ENERGOTEAM Karácsonyi Outdoor Sátrasernyő szett + Ajándék ponty párna

Bónuszpont jóváírás 250 pont
Akciós ár :
24.990 Ft
Eredeti ár : 24990 30480 30.480 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. Az Outdoor sátrasernyős összeállítás, a horgászat bármilyen formáját kedvelőknek egy kitűnő variáns, mivel funkcionalitása révén kiemelten fontos minden horgászmódszer használata közben.
Komplett felállított formájában, a termék 250 cm-es méretének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésünknek. Botzsák, kellékek, mind be fognak férfi a hátsó részébe, a középső, illetve első részében pedig, akár 2 szék is elférhet, komfortot kínálva 2 horgász számára.
A szetthez járó leszúró készlet további stabilitást garantál. (10 db leszúró) Ez a rögzítés pluszban növelhető a kapott 2 db madzaggal is, így a szeles idő se akadály többé.
Az oldalsó ponyva rész teljesen cipzározható, és ami a kivitelen különleges, a többi sátras ernyővel szemben, az a szintén teljesen átlátszó, cipzáras kialakítású ajtó rész. A zordabb időszakokban, a szél ellen, ez szuper szolgálatot fog tenni, a kiláthatóságon kívül.
Méretei:
- A kupola szélessége 210x170 cm
- A kihúzott rúd magassága: 250 cm
- Súlya: 3,8 kg

A szetthez jár ajándékként egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú ernyőt keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Outdoor sátrasernyő - 250 cm-es változat, terepmintás kivitel
- Ajándék 60 cm-es Ponty párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: