig mér, így a legnagyobb harcsák és busák kivételével minden halfajunk pontos súlymeghatározására alkalmas. 10 grammos pontossággal mér, ami a hétköznapi horgászatok során teljes mértékben kielégítő.

A mérlegek összehasonlítása során nagyon nem mindegy, hogy milyen fogás esik rajtuk. Van, amelyiken egyáltalán nincs fogantyú, van, amelyiken egy vékony fémkarika mindössze. A Capture Challenge esetében ez az ergonomikus markolat, magából a mérleg házából van kialakítva, így a formázott műanyag nagyon kényelmes fogást biztosít és biztonságos.

A hatalmas, rozsdamentes anyagból készült kampóra még vastagabb fogóval ellátott mérlegelő zsákokat, matracokat is fel tudunk akasztani.

A tára funkcióval előre meg tudjuk mérni a mérlegelőnk súlyát, amit rögzítve a mérleg memóriájában már csak a hal/halak pontos tömegét mutatja. Háttérvilágítással rendelkezik így éjszaka is látjuk, mekkora halat sikerült kifogni.

2 db „AAA” elemmel működik, melyek élettartamát úgy is megóvja, hogy 1 perc tétlenség után kikapcsol.

Tulajdonságok:
- 50 kg-ig mér
- 10 g-os pontosság
- Kényelmes fogantyú
- Rozsdamentes akasztó kampó
- Tára funkció
- Háttérvilágítással rendelkező kijelző 2,5x4 cm
- Automata kikapcsolás 1 perc után
- 2 db „AAA” elemmel működik
- Elem nem tartozék
- 8,5 x 19,5 cm teljes hossz, kampóval együtt

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.