KAMASAKI Akciós Super Spin szett (12048015)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
10.990 Ft
Eredeti ár : 10990 14620 14.620 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Egy ígéretes pergető szettet ajánlunk a horgásztársak figyelmébe. A szett minden eleme - a bottól az orsón át egészen a csalikig - a mindenki által jól ismert Kamasaki cég terméke. Noha belépő kategóriás pergető bottal és pergető orsóval fogunk találkozni, a gyártó több évtizedes múltja és innovációi alapján remek használati értékű eszközökre számíthatunk.

A Kamasaki Super Spin 2,40 cm-es hosszúságban gyártott pergető botja a kompozit anyag ellenére meglehetősen könnyűre sikeredett, 187 grammot mutatott a mérleg nyelve alatta. Összsúlya tehát - és a kellően karcsú, 16 mm-es nyélátmérője - a tiszta karbon botok tulajdonságait idézi, de vajon hogyan viselkedik a Super Spin a gyakorlatban? A Kamasaki Super Spin meglepően jól dolgozik a teljes használat alatt, extrém távoli dobásokat is lehet vele végezni, ahogy lassú és gyors, „érzékletes” csalivezetést is. Hat darab nagyméretű SiC gyűrűje nem akadályozta az eleve orsóra csévélt vastag fonott zsinór sima áthaladását. Bár a szettet a pergetéssel ismerkedő horgászok számára állítottuk össze, a haladó pergetők is örömüket lelhetik benne. A bot kezessége, rugalmassága, és persze könnyed volta sokaknak tetszeni fog!

A Kamasaki Super Spin 3000 pergető orsó belépő kategóriáját senki nem vonja kétségbe, de vitathatatlanul kiegészíti a botot, tökéletes egyensúlyt teremt vele. 44 mm átmérőjű dobját eleve minőségi fonott zsinórral töltötték fel. Akik már használtak pergetéshez fonott zsinórt, azok többé nem akarják nélkülözni… De azok számára is kulcsfontosságú a fonott zsinór nyújtotta előnyök megismerése, akik most ismerkednek a középnehéz pergetéssel. Erő, biztonság, s mi több, a legkiválóbb kontaktus a csalival, hallal. A könnyű, mindössze 230 grammos, harmincas méretű orsó 3 csapággyal és egy tűgörgős visszaforgás-gátlóval rendelkezik. A mért súly zsinórral feltöltött állapotban értendő! Méretéből adódó univerzalitása a süllő-, csuka- és balinpergetés lehetőségét egyaránt megteremti. Az elemek összehangolt működése a pergető műfaj esetében különösen fontos. A 4000-es méretű orsó meglepően finom futással szedi vissza a zsinórt, könnyű wobbler és nehéz villantó alatt is hangtalanul teszi a dolgát. Ebben a szettben nemcsak látványban - formában, típusban, színben - gazdag műcsalik kaptak helyet, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csaliarzenál van a birtokunkban. A szettben van balinléggyel kombinált fluorokarbon előke, a csukázáshoz pedig forgókapoccsal szerelt drótelőke tartozik. S mivel párosan szép az élet, a wobblerekből és a körforgó kanalakból is kettő-kettő foglal helyet a műcsalis dobozban. Kikönnyített csukás támolygó villantóból egyet rejt a szett.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: