Pontyozó horgok a Carp Academy kínálatában

Pontyozó horgok a Carp Academy kínálatában

Horoggyártás terén nehéz újat mutatni. Megannyi formájú, különböző vastagságú és anyagú, valamint bevonatos és bevonat nélküli horog került már piacra. Épp ezért a most bemutatásra kerülő Carp Academy horgok sem a soha nem látott formákkal és anyagokkal kívánják felhívni magukra a figyelmet, hanem meghökkentően alacsony árukkal és a hozzá párosuló kiváló minőséggel!

Ezek a horgok elsősorban nagypontyos módszerhez készültek, de a kisebb méretek használhatók feeder-szereléken is, ha a helyzet úgy kívánja. Van köztük a megszokottnál kicsit vastagabb, de kifejezetten könnyű és vékony húsú is, hogy mindenki a kedvére, de még inkább a csalihoz és a fogható halakhoz válogathasson. A horgok mindegyike a „110 Carbon” névre keresztelt szénacélból készült, mely különösen erős, megbízható anyagösszetételt takar.

Carp Academy XS-1

Az XS-1 napjaink egyik legnépszerűbb formájú pontyozó horga. A horog a vastagsága ellenére gyorsan hatol be a halak szájába, köszönhetően a rendkívül sima felületnek, amit a teflonbevonat biztosít. Főleg akkor van jelentősége a bevonatnak, ha csontos, kemény részeken kell a horognak akadnia. Hajlított formájának köszönhetően zsugorcsövezést sem kell alkalmazni, hiszen ez a horog mindig optimális helyzetben várja a halak érkezését. Így fordulhat elő, hogy a csalit felszippantó hal a horogtól már nem szabadulhat! Kialakítása révén szinte minden esetben az alsó ajakba akad. Bármilyen klasszikus végszerelékhez ajánlott, ahol akár lebegő, akár normál csalit kell felkínálni.

Mérettartomány: 1, 2, 4, 6, 8

Napjaink egyik legnépszerűbb formájú pontyozó horga
Kialakítása révén szinte minden esetben az alsó ajakba akad

Carp Academy XS-2

Az XS-2 egy masszív, robosztus horogtípus. Ez a horog is kapott egy teflonbevonatot, mely segíti a gyors és pontos behatolást. Ezenfelül ez a horog 20%-kal vastagabb az átlagos horgoknál, ezáltal még erősebb lett. Hegye különösen tartós, így a legnehezebb terepeken történő horgászatra is ajánlott.

Mérettartomány: 1, 2, 4, 6, 8, 10

Ez a típus 20%-al vastagabb az átlagos horgoknál
Ha ezt a csalit a horoggal együtt egy hal felszippantja, garantáltan nem menekül!

Carp Academy XS-3

Az XS-3 egy speciális, ívelt szárú horog, mely erősen, 26 fokban befelé forduló horogszemmel rendelkezik, aminek köszönhetően itt sem szükséges zsugorcsövet vagy horogbefordítót használni. A teflonbevonat ennél a horognál sem maradhatott el. Kisebb-nagyobb fűzött csalikhoz egyaránt ajánlott. A különleges formának és rendkívül éles hegyének köszönhetően kitűnő választás minden pontyhorgásznak, legyen akár feederes vagy bojlis módszert kedvelő. Sokan használják ezt a formát például a KD-rigekhez pop-up csalival.

Mérettartomány: 2, 4, 6, 8

A Carp Academy XS-3 26 fokban befelé forduló horogszemmel rendelkezik
Sokan használják ezt a formát KD-rigekhez pop-up csalival

Carp Academy XS-4

Az XS-4 egy Long Shank stílusú pontyozó horog, mely erős szárral és kitűnő heggyel rendelkezik. Nagyobb méretű fűzött csalikhoz és horogra tűzött csalikhoz is kiváló. Ha több csalit akarunk a hajszálelőkére fűzni, akkor szinte verhetetlen ez a típus. A hosszabb szárnak köszönhetően a horoghegy nem marad takarásban még nagyobb csalik esetén sem, ezért 100%-osan biztos akadást produkál. Ez a típus is teflonbevonattal kerül forgalomba.

Mérettartomány: 1, 2, 4, 6, 8

Nagyobb méretű fűzött csalikhoz és horogra tűzött csalikhoz is kiváló
Az erősen ívelt formának köszönhetően 100%-osan biztos akadást produkál

Carp Academy XS-5

Az XS-5 a finom pontyhorgászathoz készített, vékonyabb húsú, mégis rendkívül erős horog, mely a modern, finomszerelékes fűzött csalis pontyhorgászat során is elengedhetetlen. A horog extra éles heggyel, mikro szakállal és karcsúsított öböllel rendelkezik. Ennél a típusnál sem maradhatott le a teflonbevonat, mely mattá és simábbá teszi a felületet, ezáltal még könnyebb akadást biztosít. Mindemellett keménysége révén a hegy is tartósabb. Chod Rig szerelékhez különösen ajánlott.

Mérettartomány: 2, 4, 6, 8

Finom pontyhorgászathoz készített, vékonyabb húsú horog
Chod Rig szerelékhez különösen ajánlott
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: