L&K Proguide 2000

Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 14990 14.990 Ft
DB
Részletek

Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme.

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:
Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.
Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során.
Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk, megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt.
A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes.
Ez csak néhány volt azokból a szempontokból, melyek szerepet játszottak az orsó megalkotása során. A tesztek során kerültek kijavításra azok az apróságok, melyek miatt egy kiváló pergető orsót tarthatunk a kezünkben.
2000-es orsó zsinórtároló kapacitása: 0,20 mm / 300 m.

Termék adatok
Méret : 20
Csapágy (db) : 9
Áttétel : 5,1:1
Tömeg (g) : 260
Orsóház anyaga : grafit-hybrid
Fékrendszer : elsőfék
Dob anyaga : alumínium
További választék
15.990 Ft 10.990 Ft
(40 9 5,1:1)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: