Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A bojlis horgászok gyakori problémája, hogy a nagy zsinórtároló kapacitású orsók dobját, a hagyományos (kis tekercses 150-350 méteres) zsinórokkal lehetetlen egyben, megszakítás nélkül feltölteni. Mi az optimális mennyiség és hol van a gazdaságosság határa? Talán az új Carp Expert zsinórcsalád ezen elvárásoknak is megfelel! Ugyanis az 1000 méteres tekercs, garantáltan megtölti a legnagyobb orsó dobját is! Míg az „átlagos” méretű orsóknál pedig, akár 2-3 dob is feltölthető vele. Igazán kedvező (mérettől függően) 2,5-3,5 Ft / méter áron lehet így hozzájutni. Kifejezetten a bojlis, nagyhalas horgászok számára készült, két különböző kivitelben.

A Carp Expert UV Protection gyönyörű, sötétbarna színű zsinór, amely az átlagos, zavaros vizekben úgy tűnik el a mederfenéken, hogy a legóvatosabb ponty sem veszi észre. A zsinór különlegessége, hogy speciális felületkezelésnek köszönhetően hosszú időn keresztül ellenáll a Nap károsító, öregítő hatásainak. Miközben a nagyon sima felületnek köszönhetően, ellenállás nélkül pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket.

A Carp Expert Multicolor minden jó tulajdonságában megegyezik az UV Protection zsinórral, a különbség azonban mégis szembetűnő. Ugyanis a színe többféle zöld kombinációja. 15-20 centiméterenként változik a színe, s ez szinte megszakítja a zsinór látható körvonalát. Ez jelentős előnynek bizonyulhat tiszta vagy növényzettel benőtt vízben való horgászat során. Az öreg, óvatos, kitanult pontyok horgászatánál, ez nagy segítségünkre lehet!
Mindkét típusú zsinór egy nagyon esztétikus fém dobozban található. Ebben (fénytől védve) szinte korlátlan ideig megőrzi frissességét.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.