Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsahorgászat – Egy extrém kaland, egy életre szóló élmény, amihez különleges felszerelésekre van szükség. A Stefan Seuß által fejlesztett Black Cat kollekció olyan termékek gyűjtőneve, amik a legkeményebb bevetésekhez lettek tervezve. A neves harcsás márka égisze alatt megjelenő eszközökben, a horgászbottól a horogig egyaránt közös, hogy éles és borzasztóan kemény tesztek sokasága áll mögöttük. Kiváló szaktudás, tapasztalat, extrém terepek, s nem utolsó sorban szerte Európa tavaiban, illetve folyóban élő kapitális harcsák csiszolták őket tökéletesre!

A márka életrevalóságát és piaci helyét mindennél hitelesebben példázza, hogy már több mint 10 éve mértékadó és trend teremtő a harcsahorgászatban!

Ez a kiegészítő egy extra igénybevételre tervezett, csapágyas harcsázó forgó, ami három forgóból, valamint egy végtelenített karikából áll. Speciálisan bójázó, kősúlyos (szakító), vagy kikötözött halas felszíni harcsázó szerelékek elkészítéséhez ajánlja a gyártó. Minden karika forrasztva van és természetesen minden elem rozsdamentes, sós vízálló acélból készül, így kiállja a legkeményebb terhelést is!
 
Teherbírás: 100 kg(!)
Csomagolás 1 db / csg

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.