Alias : haldorado-team
Név : Haldorádó Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

X. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2024-03-18 06:00:00
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a jubileumi, 10. állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Hat éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az X. Haldorádó Junior Feeder Kupára!
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2024-03-07 06:00:00
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!
Videóval

Új lámpák a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2024-02-29 06:00:00
A különböző típusú és felhasználású lámpák a mindennapi életünk részét képezik. Noha nem létkérdés, rengeteg háztartásban található valamilyen akkumulátoros vagy elemmel működő lámpa is, legyen az fejre való, kézben fogható vagy függeszthető. Azonban mindig akadnak olyanok, akiknek szüksége van újabb lámpára. Ezek között rendkívül széles a választék kivitelben, árban és minőségben egyaránt. Ez az írás elsősorban a fejlámpákra koncentrál, de nem csak ezeket mutatja be. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lámpákkal bővítettük kínálatunkat, akkor olvass tovább!

Bemutatom a forradalmian új Rippton termékeket

Haldorádó Team 2024-02-22 06:00:00
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy biztosítsuk az állandóan változó és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. Legyen szó rezgőspicces pecáról, pergetésről vagy bojlis, céltudatos nagyponty-horgászatról, igyekszünk naprakészek lenni. Ebben az írásban az utóbbit előnyben részesítő horgásztársaknak kedvezünk, hiszen a Rippton márka legnépszerűbb termékeit szedtük össze, így talán tudunk segíteni a megfelelő kiegészítők beszerzésében még a szezon előtt!

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2024

Haldorádó Team 2024-02-12 06:00:00
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER termékeinket!

Haldorádó Team 2024-02-08 06:00:00
A TEAM FEEDER termékek sora folyamatosan bővül olyan felszerelésekkel, amelyek eredményesebbé vagy éppen kényelmesebbé tehetik horgászatainkat. Megannyi bot, orsó, kiegészítő és aprócikk található meg már e márkanév alatt a kínálatunkban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az idejét, hogy összegyűjtsük azokat, amelyek a legnépszerűbbek a feederhorgászok között. Ezeket mutatjuk be ebben az írásban.
Videóval

A mai naptól kaphatók a 2024-es Haldorádó újdonságok + szezonindító akciós napok

Haldorádó Team 2024-02-01 06:00:00
Az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott új fejlesztéseink iránt, rengeteg kérdést kaptunk levelekben, illetve minden hozzánk, a Haldorádó Centrumba betérő vásárló ezeket kereste. Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy a mai nappal, vagyis 2024. február 1-jével útjára indítjuk minden újdonságunkat, mától elérhetők bárki számára! Sőt, ennek alkalmából egy különleges, nagyszabású akcióval is kedveskedünk a horgászok számára! Kattints az írásra, és máris mutatjuk a részleteket!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2024 versenysorozat kiírás

Haldorádó Team 2024-01-29 06:00:00
Közeleg a tavasz! Az elmúlt évek töretlen sikerei, illetve a rendezvény népszerűsége okán örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es év sem telik el az egész esztendőt felölelő versenysorozatunk nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Lássuk a részleteket!
Videóval

Bemutatom a Haldorádó Gumis botpántot method kosártartóval

Haldorádó Team 2024-01-17 06:00:00
A horgászbotok felszerelt állapotban történő megfelelő, szakszerű összecsomagolása fontosabb, mint azt sokan gondolnák. A botok sérülése, spiccek törése leggyakrabban nem is horgászat, hanem ki- és bepakolás vagy éppen szállítás közben történik. Különös gondot kell fordítani az olyan végszerelékkel ellátott botok elcsomagolására, melyek nagy, nehéz etetőkosárral vannak kiegészítve. A kosarak, ólmok a karbonból készült bottagoknak a szállítás során képesek nekiütődni, nekifeszülni, és mikroszkopikus repedéseket okozni, ami később terhelés alatt a bot töréséhez vezethet! Ennek megelőzésére készült az új, Haldorádó gumis botpánt kosártartóval.

Versenynaptár 2024

Haldorádó Team 2024-01-08 06:00:00
Elkészült a 2024. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés.
Videóval

Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Haldorádó Team 2023-12-19 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2023. december 20-án, szerdán 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

Meddig adhatod le a megrendelésed, hogy karácsonyig megkapd?

Haldorádó Team 2023-12-18 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását… Számukra szeretnénk ebben a rövid tájékoztató írásban hasznos információval szolgálni, mégpedig annak kapcsán, hogy miként alakul a karácsony előtti utolsó csomagfeladásunk, illetve a csomagok várható érkezési ideje. Ha legkésőbb 2023. december 20-án, vagyis szerdán 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még biztosan megkapják karácsony előtt!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb Shimano termékeinket!

Haldorádó Team 2023-12-17 06:00:00
A Shimano botok és orsók hosszú évek óta a hazai horgászok nagy kedvencei. Ennek elsősorban az az oka, hogy az e márkanév alatt megjelenő termékek egyet jelentenek a megbízhatósággal. Aki hosszú időre szeretne felszerelést vásárolni, amely garantáltan nem fogja őt cserbenhagyni, azoknak ajánljuk ezt az összeállítást, melybe a kínálatunkban megtalálható legnépszerűbb Shimano botokat és orsókat gyűjtöttük csokorba.
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

Haldorádó Team 2023-12-15 06:00:00
A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!
Videóval

A horgász feleségek és gyermekek kedvencei: a halas párnák

Haldorádó Team 2023-12-13 06:00:00
Az élethű, halformájú párnák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek látogatóink körében. Nem véletlen ez, hiszen kényelmesek, stílusosak, és szinte mindenki érdeklődve tekint rájuk. Ezek a kiegészítők nem csupán a horgászat életformáját kedvelők körében kedvesek, hisz remek ajándéklehetőséget nyújtanak gyermekeknek és a horgász feleségek számára is, akik párjukat szeretnék meglepni egy ötletes ajándékkal. Ezúttal néhány vadonatúj változattal bővítettük kínálatunkat, melyekkel még több horgászati stílussal, halfajjal vagy akár hírneves halacskával szimpatizáló horgásznak jelenthet ideális ajándékot. Kattints az írásra és ismerkedj meg legújabb lakóinkkal!
Videóval

Téli horgászruházat a legelszántabbaknak! Norfin és Geoff Anderson, ha a legjobbat akarod!

Haldorádó Team 2023-12-11 06:00:00
A horgászathoz sosincs hideg, csupán rosszul felöltözött horgász van! Tudjuk, hogy sokaknak dilemmát okoz a téli ruházat kiválasztása, így ebben az írásban próbálunk meg segítséget nyújtani úgy, hogy a kínálatunkban megtalálható legjobb öltözékeket mutatjuk be. Ezekben garantáltan nem lehet fázni a kemény mínuszokban sem, és viseletük sem lesz megterhelő, esetleg kényelmetlen. A megfelelő méret kiválasztása után indulhat is a téli horgászatok szervezése, hiszen a hideg többé nem akadály!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Haldorádó Team 2023-12-06 06:00:00
Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.
Videóval

26 éves a Haldorádó! 20% kedvezménnyel kaphatók (3 napig) a Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékek!!!

Haldorádó Team 2023-12-01 06:00:00
Minden év decemberének első napján újabb gyertya kerül a Haldorádó Team Kft. tortájára. Immár 26 éves lett vállalkozásunk, és szeretnénk, ha Ti is örömmel gondolnátok erre a napra, így kedveskedünk nektek egy páratlan vásárlási lehetőséggel! E jeles alkalomból 20% kedvezményt biztosítunk a Haldorádó és By Döme termékekre.
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész – Elektromos kapásjelzők és swingerek

Haldorádó Team 2023-11-27 06:00:00
A modern bojlis pontyhorgászat elképzelhetetlen megfelelő minőségű elektromos kapásjelzők és swingerek nélkül. Ebben az írásban összefoglaltuk azokat a típusokat, melyeket mi is bátran ajánlunk, és ha hozzátartozónknak vagy horgászbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan találunk benne megfelelőt.

Black Friday a Haldorádón 2023!

Haldorádó Team 2023-11-24 06:00:00
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2023. november 24-től 26-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod az akcióban részt vevő termékeinket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony 2023!

Haldorádó Team 2023-11-20 06:00:00
Karácsony közeledtével próbálunk olyan csomagokat összeállítani, amelyeknek minden horgász örülne, hisz tudjuk, milyen nehéz a pecásoknak megfelelő ajándékot választani. Így aztán e cikk továbbolvasását főleg a horgász hozzátartozóknak javasoljuk! A felsorolásban szettek, kiegészítőkből álló összeállítások és egyéb olyan hasznos termékek találhatók, melyek garantáltan örömet okoznak, ha a karácsonyfa alá kerülnek!

A PontyShow-ra megyünk!

Haldorádó Team 2023-11-13 06:00:00
Örömmel jelentjük, hogy 2023-ban mi is részt veszünk a PontyShow-n! Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november harmadik hétvégéjén az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő PontyShow, az ősz legnagyobb horgászeseménye!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Haldorádó Team 2023-11-10 06:00:00
Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 2. rész – Alsóruházat és thermoruha

Haldorádó Team 2023-11-09 06:00:00
Mindenki tudja, hogy télen fontos a réteges öltözködés, viszont azt már sajnos annál kevesebben tudják, hogy a megfelelő minőségű ruházat nélkül „mit sem ér” ez a több réteg. Ruhaválasztási tanácsadó írásunk első részében a csizmákról és a bakancsokról esett szó – ahol a témát részletesen körüljárva kiderült, hogy mely körülményekre kinek melyik lábbelit ajánljuk –, most pedig következzenek az alsóruházatok és thermoruhák, valamint a közöttük található polár felsők!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Haldorádó Team 2023-11-08 06:00:00
Az őszi, téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb gumi csalijainkat

Haldorádó Team 2023-10-29 06:00:00
Javában tapossuk a pergető főszezont, ami sok olyan horgászt kedvét is meghozza a rablóhalak e sportos módszerrel történő megfogásához, akik az év többi részében nem ezzel foglalkoznak elsősorban. Bennük megannyi kérdés fogalmazódik meg, elsők között a csalik kapcsán, ezért ebben az írásunkban összegyűjtöttünk egy dobozra valót áruházunk legnépszerűbb típusaiból, melyeket a kezdő és gyakorlottabb pergetőknek egyaránt szívesen ajánlunk!

A legfogósabb süllőcsalik

Haldorádó Team 2023-10-26 06:00:00
Nyakunkon az őszi pergető szezon! Ebben az írásban olyan műcsalikat válogattunk össze, amelyek nekünk beváltak a süllő horgászata során. Ha frissítenéd a műcsali arzenálod, mindenképpen érdemes megnézni kínálatunkat!
Videóval

Hasznos táborozási kellékek őszi-téli horgászatokhoz

Haldorádó Team 2023-10-24 06:00:00
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Nyáron, amikor az időjárás kellemes, a szabadban töltött idő igazi öröm, ám ősszel, télen bizony a szigorúbb arcát mutatja a természet. Csak a legfelkészültebbek, legkitartóbbak tudnak hidegben, akár esőben is eredményesek lenni! Ebben az írásban azokat a nélkülözhetetlen táborozási kellékeket mutatjuk be, amelyek beszerzése mindenki számára ajánlatos, aki hidegebb időben is a szabadba vágyik.

Zsinórt cserélnél pergető orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2023-10-22 06:00:00
Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, az adott technikához használt főzsinórnak mindig kulcsfontosságú szerepe van! A pergetés kapcsán a zsinór minősége, strapabírósága különösen felértékelődik, mivel ez a stílus fokozottan igénybe veszi a felszerelésünk ezen elemét. Ha épp orsófeltöltés előtt állsz, érdemes az írásra kattintanod, mert a következőkben megmutatjuk azokat a fonott pergető főzsinórokat, melyeket kezdő és gyakorlott pergetőknek egyaránt nyugodt szívvel ajánlunk!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.