Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Carp Academy Biztonsági ólomkapocs működésének az a lényege, hogy az ólomnál elakadt szereléket (akár van rajta hal akár nincs), az ólom elvesztésével ugyan, de ki tudjuk szabadítani az akadóból. Az ólom e kapocsból kisebb erő hatására szakad ki, mint amekkora zsinórunk elszakításához kellene. Minden horgász megtapasztalta már azt a rendkívül kellemetlen élményt, amikor a régen várt nagy hal az akasztást követően egy víz alatti akadóba viszi a szerelést. Ilyenkor hiába az erős felszerelés, a hal általában letépi magát. Ez a szerelék erre kínál megoldást. Nem mellékes, hogy beszakadt fix végszerelékek esetében a hal maga is megszabadulhat az ólomtól, ha ilyen rendszer tartja azt helyén. A csomagban 10-10 darabot talál a kapocsból és a gumiharangból is.

Néhány jótanács a használata során
1. Általános használat során ajánlott, megfelelő hosszúságú gubancgátló csővel összekötni. Ez akkor hatásos, ha a horogelőkénél legalább 25 mm-rel hosszabb. A kellő hosszúságú gubancgátló cső után húzzon a főzsinórra egy gumiharangot, majd végül az ólomkapcsot.
2. Húzza be a forgókapcsot az ólomkapocs hengeres részébe.
3. Akassza a kiválasztott ólmot az ólomkapocs fülébe, majd ennek törzsére tolja rá a gumiharangot. A gubancgátló csövet tolja be a gumiharangba, ezzel kialakul az áramvonalas és gubancmentes szerelék.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.