OKUMA Distance Carp INTR 60FD

Bónuszpont jóváírás 216 pont
Akciós ár :
21.590 Ft
Eredeti ár : 21590 23990 23.990 Ft
DB
Részletek

Biztosak vagyunk benne, hogy az Okuma nyeletőfékes orsókat senkinek sem kell bemutatni. Elég csak az elnyűhetetlen „Longbow” szériára gondolni. A világhírű, tradicionális Okuma új nyeletőfékes orsóval lépett idén a távdobó orsók piacára, ez pedig nem más, mint a Distance Carp Pro INTR 60FD modell. E távdobó orsó nagy zsinórtároló kapacitása révén ideális dobós, illetve behúzós horgászatra is.

Mi jellemzi a Distance Carp Pro INTR 60FD modellt?
- Tökéletes zsinórprofil, kiváló precíz elsőfék, elérhető eddig elérhetetlennek hitt távolságok! Ezt nyújtja ez az Okuma!

Az Okuma ebbe a fémházas modellbe, nem kevesebb, mint 9 rozsdamentes golyóscsapágyat zsúfolt bele, valamint az elmaradhatatlan tűgörgőt, ami garantáltan holtjáték-mentes megállást biztosít bármilyen hajtókar állásnál. Ennyi csapágy, plusz az Okumától megszokott mérnöki precizitással megtervezett hajtómű egy kiváló futású távdobó nyeletőfékes orsót eredményezett.

Nyeletőfékes? Aki nem ismeri még biztos meglepődik most, hogy nem látja a nyeletőfék kapcsolját. Az Okuma ezt a Shimanohoz hasonlóan a dobba, pontosabban a dobot rögzítő fékcsillagba integrálta. A hagyományos fő fékerőt a szokásos módon a fékcsillaggal lehet állítani. Azonban ha be szeretnénk kapcsolni a nyeletőféket, akkor a fékcsillagon található fém „fület” felhajtva már be is kapcsoltuk azt. Természetesen a szabadonfutás erősségét is lehet természetesen szabályozni. Ezt a peremen lévő tárcsával tudjuk beállítani. A „fület” lehajtva ismét visszatérünk a korábban beállított főfék erőhöz. Ráadásul az Okuma beépítette az orsójába az ún. „Hydro Block System” rendszerét, ami egy víztől és portól védett, zárt fékrendszert jelent. Így gátolják meg, hogy bármilyen szennyeződés kerülhessen a féklamellák közé, ami ronthatná ezzel a fékhatást. Az orsó egy hajtókar fordulattal 101 cm zsinórt csévél vissza, így akár dobunk, akár behúzunk, nem lesz egy örökkévalóság kicsévélni a szerelékünket!

Az Okuma Distance Carp Pro INTR 60FD legfontosabb jellemzői:
- 9 golyóscsapágy + 1 tűgörgős csapágy
- Quick-Set visszaforgásgátló rendszer
- RES-II: számítógéppel tervezett, rotor kiegyensúlyozó rendszer
- Alumínium ABS hajtókar
- Hidegen forgácsolt alumínium dob
- Hydro Block vízhatlan fék + nyeletőfékrendszer
- EFR II-es zsinórvezető görgő rendszer
- Áttétele 4,5:1
- Zsinórtároló kapacitása: 0,30 mm / 420 méter [Panorama]

Termék adatok
Méret : 60
Csapágy (db) : 10
Áttétel : 4,5:1
Tömeg (g) : 590
Pótdob (db) : 0
Orsóház anyaga : alumínium
Fékrendszer : elsőfék + dobba épített nyeletőfék
Dob anyaga : alumínium
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: