Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A -50 °C hőmérséklet szerencsére hazánkban nem fordult még elő, de ha csak egy zord téli napra gondolunk, akkor is jól jön egy kényelmes, és meleg lábbeli, amiben könnyen mozoghatunk.
A Demar Hunter Pro csizma kimondottan az ilyen embert nem kímélő fagyos időjárási körülmények közepette is megvédi viselője lábát. Miközben amennyire csak lehet, a mozgásban sem gátolja. Vastag EVA talpának köszönhetően huzamosabb ideig állhatunk akár jégen is, garantáltan nem fog lábunk fázni benne, valamint rugalmasságának köszönhetően a leghidegebb időben sem fog a talpa bekeményedni.
A Hunter Pro csizma lehetővé teszi, hogy viselője folyamatosan mozgásban is maradhasson, a többféle strapabíró anyag felhasználásával és kombinálásával előállított felső rész révén. A műbőr, szintetikus textil, és bőr alapanyagok megfelelő helyen és kellő mennyiségben való kombinált alkalmazása révén több kilométer séta után sem fog elnehezült érzésünk lenni a csizmában, mivel annak hajlékonysága többszöröse egy bőr csizmához képes is. A kivehető természetes gyapjúból, thermo anyagból, és szintetikus gyapjúból készült bélés, melynek sarok része erősített, olyan komfortos viselést tesz lehetővé, amit eddig csak sokkal drágább csizmák tudtak nyújtani viselőjüknek. A béléshez egy talpbetét is dukál, mely szintén gyapjú belső és thermo alsórészből áll, ami között egy hőzáró alumínium fólia található, ami szintén meggátolja a felfázás lehetőségét a legzordabb körülmények között. Valamint a betét eltávolításával még kényelmesebbé tehetjük a csizmát egy rövidebb sétához, vagy kevésbé zimankós időben való hosszabb túrákhoz.
A fűzős kialakítás révén a csizma felső része bármilyen lábformához igazodni tud, és a fűző vezető gyűrűi erős fémből készültek, melyek a legmostohább használat során sem engedik károsodni sem a fűzőt, sem a fűzőt tartó részt. Valamint a csizma súlya béléssel együtt is nagyságrendekkel könnyebb a hasonló tudású hagyományos csizmák súlyától, mivel az igényes és intelligens anyagfelhasználás jelentős súlymegtakarítást tesznek lehetővé. A csizma alsó harmada 100 %-ig vízhatlan, míg a felső része pedig impregnált, tehát vízlepergető hatású, és a talp része csúszásmentes EVA alapanyagból készült.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.