ENERGOTEAM Karácsonyi EVA Edény szett + Ajándék pikkelyes ponty párna

Bónuszpont jóváírás 110 pont
Akciós ár :
10.990 Ft
Eredeti ár : 10990 16480 16.480 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A Carp Expert EVA edény összeállítás, a rezgőspicces horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel az etetőanyagok szelekciója, kiemelten fontos a módszer használata közben.
A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel. A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm - 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, így eső vagy nagy szél esetén is megóvható a benne lévő csali, a túlnedvesedéstől vagy a kiszáradástól.
A fő részben kapott helyet négy kivehető, kisebb tároló, amelyek magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő. Tartozék egy darab hosszúkás doboz, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. Kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös használata. Emellett egy közepes méretű tároló is tartozék, melybe mikropellet is kerülhet, method kosár töltéséhez ideális, majd 2 db egyforma kis tároló. Utóbbiakba kukoricát, vagy élőcsalit is lehet tenni. Az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú edény szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Carp Expert összecsukható EVA edény szett
- Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: