Rendezés

Februári furfang

Energo Team 2023-03-17
Bár még benne voltunk a meteorológiai télben, és a hajnali fagy is nyaldosta a talajt, meglátásom szerint a szebb napokon mindenképp érdemes kilépni a komfortzónánkból, és a kandalló melege helyett egy forró teával teli termoszt választva kedvenc vizeink valamelyikén szerencsét próbálni. Ezt tettem én is egy szélcsendes napon.
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2023-02-13
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!
Videóval

Hasznos táborozási kellékek őszi-téli horgászatokhoz

Haldorádó Team 2022-12-04
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Nyáron, amikor az időjárás kellemes, a szabadban töltött idő igazi öröm, ám ősszel, télen bizony a szigorúbb arcát mutatja a természet. Csak a legfelkészültebbek, legkitartóbbak tudnak hidegben, akár esőben is eredményesek lenni! Ebben az írásban azokat a nélkülözhetetlen táborozási kellékeket mutatjuk be, amelyek beszerzése mindenki számára ajánlatos, aki hidegebb időben is a szabadba vágyik.
Videóval

Nash termékek érkeztek

Haldorádó Team 2022-08-04
A vízparti kényelem nagyon fontos az eredményes horgászathoz, kiváltképp akkor, ha több napon keresztül kell a szabadban tartózkodni. Ezekben az esetekben nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen egy-egy rosszul megválasztott kempingfelszerelés rányomhatja a bélyegét a komplett túrára. Csak akkor lehet biztosra menni, ha olyan felszereléseket választunk, amelyek már sokszor bizonyítottak, és megalkotásuk célja egyértelműen a prémium minőség vízparti megjelentetése volt. E válogatásban a Nash darabosabb kiegészítőit mutatjuk be.
Videóval

Big Feed… ha etetni kell!

Haskó Tamás 2022-07-24
Korábbi írásainkban részletesen bemutattam a Haldorádó Carp Boilie család megújulásának állomásait és annak végeredményét, viszont a legvégére hagytam egy teljes mértékben új és szerintem nagyon értékes családtagot, mely a Big Feed névre hallgat.

Bemutatom a Carp Academy legújabb swinger kollekcióját

Haskó Tamás 2022-07-18
A horgászcikk gyártó cégeknél egyre többször tapasztalható, hogy nem az év elején mutatják be a teljes új kollekciójukat, hanem egy-egy terméket már az év második felében „megszellőztetnek”. Így történt ez a Carp Academy esetében is, akiktől az utóbbi években egyre szélesedő és jobb minőségű termékekkel találkozhatnak a pontyhorgászok.
Videóval

Zsinórsüllyesztő a nyárfaszösz ellen

Haskó Tamás 2022-05-22
Horgásztál már folyóvízen nyárfaszöszös időszakban? Bizony, nem egy könnyű feladat, mikor csak rakódik a főzsinór, és ha el is jutunk kapásig, a szöszcsomókat egyszerűen lehetetlen behúzni még a nagyobb méretű bojlis botok gyűrűin is, de ha még ez sikerül is, az orsónál szinte biztos, hogy elakadnak, és szórakozás helyett marad a bosszankodás… Mutatom, én mit használok e jelenség kivédésére!

Bemutatom a Carp Boilie 30+ bojlicsaládot

Erdélyi Tamás 2022-05-15
A Haldorádó igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni, így született meg a Carp Boilie 30 mm-es változata. Sok megkeresést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy jó lenne a meglévő 24 mm-es bojli mellé egy nagyobb, megnövelt méretű is, mely a nagytestű pontyok, amurok horgászatához nyújthat szelektív csalizási lehetőséget.
Videóval

Bemutatom a Carp Academy Endless bot és orsó párost

Haskó Tamás 2021-07-29
A bojlis horgászoknak már ismerősen csenghet a Carp Academy márka, számos jó minőségű terméket készít a nagy pontyos horgászat szerelmeseinek. Nagyon hiányoztak már a szortimentből a botok és orsók, amit 2020-tól pótolt a gyártó és egy magas műszaki tartalommal bíró termékcsaládot kínál a márkának bizalmat szavazó horgászoknak.

Mi kell az akadáshoz?

Energo Team 2021-07-22
A pontyhorgászat során, mint minden más módszer esetén, a sikerességhez vezető út egyik jelentős mérföldköve nem más, mint a végszerelék. Hogyan kínáljuk fel a csalit az éhes szájak számára, valamint mi fog segíteni a bejuttatásban, helyben tartásban, illetve akasztásban a továbbiakban?
Videóval

Bemutatkozik a Carp Academy SpaceX bottartó állvány

Haskó Tamás 2021-07-08
Ma már nagyon sok különböző rod-poddal találkozhatunk a horgászmárkák kínálatában, viszont olyan univerzális modellel csak egészen ritkán, amit szinte minden helyzetben fel lehet állítani, és ami biztonsággal megtartja a bevetett készségeinket. Ebben az írásban és a hozzá tartozó videóban egy ilyen masszív típust szeretnék bemutatni közelebbről is – ha most állsz rod-pod választás előtt, sémiképpen se hagyd ki!

Rod-pod szemle – A három kedvenc

Energo Team 2021-04-02
Ha bárki megkérdezné tőlem, szerintem melyik a legnépszerűbb, legjobb rod-pod az Energofish kínálatában, hát, nehéz helyzetbe kerülnék. Természetesen tudnék mondani többet is, de mind stabilitásban, mind méretben, mind árban elég széles skálán mozognak, ezért úgy döntöttem, hármat is be fogok mutatni, melyek közt lesz olcsóbb és drágább változat egyaránt. Remélem, írásom segítséget nyújt majd a választás előtt álló horgászoknak, vagy esetleg kedvet hoz majd azoknak, akik eddig nem is gondolkodtak efféle beruházáson.
Videóval

Korda 2020 újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2020-04-11
A Korda termékek az angol pontyhorgász Danny Fairbrass vezetésével készülnek, aki nagyon sokat fektet a fejlesztésekbe, melynek a pontyhorgászok csak örülhetnek, mivel évről évre jelennek meg a kínálatban kiváló minőségű és jól átgondolt termékek. Mi is ezekből csemegézgetve bővítettük az áruház kínálatát, melyeket ebben az írásban részletesen bemutatunk.

A Carp Academy swingerek világa

Haskó Tamás 2019-11-20
Ma már rengeteg különböző típusú swinger található a piacon, de hogy ezek valójában miben is különböznek, és hogy melyiket milyen helyzetben ajánlott használni, arról már lényegesen kevesebb információ található. Ebben az írásban összegyűjtöttem a Carp Academy swingereinek javát, melyekből több típust jómagam is szívesen használok.
Videóval

Bemutatkozik a Shimano SpeedMaster 14000XTC

Rokolya Péter 2019-09-20
A Shimano SpeedMaster 14000 XTC orsó egy 2019. évi újdonság a Shimanótól, a nagysikerű Speedcast orsó utódja új „köntösben”, még több felszereltséggel és technikai finomításokkal. Nekem elsőre elnyerte a tetszésemet, de vegyük csak alaposan szemügyre!
Videóval

Bemutatkozik a Shimano TX5 bot

Rokolya Péter 2019-06-27
Mindig is a Shimano botok, orsók elkötelezett híve voltam, nincs ez másképp manapság sem! Hogy miért a Shimano? A válasz egyszerű, a legmagasabb minőséget képviseli ez a márka, amit a célzott nagypontyhorgászat egész egyszerűen megkövetel. A legnagyobb pontyok ellen csak a legjobb minőségű felszereléssel érdemes harcba szállni.
Videóval

Korda újdonságok 2019 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2019-05-16
A Korda termékek az angol pontyhorgász Danny Fairbrass vezetésével készülnek, aki nagyon sokat fektet a fejlesztésekbe, melynek a pontyhorgászok csak örülhetnek, mivel évről évre jelennek meg a kínálatban a kiváló minőségű és jól átgondolt termékek. Mi is ezekből csemegézgetve bővítettük az áruház kínálatát, melyeket ebben az írásban részletesen bemutatunk.

Az Adige rádiós jelző szett

Energo Team 2018-10-30
Az idei év bizony kiemelkedő jelentőséggel bír a Carp Expert történetében, soha nem jelent meg azelőtt ennyi remek elektromos rádiós kapásjelző a márkán belül, mint idén. A Carp Expert már eddig is bővelkedett a jobbnál jobb pontyos jelzőkben, gondoljunk csak a Brenta, a Tevere, a Piave vagy az Enza rádiós szettjeire. Le kell szögezni az elején, hogy nem „sablontermékről" van szó. Meg fogjátok látni, hogy az Adige különleges funkciói révén a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, csak éppen lényegesen kedvezőbb áron érhető el mostantól bárki számára, ami valljuk be, egyáltalán nem elhanyagolható szempont.
Videóval

Íme, a legújabb CARP ACADEMY Thunder és V-Head elektromos kapásjelzők

Haldorádó Team 2018-10-25
Vadonatúj elektromos kapásjelző típusokkal, illetve szettekkel bővítettük webáruházunk kínálatát, melyek a Carp Academy legfrissebb fejlesztésű modelljei. A pontyos márka felszerelései méltán népszerűek a horgászok körében, hiszen nagyon jó minőségű anyagok, illetve magas gyártási színvonal jellemzi őket, mégis az átlag horgászok pénztárcájának is elérhető árszabással kerülnek forgalomba. A most bemutatásra váró kapásjelző újdonságok pontosan ilyenek, ismerkedjetek meg velük részletesebben!

PVA termékek a modern pontyhorgászat igényeihez hangolva

Haskó Tamás 2018-09-04
A PVA termékek már nagyon régóta elérhetőek, és a modern pontyhorgászat szinte nélkülözhetetlen kellékeivé váltak, de ahogy a legtöbb dolog felgyorsult világunkban, ezek is rohamosan változnak, fejlődnek. E fejlődés követése érdekében érdemes ezeket újra átnézni, hogy a horgászok még könnyebben beépíthessék őket saját eszköztárukba.

Bemutatkozik a CXP Enza jelző szett

Energo Team 2018-07-27
A modern pontyos elektromos jelzők sűrűjében egyre nehezebb eligazodni, bizonyára nem kis fejtörést okoz a választás annak, aki most szeretne tartós, megbízható, sokoldalú jelző szettet választani. A döntést nagyban megkönnyíti, ha van elképzelésünk és nagyjából tudjuk az igényeinket; hány darabos, hány botos készletre van szükségünk, fontos-e, hogy a készlethez vevőegység is tartozzon, esetleg annak hatótávjával kapcsolatban is van elképzelésünk. Hogy a választásban segítsünk, a mai cikkünkben a Carp Expert legújabb jelző szettjét, az Enzát mutatjuk be, ismertetve ezzel a húszezer forintos árkategóriára legjellemzőbb tulajdonságait.
Videóval

Navitas termékek a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2018-06-13
A modern pontyhorgászat nem nélkülözheti a azokat a ruházatokat, kiegészítőket, amelyek nem feltétlenül az eredményességet, hanem inkább a horgász kényelmét és komfortérzetét szolgálják. Aki sok időt tölt a vízparton, annak ezek a szempontok legalább annyira fontosak, mint maga a halfogás. Az e cikkben bemutatott ruhaneműk kifejezetten a bojlis módszer szerelmeseinek készültek, de akár szabadidő ruházatként, akár feederes vagy úszós horgászatokhoz is megfelelőek.
Videóval

Gardner horog újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2018-06-09
A legendás Gardner horgokat minden valamirevaló pontyhorgász ismeri, rendkívüli tulajdonságaikat pedig elismeri. A Gardner horgokat neves pontyhorgászok változatos vizeken tervezték. Jó akadási tulajdonságaik mellett kiemelkedően erősek, szinte kihajthatatlanok, és nagyon jó hegytartó képességgel bírnak. Aki felköt egy Gardner horgot, az egy kiváló minőségű termék mellett tapasztalatot és megbízhatóságot is adaptál a végszerelékébe. Lássuk, milyen új Gardner horgokat találunk a Haldorádó kínálatában!

CCMoore újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2018-06-08
Csúcsminőségű csalik, etetőanyagok, aromák és adalékok minden igényt kielégítő palettája jellemzi a CCMoore kínálatát, amit immár 3. éve webáruházunkban is megtalálhatnak a horgászok. A neves angol cég sem tétlenkedett az elmúlt időszakban és számos újdonsággal készült a 2018-as évre. Ismerjetek meg ezek közül néhányat!

KORDA újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2018-06-03
A modern pontyhorgászat világában kevés olyan horgászt találni, aki ne hallott volna már a Korda termékekről. A cég innovatív, egyedi kiegészítői kiváló minőséget képviselnek és nem utolsósorban rendkívül praktikusak, jól átgondolt szisztéma alapján készülnek. Webáruházunk kínálatában is évek óta megtalálható a „Korda részleg”, 2018-ban pedig sok érdekes újdonsággal bővítettük a választékot. Íme, ismerjék meg ezeket!

PB PRODUCT újdonságok 2018 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2018-05-08
A PB Product márkanévről a legtöbb pontyhorgásznak a rendkívül magas minőségű végszerelék kiegészítők, zsinórok és aprócikkek ugranak be. A PB-nél azonban nem csak a prémium minőség megtartására törekednek, hanem arra is, hogy neves horgászok által olyan dolgokat készítsenek, amelyek rendkívül praktikusak, mégis kilógnak a sorból és akár megsokszorozhatják a bojlizás hatékonyságát. Ebben a bemutatóban a 2018-as PB Product aprócikk-újdonságokat mutatjuk be.

Színes vagy sötét színű? Íme, egy kis segítség!

Kerekes Ernő 2018-03-25
Sokak számára nagy dilemmát okoz, hogy az év elején milyen zsinórra cseréljék az előző évi elhasználtat. Ebben az írásban egy kis segítséget szeretnék adni azoknak, akik még nem tették meg a cserét. Lehet szó színesről vagy éppen sötét színűről (ki melyiket részesíti előnyben), de ami mindenkinek fontos, az a nagy kiszerelés, valamint a kedvező ár, ami jelen esetben a jó minőséggel is párosul. Az idő előrehaladtával, illetve az egyre növekvő távok elérésére kifejlesztett nagyméretű orsók miatt a 100-150 méteres zsinórok sajnos már kevésnek bizonyulnak, és itt nyerik el létjogosultságukat az alábbi típusok.

Népszerű CC Moore, Gardner, ATT termékek

Haldorádó Team 2018-01-18
A CC Moore, Gardner vagy ATT márkanevek már biztosan ismerősen csengenek sok horgásznak, ezért ebben az írásban összegyűjtöttük azokat a népszerű angol termékeket, melyeket nagy elégedettséggel használnak a hazai pontyhorgászok is, legyen szó feederbotos vagy bojlis horgászatról.

Kiváló angol minőség, megfizethető áron!

Haldorádó Team 2017-10-05
A modern pontyhorgászat berkeiben bárkinek ismerősen csenghet a Fox márkanév, sőt nehezen is találni olyat, aki ne a prémium minőségű bojlis felszerelésekre asszociálna a neves angol cég hallatán. Ez a rendkívül széles termékskálát és nem kevésbé magas színvonalat felvonultató gyártó évek óta jelen van hazánk horgászcikk kínálatában is, így ezalatt volt alkalmuk a horgászoknak megtapasztalni, mennyi pluszt is jelent az a bizonyos „drága rókás” embléma a felszereléseken. Azonban nem csak a közönség ismerte és ismeri meg folyamatosan az általuk nyújtott termékek előnyeit, hanem ezzel párhuzamban a Fox is alkalmazkodik az emberek mindenkori igényeihez. Ezek tükrében (is) készítették el az EOS névre keresztelt szériájukat, melynek darabjai hűek maradtak a kiváló angol minőséghez, viszont azt megfizethető árral társítják!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2023 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.