Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Kiváló minőségű pergető kesztyű, mely jó szolgálatot tehet a téli horgászatok során. Aki télen is perget, jól tudja, hogy a műcsalik cserélgetése jelenti a legnagyobb „problémát”. Hogy ehhez a nehezen felmelegített kezünkről ne kelljen levenni a kesztyűt, ennél a változatnál a hüvelyk-, a mutató- és középső ujj vége szabad. A kesztyű felső része vékony neoprénből, a tenyér felőli része pedig csúszásmentes anyagból készült. A kesztyű csukló felőli része tépőzárral szűkíthető.
Ez a kesztyű azon pergető horgászok számára lehet jó választás, akik nagyon sűrűn cserélgetik a műcsalit, ezért egy lehajtható ujjú kesztyű zavarná őket.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.