Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.

A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem a bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.

Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).

Vajsav + Tengeri rák
Már a tesztek alatt is olyan kiemelkedő fogások születtek ezzel a csalival Európa legismertebb nagypontyos tavain, hogy mi is csak kapkodtuk a fejünket! A bojli fogóságáról a prémium krill liszt gondoskodik és a többi tengeri összetevő. Ezen felül a különböző krill és belachan kivonatok teszik a csalit még ellenálhatatlanabbá a moháshátúak számára. Az N-Butyric (vajsav) fanyar, orrfacsaró íze és illata még egy más dimenziót nyitott meg eme csalinak. A felmelegedett vizekben (májustól szeptemberig) teljesít kimagaslóan, de az év minden időszakában okozhat kellemes meglepetéseket.

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.