HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag

Bónuszpont jóváírás 90 pont
Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 10720 10.720 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi akció sorozattal, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron!

Bemutatjuk a Haldorádó Hidegvízi method csomag szettet, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne csábító etetőanyag, micro pellet, csali, valamint kétfajta ízes aroma is. Nem maradhattak ki a hasznos végszerelékelemek sem, ebben az esetben egy L-es méretű, 45 grammos Vario Method Feeder kosár és egy csomag (2 db) komplett, készre kötött csalitüskés horogelőkéket tartalmazó SpéciMethod Rig került a kavalkádba. Ezekkel gyakorlatilag minden adottá válik a horgászathoz, a végszereléket mindössze egyetlen kötéssel kell rögzíteni a zsinórhoz, fel kell csalizni, s máris bevethető! És hogy miben keverjük be az etetőanyagot, hol tárolhatjuk a csalit? A szettben található egy 10 L űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödör, így erre is kínálunk megoldást!

A szett pontos tartalma:
- 1 csg Haldorádó Fluo Energy - Fekete Erő
- 1 doboz Haldorádó Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs
- 1 db Haldorádó Fluo Essencia - Fekete Erő
- 1 db Haldorádó CSL Tuning - Tenger Kincse
- 1 doboz Haldorádó SpéciCorn - Eper
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Vario Method Feeder kosár L 45 gramm
- 1 db Haldorádó SpéciMethod Rig 7 mm-es tüskével
- 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: