Rendezés

Videóval

Bemutatom az új By Döme Black Edition kapásjelzőt

Döme Gábor 2024-05-22
Több fronton folyik egyszerre, egy időben a termékfejlesztés és a Haldorádó termékpaletta bővítése. A Haldorádó brand már nemcsak a feeder termékekről híres, hanem egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a nagyponty-horgászathoz, busa horgászatához vagy éppen a ragadozó halak horgászatához fejlesztett termékek is.
Videóval

Zsinórsüllyesztő a nyárfaszösz ellen

Haskó Tamás 2024-05-02
Horgásztál már folyóvízen nyárfaszöszös időszakban? Bizony, nem egy könnyű feladat, mikor csak rakódik a főzsinór, és ha el is jutunk kapásig, a szöszcsomókat egyszerűen lehetetlen behúzni még a nagyobb méretű bojlis botok gyűrűin is, de ha még ez sikerül is, az orsónál szinte biztos, hogy elakadnak, és szórakozás helyett marad a bosszankodás… Mutatom, én mit használok e jelenség kivédésére!
Videóval

Bemutatom az új By Döme Black Edition nagypontyos botcsaládot

Döme Gábor 2024-04-22
2023-tól már nemcsak a feederhorgászathoz fejlesztett eszközökkel találkozhatnak a By Döme márkanév alatt az érdeklődők, hanem a nagyponty-horgászathoz fejlesztett eszközökkel is. Ezek közül elsőként a Black Edition bojlis botokat szeretném bemutatni, amelyek egy jó ideje már pontyhorgász filmjeimben is megjelennek. E botcsaládban a legnépszerűbb, három különböző erősségű és hosszúságú bot kapott helyet.

Bővült a család – MAX 1 kapásjelző szettek

Energo Team 2024-03-08
A nagyhalas – jobban mondva békés halas… nem… ez sem állja meg a helyét… Annak a horgásznak, aki hosszabb időt tölt el a vízparton és pihenésre is adja a fejét, aki nem csak a botokat kémleli, vagy aki egyszerűen mással is foglalkozik közben, például szereléket köt, ételt készít, baráti bográcsozás közben társalog az esti tűz körül, annak mindenképp kötelező kellék egy megbízható elektromos kapásjelző. Amikor ez szettben van és több bothoz is használhatjuk, az remek dolog, de amikor a szetthez tartozik egy több tónusú memóriás vevőegység is, amellyel messziről is értesülünk, ha kapás van, akkor nincs mese, olyat kell beszerezni!
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2024-03-07
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!

Bemutatom a forradalmian új Rippton termékeket

Haldorádó Team 2024-02-22
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy biztosítsuk az állandóan változó és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. Legyen szó rezgőspicces pecáról, pergetésről vagy bojlis, céltudatos nagyponty-horgászatról, igyekszünk naprakészek lenni. Ebben az írásban az utóbbit előnyben részesítő horgásztársaknak kedvezünk, hiszen a Rippton márka legnépszerűbb termékeit szedtük össze, így talán tudunk segíteni a megfelelő kiegészítők beszerzésében még a szezon előtt!

Melyik bojlis botot válasszam?

Rokolya Péter 2024-02-09
Gyakorta felmerülő kérdés ez a horgászok körében, hogy milyen botot is válasszunk. Legyen szép, legyen jó, legyen erős, de semmiképp se durung. Számos bot megfordult már a kezemben, sokféle márka és típus, így mindenképp hiteles infókkal szolgálok nektek ezen írásomban is.
Videóval

Bemutatjuk a BOATMAN etetőhajókat

Burszki Zoárd 2023-11-29
Ha eddig gondolkodtál egy etetőhajó vásárlásán, ne habozz, most segítünk választani! Vásárlóink körében nagy népszerűségnek örvendenek a Boatman etetőhajók. Számos kérdést és megkeresést kaptunk és kapunk a mai napig ezekkel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy ezeket egy írásban, illetve kisfilmben részletesen bemutatjuk, illetve néhány hasznos gondolatot is megosztunk róluk. Neked, Kedves Vásárlónk, már csak a megfelelőt kell kiválasztani és élvezni a halfogás örömét!
Videóval

Hasznos táborozási kellékek őszi-téli horgászatokhoz

Haldorádó Team 2023-10-24
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Nyáron, amikor az időjárás kellemes, a szabadban töltött idő igazi öröm, ám ősszel, télen bizony a szigorúbb arcát mutatja a természet. Csak a legfelkészültebbek, legkitartóbbak tudnak hidegben, akár esőben is eredményesek lenni! Ebben az írásban azokat a nélkülözhetetlen táborozási kellékeket mutatjuk be, amelyek beszerzése mindenki számára ajánlatos, aki hidegebb időben is a szabadba vágyik.

Bemutatom a Carp Academy legújabb swinger kollekcióját

Haskó Tamás 2023-09-12
A horgászcikk gyártó cégeknél egyre többször tapasztalható, hogy nem az év elején mutatják be a teljes új kollekciójukat, hanem egy-egy terméket már az év második felében „megszellőztetnek”. Így történt ez a Carp Academy esetében is, akiktől az utóbbi években egyre szélesedő és jobb minőségű termékekkel találkozhatnak a pontyhorgászok.
Videóval

Big Feed… ha etetni kell!

Haskó Tamás 2023-08-01
Korábbi írásainkban részletesen bemutattam a Haldorádó Carp Boilie család megújulásának állomásait és annak végeredményét, viszont a legvégére hagytam egy teljes mértékben új és szerintem nagyon értékes családtagot, mely a Big Feed névre hallgat.
Videóval

Bemutatom a Carp Boilie 30+ bojlicsaládot

Erdélyi Tamás 2023-07-24
A Haldorádó igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni, így született meg a Carp Boilie 30 mm-es változata. Sok megkeresést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy jó lenne a meglévő 24 mm-es bojli mellé egy nagyobb, megnövelt méretű is, mely a nagytestű pontyok, amurok horgászatához nyújthat szelektív csalizási lehetőséget.

Hasznos táborozási kellékek nyári horgászatokhoz

Haldorádó Team 2023-07-23
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Ebben az írásban olyan alap felszereléseket és kiegészítőket válogattunk össze, melyek bárki számára komfortosabbá tehetik a vízparti időtöltést. Lássuk ezeket!

NASH újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2023-07-21
Kevin Nash, a legendás angol pontyhorgász több mint negyven éve gyárt horgászcikkeket, melyek egytől egyig a prémium kategóriába sorolhatók. Neve mára egybeforrt a kapitális halakra történő horgászattal és annak megbízható termékeivel. Ezek egy része immár a Haldorádó kínálatában is elérhetők. Hogy melyek ezek? Az alábbi írásból kiderül!

Prologic újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2023-04-11
A Prologic márkanév jól cseng, ha céltudatos pontyhorgászatról van szó. Áruházunkban már jó ideje állandó kínálata található meg e márkának, ám a rendkívül innovatív horgászokat felvonultató csapat évről évre olyan újdonságokat mutat, amelyeknek rendre helyet szorítunk a „polcokon”. Ebben az írásban azok a nemrég érkezett horgászeszközök és kiegészítők kaptak helyet, amelyeken megakadhat az igényes bojlis horgászok szeme!

RidgeMonkey újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2023-04-06
A 2014 elején alakult RidgeMonkey® arra törekszik, hogy olyan átgondolt termékekkel lépjen piacra, amelyek bárkinek hasznosak lehetnek, így kiváló minőségű árucikkek sorát értékesíti versenyképes áron. Függetlenül attól, hogy egy meglévő ötletet fejlesztenek vagy egy teljesen új innovációval készülnek, minden termékük szigorú tesztelési szakaszon megy keresztül, és addig nem adnak ki semmit a kezük közül, amíg az 100%-ban nem megfelelő!
Videóval

CARP SPIRIT újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2023-03-23
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy biztosítsuk az állandóan változó, és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. Legyen szó rezgőspicces pecáról, pergetésről vagy bojlis, céltudatos nagyponty-horgászatról, igyekszünk naprakészek lenni. Ebben az írásban az utóbbit előnyben részesítő horgásztársaknak kedvezünk, hiszen a Carp Spirit márka legnépszerűbb termékeit szedtük össze, így talán tudunk segíteni a megfelelő kiegészítők beszerzésében még a szezon előtt!

Februári furfang

Energo Team 2023-03-17
Bár még benne voltunk a meteorológiai télben, és a hajnali fagy is nyaldosta a talajt, meglátásom szerint a szebb napokon mindenképp érdemes kilépni a komfortzónánkból, és a kandalló melege helyett egy forró teával teli termoszt választva kedvenc vizeink valamelyikén szerencsét próbálni. Ezt tettem én is egy szélcsendes napon.
Videóval

Nash termékek érkeztek

Haldorádó Team 2022-08-04
A vízparti kényelem nagyon fontos az eredményes horgászathoz, kiváltképp akkor, ha több napon keresztül kell a szabadban tartózkodni. Ezekben az esetekben nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen egy-egy rosszul megválasztott kempingfelszerelés rányomhatja a bélyegét a komplett túrára. Csak akkor lehet biztosra menni, ha olyan felszereléseket választunk, amelyek már sokszor bizonyítottak, és megalkotásuk célja egyértelműen a prémium minőség vízparti megjelentetése volt. E válogatásban a Nash darabosabb kiegészítőit mutatjuk be.
Videóval

Bemutatom a Carp Academy Endless bot és orsó párost

Haskó Tamás 2021-07-29
A bojlis horgászoknak már ismerősen csenghet a Carp Academy márka, számos jó minőségű terméket készít a nagy pontyos horgászat szerelmeseinek. Nagyon hiányoztak már a szortimentből a botok és orsók, amit 2020-tól pótolt a gyártó és egy magas műszaki tartalommal bíró termékcsaládot kínál a márkának bizalmat szavazó horgászoknak.

Mi kell az akadáshoz?

Energo Team 2021-07-22
A pontyhorgászat során, mint minden más módszer esetén, a sikerességhez vezető út egyik jelentős mérföldköve nem más, mint a végszerelék. Hogyan kínáljuk fel a csalit az éhes szájak számára, valamint mi fog segíteni a bejuttatásban, helyben tartásban, illetve akasztásban a továbbiakban?
Videóval

Bemutatkozik a Carp Academy SpaceX bottartó állvány

Haskó Tamás 2021-07-08
Ma már nagyon sok különböző rod-poddal találkozhatunk a horgászmárkák kínálatában, viszont olyan univerzális modellel csak egészen ritkán, amit szinte minden helyzetben fel lehet állítani, és ami biztonsággal megtartja a bevetett készségeinket. Ebben az írásban és a hozzá tartozó videóban egy ilyen masszív típust szeretnék bemutatni közelebbről is – ha most állsz rod-pod választás előtt, sémiképpen se hagyd ki!

Rod-pod szemle – A három kedvenc

Energo Team 2021-04-02
Ha bárki megkérdezné tőlem, szerintem melyik a legnépszerűbb, legjobb rod-pod az Energofish kínálatában, hát, nehéz helyzetbe kerülnék. Természetesen tudnék mondani többet is, de mind stabilitásban, mind méretben, mind árban elég széles skálán mozognak, ezért úgy döntöttem, hármat is be fogok mutatni, melyek közt lesz olcsóbb és drágább változat egyaránt. Remélem, írásom segítséget nyújt majd a választás előtt álló horgászoknak, vagy esetleg kedvet hoz majd azoknak, akik eddig nem is gondolkodtak efféle beruházáson.
Videóval

Korda 2020 újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2020-04-11
A Korda termékek az angol pontyhorgász Danny Fairbrass vezetésével készülnek, aki nagyon sokat fektet a fejlesztésekbe, melynek a pontyhorgászok csak örülhetnek, mivel évről évre jelennek meg a kínálatban kiváló minőségű és jól átgondolt termékek. Mi is ezekből csemegézgetve bővítettük az áruház kínálatát, melyeket ebben az írásban részletesen bemutatunk.

A Carp Academy swingerek világa

Haskó Tamás 2019-11-20
Ma már rengeteg különböző típusú swinger található a piacon, de hogy ezek valójában miben is különböznek, és hogy melyiket milyen helyzetben ajánlott használni, arról már lényegesen kevesebb információ található. Ebben az írásban összegyűjtöttem a Carp Academy swingereinek javát, melyekből több típust jómagam is szívesen használok.
Videóval

Bemutatkozik a Shimano SpeedMaster 14000XTC

Rokolya Péter 2019-09-20
A Shimano SpeedMaster 14000 XTC orsó egy 2019. évi újdonság a Shimanótól, a nagysikerű Speedcast orsó utódja új „köntösben”, még több felszereltséggel és technikai finomításokkal. Nekem elsőre elnyerte a tetszésemet, de vegyük csak alaposan szemügyre!
Videóval

Bemutatkozik a Shimano TX5 bot

Rokolya Péter 2019-06-27
Mindig is a Shimano botok, orsók elkötelezett híve voltam, nincs ez másképp manapság sem! Hogy miért a Shimano? A válasz egyszerű, a legmagasabb minőséget képviseli ez a márka, amit a célzott nagypontyhorgászat egész egyszerűen megkövetel. A legnagyobb pontyok ellen csak a legjobb minőségű felszereléssel érdemes harcba szállni.
Videóval

Korda újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2019-05-16
A Korda termékek az angol pontyhorgász Danny Fairbrass vezetésével készülnek, aki nagyon sokat fektet a fejlesztésekbe, melynek a pontyhorgászok csak örülhetnek, mivel évről évre jelennek meg a kínálatban a kiváló minőségű és jól átgondolt termékek. Mi is ezekből csemegézgetve bővítettük az áruház kínálatát, melyeket ebben az írásban részletesen bemutatunk.

Az Adige rádiós jelző szett

Energo Team 2018-10-30
Az idei év bizony kiemelkedő jelentőséggel bír a Carp Expert történetében, soha nem jelent meg azelőtt ennyi remek elektromos rádiós kapásjelző a márkán belül, mint idén. A Carp Expert már eddig is bővelkedett a jobbnál jobb pontyos jelzőkben, gondoljunk csak a Brenta, a Tevere, a Piave vagy az Enza rádiós szettjeire. Le kell szögezni az elején, hogy nem „sablontermékről" van szó. Meg fogjátok látni, hogy az Adige különleges funkciói révén a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, csak éppen lényegesen kedvezőbb áron érhető el mostantól bárki számára, ami valljuk be, egyáltalán nem elhanyagolható szempont.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.