NEVIS Szuper Pontyozó szett 4 (KB-446)

Bónuszpont jóváírás +260 pont
Akciós ár :
25.990 Ft
Eredeti ár : 25990 32300 32.300 Ft
DB
Részletek

A szett fő elemei a Compact Carp 360 3Lbs bojlis horgászbotok. Ezek fő ismérvei, hogy 3 részes kivtelben készülnek, így kis helyet foglalnak, s nagyon könnyedén szállíthatóak. Hossz (m): 3,6 Dobósúly: 3lbs. Anyaga kompozit. Gyűrű típusa: SIC. Nyélborítás: neoprén. Tagok száma (db): 3 Tömeg (g): 462

Orsóként egy ideális darab, az Avanger XT 6000 társul a felszereléshez, ami a legolcsóbb árkategóriájú, de igen jó ár/érték arányú nyeletőfékes orsók közé tartozik. Ebben két nagyméretű golyóscsapágy felel a rázkódásmentes futásért. Az elsőfék nagyméretű filc és acél lamellákkal van szerelve, ezért egyenletes fékbeállítást tesz lehetővé A megbízhatóan kapcsolható nyeletőfék gyors átváltást tesz lehetővé a normál és nyeletőfékes üzemmód között. - Méret: 60, Áttétel: 4,6:1, Csapágyak: 2 db, Zsinórkapacitás mm/m: 0,25/500, 0,30/350.

Ebben a szettben most egy remek elektromos kapásjelzőhöz is hozzájuthat! A hang és fényjelzéses Nevis Eurosignal elektromos kapásjelző egy rendkívül egyszerű és kedvező árú eszköz. Mindössze egy gomb található rajta, mely a bekapcsoló gomb.

Természetesen a Szuper Pontyozó szett része egy praktikus bottartó is, mely nem más, mint a Rod Pod Eco! Ennek tulajdonságai a következők:
- Kétbotos kivitel
- Stabil aluminium váz
- Teleszkópos lábak
- Állítható vázhosszúság
- Villámzáras állítási lehetőség
- Állítható kerszttartó magasság
- Tartozék hordozótáska + 2 db bottartó fej

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: