Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A horgász-innováció egyik legnagyobb hazai „atyja” a Cralusso. A forradalmi folyóvízi úszói után nekilátott annak, hogy kicsit megreformálja az állóvízi úszók palettáját is. Ennek eredményeként számos új spicc és rakós botos úszó mellett, több típusban készültek el wagglerek is.
Rengeteg horgászúszó és waggler úszót találunk a piacon, de a Cralusso horgászúszók attól különlegesek, hogy a horgászok különféle gyakorlati problémáira kínálnak megoldást.
A Cralusso legújabb innovációjának, a HELIO waggler horgászúszónak megalkotásánál nem kötöttek kompromisszumokat, tökéletességre törekedtek minden területen! A már jól bevált, Cralusso által kifejlesztett, remekül működő megoldásokat egy újabb testformával és egy rendkívül könnyű anyag, a HÉLIUM felhasználásával tovább tökéletesítették.
A HELIO waggler horgászúszók testét és szárát, ezzel a nagy felhajtóerejű gázzal töltötték meg, a még tökéletesebb működés érdekében.
A HELIO waggler horgászúszó, az alábbi fejlesztések eredményeképp, korunk legfejlettebb waggler úszójának számít! Ebben az úszóban a legsikeresebb Cralusso fejlesztések összpontosulnak:
- szabadalmazott, gyors, antenna beállítást biztosító kalibrációs rendszer;
- kombinált ólom-wolfram súlyrendszer;
- héliummal töltött horgászúszó test és szár;
- golf aerodinamikai felület, kifinomultabb új testforma;
- adapter antennarendszer;
- egyedülálló PUR technológiával készült úszótestek
A fenti fejlesztések eredményeképp, a horgászúszó repülési tulajdonsága és működése még precízebbé vált. A nagyméretű 18-20-25-30 grammos Helio waggler horgászúszóknál, még egy jelentős újítást alkalmazott a Cralusso. A várható nagyobb terhelések miatt a súlyba, egy rendkívül precíz, nagy teherbírású, csapágyazott forgó lett beépítve, mely bírja az extrém igénybevételt is.
Az új héliummal töltött antennákkal is felszerelt horgászúszó az egységes antenna rendszerének köszönhetően, több mint 25 féle, különböző átmérőjű és színű antenna fogadására képes. A horgászok egyszerűen és gyorsan, a megváltozott körülményekhez igazíthatják, úszójuk antennáit. Csomagolásban a horgászcikkhez 3 darab, különböző színű, átmérőjű, érzékenységű héliumos és tömör antennát is kínálunk.
A Cralusso egyedülálló módon erre a típusra is 1 év garanciát vállal, az egyedi gyártástechnológiának és a felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően.
Tipp:
A egyedülálló kalibrációs rendszerrel, nemcsak az úszó besúlyozást gyorsíthatjuk meg, hanem az antenna érzékenységének a legfinomabb beállítását is elvégezhetjük. Az úszó rendkívüli precizitásnak köszönhetően, 0,01-0,02 gramm finomsággal a legérzékenyebb beállítást is elérhetjük! Fontos a kalibráción található skála segítségével a különféle beállítások egyszerűen megismételhetők, visszaállíthatók!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.