NEVIS Telecarp szett 2 (KB-413)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 12600 12.600 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Ennek a szettnek azok a horgászok fognak örülni, akik kerékpárral, vagy motorral járnak horgászni. A szettbe tartozó Nevis Promaxx Telacarp 3,5 m bot egy kompozit-epoxy anyagú távdobó fenekező bot, meglepően alacsony áron. Szinte nincsenek elérhetetlen távolságok ennek a modellnek. A vastag cső bottest extrém terheléseket is kibír. Megfelelő orsóval felszerelve hasznos eszközünk lesz, ha nagyot kell dobni. 80 és 150 gramm között van a dobósúly tartománya, így nagyobb etetőkosarakat, vagy ólmokat is eldobhatunk vele. A nagyméretű SIC gyűrűk szinte súrlódás nélkül vezetik a zsinórt. Osztott nyelének és a csúszásmentes markolatnak köszönhetően lendületesen lehet elindítani a dobást. Kis szállítási mérete miatt ideális azoknak, akik kevés hellyel rendelkeznek.

Ideális párosítás hozzá a Nevis Compact Carp 50 orsó. Egy új, továbbfejlesztett S-curve dobemelésű hajtómű miatt rendkívül könnyű tekerni ezt az orsót. Ez főleg fárasztásnál érezhető, hiszen szinte erőlködés nélkül tudjuk vele kifárasztani még a nagyméretű halakat is. A robosztus rotor villa még a legnagyobb megerőltetéseknél sem mozdul el, stabilan áll a legkeményebb fárasztáskor is. Nyeletőfékkel látták el, mely a modern pontyozó orsóknál már kihagyhatatlan kiegészítőnek számít. A grafit-hybrid orsóház miatt az orsó könnyű maradt. A preciziós elsőfék akadásmentesen dolgozik a kritikus helyzetekben is. Az S-Curve dobemelő rendszer egyenletes zsinórprofilt képez, és a csavarodásmentes zsinórvezető görgőnek köszönhetően a felcsévélt zsinór nem fog pödrődni. Kiegyensúlyozott hajtókarja gumifogantyúval lett kiegészítve, így használata a hosszú fárasztások során sem válik kényelmetlenné.

Ehhez a szetthez most ajándékba adunk 1 csomag pontyozó horgot.

Kapcsolódó fogások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: