Alias : haldorado-team
Név : Haldorádó Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

Zsinórt cserélnél pergető orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2021-09-06 06:00:00
Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, az adott technikához használt főzsinórnak mindig kulcsfontosságú szerepe van! A pergetés kapcsán a zsinór minősége, strapabírósága különösen felértékelődik, mivel ez a stílus fokozottan igénybe veszi a felszerelésünk ezen elemét. Ha épp orsófeltöltés előtt állsz, érdemes az írásra kattintanod, mert a következőkben megmutatjuk azokat a fonott pergető főzsinórokat, melyeket kezdő és gyakorlott pergetőknek egyaránt nyugodt szívvel ajánlunk!
Videóval

Shimano pergető orsók aktuális kínálata a Haldorádón

Haldorádó Team 2021-08-29 06:00:00
Kétség sem férhet ahhoz, hogy ha minőségi pergető orsóról van szó, nagyon sok horgász fordul bizalommal a Shimano termékek felé. Erre meg is van az okuk, hiszen a japán cég remekművei évtizedek óta bizonyítják, hogy igazán életrevalók, strapabírók, precizitásuk pedig egyenesen a legjobbak közé emeli őket. Akár egy alap kategóriájú Shimano orsót kézbe véve is azonnal érezhető, hogy az eszköz gondos munka végeredménye, és nem egy szezonra tervezték! Kattints az írásra, és megismerkedhetsz áruházunk aktuális kínálatával!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2021 versenysorozat kiírás

Haldorádó Team 2021-08-23 06:00:00
Már most érdemes feljegyezni a naptárba, szeptemberben jön a következő verseny! A 2021-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár harmadik, őszi fordulójához érkezik. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Biztosak vagyunk benne, hogy az őszi verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad és közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!
Videóval

Hatékony szúnyogriasztók

Haldorádó Team 2021-08-05 06:00:00
A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

Megérkeztek a Haldorádó versenyláda kiegészítők!

Haldorádó Team 2021-07-23 06:00:00
A versenyhorgászok számára már-már nélkülözhetetlen kellékek és egyre több „hétköznapi” horgász is használ olyan kiegészítőket, melyeket fotelre vagy versenyláda lábára lehet rögzíteni. E praktikus eszközök kényelmesebbé teszik, illetve számos esetben megkönnyítik a horgászatot, így elérkezettnek láttuk az idejét, hogy a Haldorádó termékpalettát kibővítsük velük és saját elképzeléseink szerint alkossuk meg a termékeket. Ezek egy teljesen új, kiterjedt termékcsoportot képeznek, a soron következő írásban pedig összegyűjtöttük őket és mindazt, amit tudni érdemes róluk. Ismerd meg az újdonságainkat!

Xzoga újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-06-28 06:00:00
Az Xzoga márka már ismerősen csenghet a pergető, valamint a nagyhalas horgászat szerelmeseinek, hiszen minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a világszínvonalat képviselő japán fenomén a horgászfelszerelések Ferrarija! Iszonyú precíz kidolgozottság, hibát és kompromisszumot nem tűrő megmunkálás és persze a létező legjobb kvalitású, ultra modern anyaghasználat jellemzi a cég produktumait. Aki megtapasztalta már, milyen elképesztően magas minőségi szintet és használati élményt képesek nyújtani ezek a termékek, annak egészen biztos, hogy az álma lesz egy Xzoga bot!
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2021-06-19 06:00:00
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!

BKK horgok a specialistáknak

Haldorádó Team 2021-06-14 06:00:00
Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, a horogválasztás nagyban befolyásolja a horgászat sikerét. Egy jól megválasztott horog rendkívül sok örömöt tud okozni, úgyhogy széles választékkal állunk vásárlóink szolgálatára, ami nemrég BKK termékekkel is bővült. A BKK (Black King Kong) márka már 1856 óta foglalkozik horgok gyártásával. Széles portfóliójuknak és prémium termékeiknek köszönhetően váltak elismerté ebben a szegmensben.

Meknetis horgász mágnesek a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-06-10 06:00:00
Az elmúlt években rengeteget fejlődött a „mágneshorgászat” mint hobbi és közkedvelt szabadtéri tevékenység. E folyamatos előrelépésnek a Meknetis cég is szerves részét képezi, mivel több, mint 2 és fél éve egyedi, kifejezetten erre a célra készült mágneseket gyártat és forgalmaz. Mi sem hagyhattuk figyelmen kívül a mágneshorgászat töretlenül növekvő népszerűségét, ezért úgy döntöttünk, hogy a Meknetis céggel együttműködve bővítjük webáruházunk kínálatát néhány favorit típussal. Az alábbi írásban megismerkedhettek ezekkel és minden hasznos infót megtudhattok róluk!

Napszemüvegek a horgászok igényeihez hangolva

Haldorádó Team 2021-06-07 06:00:00
Közeleg, pontosabban már itt is van a nyakunkon a „napszemüveg szezon”! Talán ez az egyik olyan fontos kiegészítő, amit egy horgásznak - főleg a nyári időszakban - nem szabad figyelmen kívül hagynia. Nem lehet elégszer említeni a szem védelmének fontosságát - a jó napszemüveg kérdése jóval több, mint egy divatcikk viselése vagy mellőzése! Az sem véletlen, hogy a híradások is - minél közelebb kerülünk az igazi nyárhoz - egyre többet foglalkoznak az UV sugárzási adatokkal, a veszélyre való figyelmeztetéssel. Kínálatunkba most olyan napszemüvegek kerültek fel, amik igényes, modern, sportos megjelenésük mellett kimondottan vízpartra tervezettek, azaz a horgászok igényeihez lettek hangolva.
Videóval

Shimano távdobó orsók aktuális kínálata a Haldorádón

Haldorádó Team 2021-05-30 06:00:00
A Haldorádó horgászportált rendszeresen látogatók már megszokhatták, hogy időről időre olyan írásokkal találkozhatnak, ahol az újdonságokat vagy az érdekesebb termékeket mutatjuk be. Emellett nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy folyamatosan olyan termékkínálatot biztosítsunk a horgászoknak, melyből kompromisszumok nélkül mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőt. A mai írás azoknak hivatott segíteni, akik bojlis vagy távdobó feeder felszerelésükhöz szeretnének egy jó minőségű, megbízható orsót választani. Ehhez remek alternatívát nyújt az áruház Shimano kínálata!
Videóval

Nagy Pontyok Nyomában 23. rész – Tavaszi nagyponty-horgászat a Balaton körül

Haldorádó Team 2021-05-22 06:00:00
A tél folyamán – mikor a 2021-es horgásztúrákat terveztük barátaimmal, munkatársaimmal – megfogalmazódott egy ötlet: mi lenne, ha megpróbálnánk egy közös filmet készíteni a Balatonon úgy, hogy szinte egy időben a magyar tenger több pontján horgászunk bojlis módszerrel. Mindannyian gyorsan elkaptuk a „vezérfonalat” és már terveztük is a túrákat, amelyek megvalósítása folyamán sajnos az igazi tavaszi felmelegedés elkerült minket, ennek ellenére fantasztikus élményeket nyújtott a Balaton.
Videóval

Új lámpák a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-05-21 06:00:00
A különböző típusú és felhasználású lámpák a mindennapi életünk részét képezik. Noha nem létkérdés, rengeteg háztartásban található valamilyen akkumulátoros vagy elemmel működő lámpa is, legyen az fejre való, kézben fogható vagy függeszthető. Azonban mindig akadnak olyanok, akiknek szüksége van újabb lámpára. Ezek között rendkívül széles a választék kivitelben, árban és minőségben egyaránt. Ez az írás elsősorban a fejlámpákra koncentrál, de nem csak ezeket mutatja be. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lámpákkal bővítettük kínálatunkat, akkor olvass tovább!
Videóval

Bemutatjuk az új Haldorádó Carp Team ruházatot

Haldorádó Team 2021-05-16 06:00:00
Nem csak az új Haldorádó Feeder ruházatokból érkeztek új darabok! Megérkeztek a Carp Team ruházati kollekciói is, melyekbe ismét csempésztünk egy kis újítást, így ezek kombinációjából született meg a Carp Team új ruházata. Nézzük is, hogy miről van szó pontosan!

Haldorádó Feeder Triatlon Kupa 2021 versenykiírás

Haldorádó Team 2021-04-22 06:00:00
A hagyományt 2021-ben is folytatva, a Haldorádó szervezésében immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó Feeder Triatlon Kupa. E különleges versenyt úgy terveztük meg, hogy változatos helyszínek, körülmények, illetve lehetőségek mellett minden feederhorgász számára izgalmas kihívást jelentsen. Ha kedveled a nyári ponty- és amurhorgászatot, valamint szívesen kipróbálnád magad Kiskunhalas legjobb vízterületein, köztünk a helyed!

Colmic újdonságok a Haldorádó kínáltában 2021

Haldorádó Team 2021-04-15 06:00:00
A finomszerelékes horgászatban a Colmic már letette a névjegyét Európában. Főleg az úszós horgászatban, azon belül is a versenyszerű horgászatban alkotott maradandót, és immár a Haldorádó kínálatában is megtalálható. Elsősorban versenyképes árfekvésű rakós versenybotokat, valamint prémium minőségű kiegészítőket mutatunk be ebben az írásban. Ezek olyan eszközök, amelyek praktikus darabjai lehetnek minden finomszerelékes horgász kelléktárának.
Videóval

Garmin újdonságok a Haldorádó kínálatában 2021

Haldorádó Team 2021-04-11 06:00:00
A Garmin márkát senkinek sem kell bemutatni, hiszen talán a legismertebb GPS gyártó a világon. Azt azonban kevesebben tudják, hogy az autós készülékek mellett az utóbbi években igen komoly szonár palettát vonultatott fel horgászok és hajósok számára, így kínálva minden felhasználónak alternatívát. Ebben az írásban a szortimentünkben megtalálható Garmin készülékek kerülnek bemutatásra, sőt, bemutatkoznak a Haldorádó kínálatban a modern, designos Garmin okosórák is.

Aktuális élő csalik a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-04-08 06:00:00
Ha horgászatról van szó, egyetlen csalifajta az, amit nem szabad kihagyni a számításból a felkészülés során, az pedig az élő csali. Ez az a 100%-ig természetes táplálékforrás, amivel legkönnyebben és leggyakrabban találkoznak célhalaink. Nem véletlen, hogy a minden időszakokban ez az első csali, amire legtöbbünk kötelező kellékként gondol, legyen az csonti, szúnyoglárva vagy épp giliszta. Azt viszont már talán kevesebben tudják, hogy ezeken kívül léteznek olyan élő csali különlegességek, amik szinte biztos, hogy a horgunkhoz csalják a halakat. Sok versenyhorgász féltve őrzött titka ezek használata, hiszen mint mindig, az apróságokon is múlik a siker. E csali ritkaságok beszerezhetősége eddig meglehetősen körülményes volt, ezért legtöbb horgászbolt meg sem próbálkozik ezek forgalmazásával. Mi viszont megtaláltuk azt a forrást, ahol folyamatosan van ezekből a csalikból, kiváló minőségben és jól szállítható módon. Így lakjon bárhol az országban, 1 napon belül eljuthat Önhöz is!
Videóval

By Döme TEAM FEEDER újdonságok 2021

Haldorádó Team 2021-04-06 06:00:00
A By Döme TEAM FEEDER márkanév azon túl, hogy magas minőségű horgászeszközök találhatók meg az égisze alatt, arról is „híres”, hogy folyamatosan bővül. Ennek oka, hogy a termékek mögött álló horgászok sokat vannak a vízparton, így mindig újabb és újabb olyan praktikus, a horgászatot megkönnyítő, annak eredményességét növelő dolgokat találnak ki, amelyek megérnek arra, hogy a nagyközönség elé tárhassuk azokat. Hogy melyek ezek? Ebből az írásból kiderül!
Videóval

Új Shimano orsók a Haldorádó kínálatában 2021

Haldorádó Team 2021-04-04 06:00:00
Aligha találni olyan horgászt hazánkban, aki ne ismerné a Shimano felszereléseket akár hírből, akár személyes tapasztalat útján. Miért? A neves japán cég kiválóságai több évtizede jelen vannak a magyar horgászpiacon, a termékeihez pedig kétségkívül egyedülállóan magas színvonal, precizitás és használati érték társul. E remek eszközök népszerűsége a mai napig töretlen, sok ezer elégedett horgász pedig nem téved! Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano orsók. Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni, az alábbi írásban összegyűjtöttük a legújabb modelleket, melyek között egyaránt található többféle távdobó, nyeletőfékes, illetve pergető orsó is.
Videóval

Horgászversenyek és rendezvények ideális helyszíne az Ezüst-tó Horgászcentrum

Haldorádó Team 2021-03-26 06:00:00
Az Ezüst-tó Horgászcentrumban minden adott és alkalmas a terület egy baráti, céges – legyen az úszós, feeder vagy nagyhalas – verseny lebonyolítására.

VII. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2021-03-23 06:00:00
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a hetedik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Három éve már a kiváló adottságokkal rendelkező, kulturált Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az VII. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2021

Haldorádó Team 2021-03-22 06:00:00
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni? E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! A Sóstó SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezésben 2021-ben is gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz, és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!

A 32 kg-os ponty története

Haldorádó Team 2021-03-10 06:00:00
A Haldorádó Horgászportál Facebook, illetve Instagram oldalait követők néhány napja találkozhattak egy meghökkentő fogás hírével. Kádár Barna sporttársunk egy óriási, 32 kg-os tőpontyot fogott Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékeinket használva. Az ilyen visszajelzések, eredmények híre számunkra is megtisztelő, rendkívüli örömmel, büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy kicsit mi is részesei lehettünk a sikernek. Barnát bővebben is meginterjúvoltuk, a soron következő írásban megismerkedhettek a horgásszal, valamint a nem hétköznapi ponty fogásának történetével.
Videóval

Új Shimano botok a Haldorádó kínálatában 2021

Haldorádó Team 2021-03-08 06:00:00
Aligha találni olyan horgászt hazánkban, aki ne ismerné a Shimano felszereléseket akár hírből, akár személyes tapasztalat útján. Miért? A neves japán cég kiválóságai több évtizede jelen vannak a magyar horgászpiacon, a termékeihez pedig kétségkívül egyedülállóan magas színvonal, precizitás és használati érték társul. E remek eszközök népszerűsége a mai napig töretlen, sok ezer elégedett horgász pedig nem téved! Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano botok. Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni, az alábbi írásban összegyűjtöttük a legújabb modelleket, melyek között egyaránt található többféle bojlis, harcsáó, illetve pergető pálca is.
Videóval

Bemutatjuk az új Haldorádó Feeder ruházatot

Haldorádó Team 2021-03-03 06:00:00
Kínálatunkban már elérhetők legújabb és legváltozatosabb ruhakollekcióink. Ezek az új ruhadarabok tökéletes komfortot nyújtanak az év minden időszakában, emellett biztosítják stílusos megjelenésünket is a vízparton. Az írásra kattintva minden részletet megtudhattok róluk!

A 2020. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2021-02-23 06:00:00
A 2020. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy óriási ezüstkárász nyerte, mely a tavalyi compó után folytatja a békéshalas vonalat. Ezt a nem hétköznapi méretű halat feederbottal sikerült megfognia Fejes Tamás horgásztársunknak. Ismerjétek meg Tamást és a győztes kárász fogásának részleteit az alábbi írásban!

Geoff Anderson ruházat a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-02-22 06:00:00
Manapság rengeteg gyártó számtalan ruházata érhető el a horgászboltok polcain. Ezek nagy része általános körülményekre szánt és általánosan használható. Bizonyára sokakkal megesett, hogy a vízhatlannak kikiáltott esőruha átázott, a rendkívül melegnek vallott polárokban, thermókban fáztak. Nos, létezik egy márka, amely semmiben nem köt kompromisszumot, mert kizárólag a piacon elérhető legjobb alapanyagok felhasználásával alkotta meg palettáját, amely a legzordabb időjárást is kiállja. Ez nem más, mint a Geoff Anderson, a ruhák Rolls Royce-a.
Videóval

Norfin ruhák a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-02-15 06:00:00
Bemutatkozik egy újabb különlegesség! A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2021 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.