NEVIS Profi Harcsázó szett (KB-491)

Bónuszpont jóváírás 199 pont
Akciós ár :
19.900 Ft
Eredeti ár : 19900 25500 25.500 Ft
DB
Részletek

Haladó és profi harcsázóknak készült szett. Ezzel az összeállítással a kapitális méretű bajszosok is jó eséllyel megfoghatóak.

Big Cat 2,7 m
A Nevis Big Cat harcsázó bot a névrokon orsókhoz hasonlóan kiváló példája annak, hogy kedvező áron is lehet olyan felszerelést kínálni, amit tökéletesen megfelel a harcsahorgászat különféle módszereinek fokozott igényeihez. A bot hossza 2.7 méter, dobósúlya pedig 200-400 gramm, amivel egyfajta arany középutat jelenthet azok számára, akik szeretnének partról és csónakból is próbálkozni, de ehhez nem akarnak, nem tudnak külön felszerelést vásárolni. Mind a bottest, mind a komplett gyűrűsor, illetve az orsótartó alkalmassá teszi a botot, akár a legnagyobb példányokkal való kőkemény küzdelemre is! Robosztus kialakítású, erőteljes, elnyűhetetlen harcsás bot, kiváló tesztgörbével!

Big Cat 80
Egy kapitális halak fogására alkalmas orsónak a belsőműszaki tulajdonságai a legfontosabbak, ez pedig különösen igaz, ha harcsahorgászatról van szó! A Nevis Big Cat orsók tökéletes példái annak, hogy kedvező áron is lehet olyan hárcsázó orsót kínálni, ami méltó ehhez a feladathoz és megbízhatóan bírja a strapát! A gyártó saját elmondása szerint szándékosan nem cifrázták túl a Big Cat orsók külső megjelenését, hanem megmaradtak az egyszerű dizájn mellett (ezzel is csökkentve az orsó árát) és helyette inkább a szilárd, masszív belső konstrukció elrésére fókuszáltak. A grafit-hybrid ház és rotor erősített hajtóművel lett kombinálva, így a végeredményként született orsó nyugodtan mondhatjuk, hogy alkalmas a legkeményebb küzdelmekre és a szélsőséges körülmények között való horgászatra is.
A Nevis Big Cat 80 főbb tulajdonságai:

- Grafit-hybrid ház
- Tűgörgős visszaforgásgátló
- Precíziós elsőfék
- S-stroke zsinórcsévélő rendszer
- Speciális alumínium dob
- Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
- Kiegyensúlyozott hajtókar
- Áttétel: 4.5:1
- Csapágyszám: 3+1 db
- Zsinórkapacitás: 0.40 / 280 m

A szett tartalma:
- Big Cat 2,7 m horgászbot
- Big Cat 80 orsó

 

További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: