FOX Horizon Swivel 4.0 oz / 113 g ólom

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
850 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Fox ólmokat tulajdonságaik optimalizálásának érdekében számítógépes tervezéssel készítették. Minden egyes ólom precíz, injekciós öntési technológiával készült, ami a különleges felületet és a szériák darabjainak azonos alakját is biztosítja. A Fox ólmok nem tükröző, matt festése és agyag színe, valamint az apró kavicsmintával pettyezett felületet révén bármilyen aljzaton diszkréten olvad bele a háttérbe.
A Fox Horizon ólmok speciális, rakétaszerű kiképzésüknek köszönhetően nagyon jó aerodinametikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagy távolságokra lehet velük dobni, a messzebb található haltanyák is elérhetővé válhatnak.
A Fox Horizon Swivel forgóval ellátott ólom. Lead Clippel (ólomtartó kapocs) rögzíthető a végszereléken. Ha fárasztás közben az ólomnál elakad a felszerelésünk, még nem kell lemondanunk a halról. Az ólomtartó kapocsból kiakad az ólom, s máris tovább folytathatjuk a fárasztást.

Termék adatok
Tömeg (g) : 4.0 oz / 113 g
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: