NEVIS Pergető szett 6 (KB-433)

Bónuszpont jóváírás +89 pont
Akciós ár :
8.900 Ft
Eredeti ár : 8900 12600 12.600 Ft
DB
Részletek

Ezt a szettet azon horgászok számára ajánljuk, akik most ismerkednek a pergetéssel, és egy jó minőségű, mégis kedvező árú szettet szeretnének vásárolni.

A szettben található Nevis Promaxx bot anyaga üvegszál és karbon ötvözetéből készült speciális composit, amelyet a teljes bottesten végigfutó keresztszállal tették még ellenállóbbá. Hossza 2,7 méter, dobósúlya 30-60 gramm, amely fenekezéshez, pergetéshez, sőt mártogatáshoz is egyaránt kiváló! A bot nyele parafa színű EVA borítást kapott, amely kellemes fogást biztosít. A botban rejlő erőtartalékoknak és rugalmasságnak köszönhetően, akár a nagyobb halakat is könnyedén megfoghatjuk vele.

Remek párosítás hozzá a Nevis Syncro 335 elsőfékes orsó. Nem csak pergető horgászok részére készítették ezeket a remek darabokat, hanem mindenkinek, aki előszeretettel használ elsőfékes orsókat, bármely horgászmódszerhez. Előnyük a hátsó fékesekkel szemben a finoman állítható fékerő, ami hátsó fékes orsóknál nem megoldható. A Syncro orsócsalád 3 golyóscsapágya garancia a sima futásra és a hosszú élettartamra. A nyújtott távdobó dobról rendkívül könnyen fut le a zsinór elősegítve a távoli dobásokat. A forgácsolt alumínium hajtókarra egy speciális ergonómiájú fogantyút terveztek, ami kényelmes fogást, biztosít még a hidegebb időszakokban is. Zsinórtároló kapacitása: 0,20 mm / 340 m.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: