CARPON Karácsonyi Pontymatrac szett + Ajándék pikkelyes ponty baby párna

Bónuszpont jóváírás 130 pont
Akciós ár :
12.990 Ft
Eredeti ár : 12990 15980 15.980 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A CarpOn pontymatracos összeállítás, a horgászat bármilyen formáját kedvelőknek egy kitűnő variáns, mivel a halvédelem kiemelten fontos minden horgászmódszer használata közben.
A CarpOn pontymatraccal méreteinek köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban a matrac mellé, esetleg a földre kerüljön. Ezen felül a 10 kg feletti pontyok és gyönyörű, könnyen sérülő tokhalak is biztosan elférnek rajta. Mérete: 130x90 cm
A matrac, mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg erre alkalmas része beakasztható. Két oldala összecsatolható, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú pontymatracot keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.
 

A szett tartalma:
- CarpOn összehajtható Standard 130x90 cm-es pontymatrac
- Ajándék 33 cm-es Pikkelyes ponty baby párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: