ENERGOTEAM Karácsonyi Wizard Pergető szett + Ajándék csuka párna

Bónuszpont jóváírás 200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 29470 29.470 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A light pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Wizard - L&K pergető szett.
A szett első tagja egy Wizard Skill 2 részes, 2,4 méteres változat, mely 2-8 grammos dobósúlya, a light csalikhoz teszik kitűnő variánssá. A rendkívül könnyű, IM12-es karbon alapanyagú horgászbot, nem fog kényelmetlenné válni, akár egy egész napos peca után se, mivel súlya csupán 118 gramm. A blank igazán impozáns, tartalmazza a Wizard márkához hű, fehér-zöld átmeneteket, nyele pedig osztott kialakítású. A gerinces kialakítás mellett, másik előnye a tűspicces botvég, ami biztosítani fogja a kis csalikhoz kellő érzékenységet, érezhetőek vele a csalik legkisebb rezzenései is.
A bothoz pedig, egy vele teljes szimmetriában lévő 2000-es méretű Proguide orsó került.Masszív kis eszköz, mely a Skill-hez viszonyítva is könnyed súlyt tudhat magáénak, maximálisan masszív köntösben. Light pergetéshez tökéletes opció, mely akkor is tökéletes társ lesz, ha 1-2 nagyobb hal akad a horogra, ezt szavatolja a kivételesen megbízható fékrendszere.
A szetthez jár ajándékként egy csuka párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.
A szett tartalma:
- Wizard Skill 2-8 g, 2,4 m pergető bot
- L&K Proguide 2000 8+1 pergető orsó
- Ajándék 80 cm-es Csuka párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: