CARP HUNTER Dupla bojlis szett (12045126)

Bónuszpont jóváírás 350 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
34.990 Ft
Eredeti ár : 34990 51230 51.230 Ft
DB
Részletek

Az Energoteam Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba ez a szuper bojlis összeállítás, amivel akár egy többnapos horgászat is eszközölhető, de a nyaralás alatti vízparti kikapcsolódásnak is a tökéletes eleme lehet.

A szett gerincét 2 darab Carp Hunter Classic Boilie 2 részes 3,6 méteres bot alkotja. Gyűrűi kellően masszívak, markolatuk EVA borítást kaptak. 3,5 librás erősségüknek köszönhetően, optimálisan 60-100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzájuk, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, könnyedén elérhető velük az akár 80-100 méter feletti távolság is.

A botokhoz 2 db Carp Hunter Alfa nyeletőfékes orsó tartozik, 60-as kellően nagy méretben, a megfelelő dobások kivitelezhetősége miatt. Az orsók nyeletőféke jó szolgálatot fog tenni az éjszakai pecákon is, kiegészülve az orsóhoz járó Carp Hunter Fluo színű zsinórral, ami kiválóan látható az éjszaka leple alatt is.

Egy bojlis összeállítás 2 bottal, nem lenne teljes bottartó nélkül, ezt az űrt a Carp Hunter Alfa Rod Pod tölti be, mely egy kompakt kivitelű 4 lábas állvány, kiváló alkalmatosság az összeszerelt 2 készséghez.

A bojlis horgászat komfortja, a nyeletőfékes orsók használata mellett, nem maximális elektromos kapásjelzők nélkül, ez is jár a szetthez. 2 db Starfish Elektromos kapásjelző is a csomag része, a hozzá passzoló Ledes swingerekkel, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani az éjjeli horgászat alatt se.

Bojlis szett révén, a használattól függően, nagyobb, kapitális halakra is lehet számítani, melyek megóvására kiemelt figyelmet kell fordítani, de minden horgásztavon szükség lesz különböző halvédelmi eszközökre. Ez a horgászati felszerelések alapkövetelménye.

Összeállításunk tartalmaz egy Kamasaki pontymatracot és egy szájfertőtlenítőt is, hogy a kifogott halak védelme is biztosítva legyen, ami nyáron kiemelten fontos tényező.

Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú szett, tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is tökéletes alternatíva, hogy belekóstoljanak a bojlizás élményeibe.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: