NEVIS Nyeletős Pontyozó-süllőző szett (KB-487)

Bónuszpont jóváírás 100 pont
Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 14200 14.200 Ft
DB
Részletek

Fenekező módszerhez ajánlott összeállítás, legyen a célhal süllő, vagy ponty, ezzel a felszereléssel minden megoldható. A szettben található orsó nyeletőfékes, így annak is praktikus választás ez a szett, aki sátrazás, táborozás, kempingezés mellett szeret horgászni.

Windstrom 3 m

Klasszikus, kétrészes univerzális bot, nagy teherbírású kompozit anyagból. Etetőkosaras fenekezéshez, ragadozóhal horgászathoz egyaránt megfelel. Nagy kopásállóság SIC gyűrűkkel, könnyen tisztítható neoprén nyélborítással lett szerelve.
Hossz(m): 3
Dobósúly: 50-100 gramm
Tagok száma: 2

Vanity XS 5000
A nyeletőfékes orsót kedvelő horgászoknak igazi csemege ez az orsó. Az elegáns külső mellett, a műszaki tartalom is hasonlóan magas szintű. A nyújtott távdobó dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, azonban most egy speciális,döntött peremet kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutásását dobáskor, ezáltal nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfelrakó rendszer tökéletes zsinórképet eredményez,ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapfeltétele. A megújult S.L.C/Safety Line control/nyeletőfékrendszer integrált fékállító gombot kapott,ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged.
- Áttétel: 4,6:1
- Csapágyak: 2+1
- grafit - hybrid test -alumínium dob - grafit pótdob
- végtelen visszaforgás gátló
- csavarodásmentes zsinórvezetőgörgő
- kiegyensúlyozott rotor
- nyelőtőfék rendszer
- Zsinórkapacitás mm/m: 0,25 / 310, 0,30 / 220

A szett tartalma:
- 1 db Windstrom 3m 50-100gr horgászbot
- Vanity XS 5000 orsó 

 


 

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: