Alias : haldorado-team
Név : Haldorádó Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

Videóval

CARP SPIRIT újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2023-03-23 06:00:00
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy biztosítsuk az állandóan változó, és fejlődő igényeknek megfelelő termékkínálatot mindegyik horgászmódszerhez. Legyen szó rezgőspicces pecáról, pergetésről vagy bojlis, céltudatos nagyponty-horgászatról, igyekszünk naprakészek lenni. Ebben az írásban az utóbbit előnyben részesítő horgásztársaknak kedvezünk, hiszen a Carp Spirit márka legnépszerűbb termékeit szedtük össze, így talán tudunk segíteni a megfelelő kiegészítők beszerzésében még a szezon előtt!
Videóval

Új és régi kedvelt Shimano termékek a webáruházunkban

Haldorádó Team 2023-03-10 06:00:00
Áruházunk kínálatában kezdettől fogva megtalálhatók a különféle Shimano termékek. Ezek közül jó néhány típus már a sokadik készletutánpótlását kapja, viszont folyamatosan bővítjük is a repertoárt a neves japán cég legújabb, legérdekesebb újdonságaival. Ebben az írásban a régebbi és a frissen érkezett modelleket gyűjtöttük össze a feederes, bojlis, valamint pergető kategóriákból válogatva. Lássuk, melyek ezek!

MEGTELT! - Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2023

Haldorádó Team 2023-03-03 06:00:00
Kedves érdeklődők! Tisztelettel értesítünk Mindenkit, hogy a 2023-as gyermek horgásztáborra nincs már több helyünk, kérjük ne küldjenek több jelentkezést! Köszönjük a megértést!

Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!

IX. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2023-03-01 06:00:00
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a kilencedik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Öt éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az IX. Haldorádó Junior Feeder Kupára!
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2023-02-13 06:00:00
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!

Fergeteges szezonindító akciós napok a Haldorádóban február 9-12-ig, 15-50% kedvezmény!!!

Haldorádó Team 2023-02-09 06:00:00
Az elmúlt hetekben sokan kérdezték, hogy részt veszünk-e a FeHoVa kiállításon. A válaszuk az, hogy sajnos nem…
Videóval

A mai naptól kaphatók a 2023-as Haldorádó újdonságok + szezonindító akciós napok, ingyen kiszállítással!

Haldorádó Team 2023-02-01 06:00:00
Az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott az új termékeink iránt, rengeteg kérdést kaptunk minden médiafelületünkön, illetve a Haldorádó Centrumba betérő vásárlók zöme is már ezeket kereste. Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy a mai naptól, vagyis 2023. február 1-jétől már megvásárolhatók ezek! Mindezt egy nagyszabású akcióval tesszük teljessé.
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Haldorádó Team 2023-01-19 06:00:00
Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2023 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2023-01-16 06:00:00
2022 év végén, illetve a 2023-as év elején filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2023-ban debütáló újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. Ne hagyd ki, lapozz bele!
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 2. rész – Alsóruházat és thermoruha

Haldorádó Team 2023-01-15 06:00:00
Mindenki tudja, hogy télen fontos a réteges öltözködés, viszont azt már sajnos annál kevesebben tudják, hogy a megfelelő minőségű ruházat nélkül „mit sem ér” ez a több réteg. Ruhaválasztási tanácsadó írásunk első részében a csizmákról és a bakancsokról esett szó – ahol a témát részletesen körüljárva kiderült, hogy mely körülményekre kinek melyik lábbelit ajánljuk –, most pedig következzenek az alsóruházatok és thermoruhák, valamint a közöttük található polár felsők!

Versenynaptár 2023

Haldorádó Team 2023-01-13 06:00:00
Elkészült a 2023. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés. Az írásban a versenyek időpontjai mellett elérhetőségeket is találtok a hivatalos, országos szabályokhoz.
Videóval

Őszi, téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Haldorádó Team 2023-01-08 06:00:00
Az őszi, téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.
Videóval

Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Haldorádó Team 2022-12-19 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2022. december 22-én, csütörtökön 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

Meddig adhatod le a megrendelésed, hogy karácsonyig megkapd?

Haldorádó Team 2022-12-18 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását… Számukra szeretnénk ebben a rövid tájékoztató írásban hasznos információval szolgálni, mégpedig annak kapcsán, hogy miként alakul a karácsony előtti utolsó csomagfeladásunk, illetve a csomagok várható érkezési ideje. Ha legkésőbb 2022. december 22-én, vagyis csütörtökön 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még biztosan megkapják karácsony előtt!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

Haldorádó Team 2022-12-16 06:00:00
A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb Shimano termékeinket!

Haldorádó Team 2022-12-13 06:00:00
A Shimano botok és orsók hosszú évek óta a hazai horgászok nagy kedvencei. Ennek elsősorban az az oka, hogy az e márkanév alatt megjelenő termékek egyet jelentenek a megbízhatósággal. Aki hosszú időre szeretne felszerelést vásárolni, amely garantáltan nem fogja őt cserbenhagyni, azoknak ajánljuk ezt az összeállítást, melybe a kínálatunkban megtalálható legnépszerűbb Shimano botokat és orsókat gyűjtöttük csokorba.
Videóval

A horgász feleségek és gyermekek kedvencei: a halas párnák

Haldorádó Team 2022-12-12 06:00:00
Az élethű, halformájú párnák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek látogatóink körében. Nem véletlen ez, hiszen kényelmesek, stílusosak, és szinte mindenki érdeklődve tekint rájuk. Ezek a kiegészítők nem csupán a horgászat életformáját kedvelők körében kedvesek, hisz remek ajándéklehetőséget nyújtanak gyermekeknek és a horgász feleségek számára is, akik párjukat szeretnék meglepni egy ötletes ajándékkal. Ezúttal néhány vadonatúj változattal bővítettük kínálatunkat, melyekkel még több horgászati stílussal, halfajjal vagy akár hírneves halacskával szimpatizáló horgásznak jelenthet ideális ajándékot. Kattints az írásra és ismerkedj meg legújabb lakóinkkal!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER termékeinket!

Haldorádó Team 2022-12-09 06:00:00
A TEAM FEEDER termékek sora folyamatosan bővül olyan felszerelésekkel, amelyek eredményesebbé vagy éppen kényelmesebbé tehetik horgászatainkat. Megannyi bot, orsó, kiegészítő és aprócikk található meg már e márkanév alatt a kínálatunkban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az idejét, hogy összegyűjtsük azokat, amelyek a legnépszerűbbek a feederhorgászok között. Ezeket mutatjuk be ebben az írásban.
Videóval

Téli horgászruházat a legelszántabbaknak! Norfin és Geoff Anderson, ha a legjobbat akarod!

Haldorádó Team 2022-12-08 06:00:00
A horgászathoz sosincs hideg, csupán rosszul felöltözött horgász van! Tudjuk, hogy sokaknak dilemmát okoz a téli ruházat kiválasztása, így ebben az írásban próbálunk meg segítséget nyújtani úgy, hogy a kínálatunkban megtalálható legjobb öltözékeket mutatjuk be. Ezekben garantáltan nem lehet fázni a kemény mínuszokban sem, és viseletük sem lesz megterhelő, esetleg kényelmetlen. A megfelelő méret kiválasztása után indulhat is a téli horgászatok szervezése, hiszen a hideg többé nem akadály!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Haldorádó Team 2022-12-07 06:00:00
Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.
Videóval

Hasznos táborozási kellékek őszi-téli horgászatokhoz

Haldorádó Team 2022-12-04 06:00:00
Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Nyáron, amikor az időjárás kellemes, a szabadban töltött idő igazi öröm, ám ősszel, télen bizony a szigorúbb arcát mutatja a természet. Csak a legfelkészültebbek, legkitartóbbak tudnak hidegben, akár esőben is eredményesek lenni! Ebben az írásban azokat a nélkülözhetetlen táborozási kellékeket mutatjuk be, amelyek beszerzése mindenki számára ajánlatos, aki hidegebb időben is a szabadba vágyik.
Videóval

25 éves a Haldorádó, több mint 1500 termék 25% kedvezménnyel kapható!

Haldorádó Team 2022-12-01 06:00:00
Negyed évszázad hosszú idő mind egy ember, mind egy vállalkozás életében! 1997. december 1-jén indítottuk el vállalkozásunkat, azóta 25 év telt el, egy újabb és egyben jubileumi gyertya gyulladt meg a mai napon a Haldorádó Team Kft. tortáján. E jeles alkalomból 25% kedvezményt biztosítunk több mint 1500 termékre!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész – Elektromos kapásjelzők és swingerek

Haldorádó Team 2022-11-28 06:00:00
A modern bojlis pontyhorgászat elképzelhetetlen megfelelő minőségű elektromos kapásjelzők és swingerek nélkül. Ebben az írásban összefoglaltuk azokat a típusokat, melyeket mi is bátran ajánlunk, és ha hozzátartozónknak vagy horgászbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan találunk benne megfelelőt.

Black Friday a Haldorádón 2022!

Haldorádó Team 2022-11-25 06:00:00
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2022. november 25-től 27-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod az akcióban részt vevő termékeinket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb gumi csalijainkat

Haldorádó Team 2022-11-23 06:00:00
Javában tapossuk a pergető főszezont, ami sok olyan horgászt kedvét is meghozza a rablóhalak e sportos módszerrel történő megfogásához, akik az év többi részében nem ezzel foglalkoznak elsősorban. Bennük megannyi kérdés fogalmazódik meg, elsők között a csalik kapcsán, ezért ebben az írásunkban összegyűjtöttünk egy dobozra valót áruházunk legnépszerűbb típusaiból, melyeket a kezdő és gyakorlottabb pergetőknek egyaránt szívesen ajánlunk!

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony 2022!

Haldorádó Team 2022-11-21 06:00:00
Karácsony közeledtével próbálunk olyan csomagokat összeállítani, amelyeknek minden horgász örülne, hisz tudjuk, milyen nehéz a pecásoknak megfelelő ajándékot választani. Így aztán e cikk a továbbolvasását főleg a horgász hozzátartozóknak javasoljuk! A felsorolásban szettek, kiegészítőkből álló összeállítások és egyéb olyan hasznos termékek találhatók, melyek garantáltan örömet okoznak, ha a karácsonyfa alá kerülnek!

Haldorádó Fishing Care – 2023-as újdonságok már MOST elérhetők!

Haldorádó Team 2022-11-14 06:00:00
A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, és Tárnokiné Horváth Edina, a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicsérik! Új termékeink olyan helyzetekre kínálnak megoldásokat, amelyekkel már MINDEN horgász találkozott, mégsem tudta ezekre eddig a jó megoldást.

A PontyShow 2022-re készülünk!

Haldorádó Team 2022-11-07 06:00:00
Örömmel jelentjük, hogy 2022-ben mi is részt veszünk a PontyShow-n! Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő PontyShow, az ősz legnagyobb horgászeseménye!

Korda őszi újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-10-28 06:00:00
A Kordánál azt szeretnék, hogy a minőségi pontyhorgászat bárki számára elérhető legyen, ezért megalkották a Basix névre keresztelt termékcsoportjukat. Ez a széria magába foglal szinte mindenféle kiegészítőt, amely a pontyhorgászathoz szükséges, viszont ami ennél is fontosabb, a célközönségnek a Korda kimagasló precizitását és szakértelmét kínálja megfizethető áron!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2023 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.