Alias : haldorado-team
Név : Haldorádó Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

Videóval

Xzoga és Gawas újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-06-30 06:00:00
Az Xzoga, illetve Gawas márkák már ismerősen csenghetnek a pergető, valamint a nagyhalas horgászat szerelmeseinek, hiszen minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezek a világszínvonalat képviselő Maláj mesterművek a horgászfelszerelések Ferrarijai! Iszonyú precíz kidolgozottság, hibát és kompromisszumot nem tűrő megmunkálás és persze a létező legjobb kvalitású, ultra modern anyaghasználat jellemzi a cég produktumait. Aki megtapasztalta már, milyen elképesztően magas minőségi szintet és használati élményt képesek nyújtani ezek a termékek, annak egészen biztos, hogy az álma lesz egy Xzoga, vagy épp Gawas bot!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2022 versenysorozat kiírás – Ősz

Haldorádó Team 2022-06-24 06:00:00
A 2022-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár harmadik, őszi fordulójához érkezett. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. A nagy halak időszak még csak most jön, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az őszi verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed! Lássuk a részleteket!
Videóval

Új Shimano orsók a Haldorádó kínálatában 2022

Haldorádó Team 2022-06-19 06:00:00
Aligha találni olyan horgászt hazánkban, aki ne ismerné a Shimano felszereléseket akár hírből, akár személyes tapasztalat útján. Miért? A neves japán cég kiválóságai több évtizede jelen vannak a magyar horgászpiacon, a termékeihez pedig kétségkívül egyedülállóan magas színvonal, precizitás és használati érték társul. E remek eszközök népszerűsége a mai napig töretlen, sok ezer elégedett horgász pedig nem téved! Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano orsók. Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni, az alábbi írásban összegyűjtöttük a legújabb modelleket, melyek között egyaránt található többféle távdobó, nyeletőfékes, illetve pergető orsó is.
Videóval

Zsinórt cserélnél bojlis orsódon? Íme, a javaslatunk!

Haldorádó Team 2022-06-16 06:00:00
A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!
Videóval

BKK horgok a specialistáknak

Haldorádó Team 2022-06-14 06:00:00
Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, a horogválasztás nagyban befolyásolja a horgászat sikerét. Egy jól megválasztott horog rendkívül sok örömöt tud okozni, úgyhogy széles választékkal állunk vásárlóink szolgálatára, ami nemrég BKK termékekkel is bővült. A BKK (Black King Kong) márka már 1856 óta foglalkozik horgok gyártásával. Széles portfóliójuknak és prémium termékeiknek köszönhetően váltak elismerté ebben a szegmensben.
Videóval

Hatékony szúnyogriasztók

Haldorádó Team 2022-06-12 06:00:00
A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

Napszemüvegek a horgászok igényeihez hangolva

Haldorádó Team 2022-06-09 06:00:00
Közeleg, pontosabban már itt is van a nyakunkon a „napszemüveg szezon”! Talán ez az egyik olyan fontos kiegészítő, amit egy horgásznak - főleg a nyári időszakban - nem szabad figyelmen kívül hagynia. Nem lehet elégszer említeni a szem védelmének fontosságát - a jó napszemüveg kérdése jóval több, mint egy divatcikk viselése vagy mellőzése! Az sem véletlen, hogy a híradások is - minél közelebb kerülünk az igazi nyárhoz - egyre többet foglalkoznak az UV sugárzási adatokkal, a veszélyre való figyelmeztetéssel. Kínálatunkba most olyan napszemüvegek kerültek fel, amik igényes, modern, sportos megjelenésük mellett kimondottan vízpartra tervezettek, azaz a horgászok igényeihez lettek hangolva.

VIII. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2022-06-08 06:00:00
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a nyolcadik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Négy éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum adott otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az VIII. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

Meknetis horgász mágnesek a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-06-05 06:00:00
Az elmúlt években rengeteget fejlődött a „mágneshorgászat” mint hobbi és közkedvelt szabadtéri tevékenység. E folyamatos előrelépésnek a Meknetis cég is szerves részét képezi, mivel több, mint 2 és fél éve egyedi, kifejezetten erre a célra készült mágneseket gyártat és forgalmaz. Mi sem hagyhattuk figyelmen kívül a mágneshorgászat töretlenül növekvő népszerűségét, ezért úgy döntöttünk, hogy a Meknetis céggel együttműködve bővítjük webáruházunk kínálatát néhány favorit típussal. Az alábbi írásban megismerkedhettek ezekkel és minden hasznos infót megtudhattok róluk!
Videóval

Új lámpák a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-05-31 06:00:00
A különböző típusú és felhasználású lámpák a mindennapi életünk részét képezik. Noha nem létkérdés, rengeteg háztartásban található valamilyen akkumulátoros vagy elemmel működő lámpa is, legyen az fejre való, kézben fogható vagy függeszthető. Azonban mindig akadnak olyanok, akiknek szüksége van újabb lámpára. Ezek között rendkívül széles a választék kivitelben, árban és minőségben egyaránt. Ez az írás elsősorban a fejlámpákra koncentrál, de nem csak ezeket mutatja be. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lámpákkal bővítettük kínálatunkat, akkor olvass tovább!

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2022

Haldorádó Team 2022-05-10 06:00:00
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! 2022-ben a Sóstó SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezéssel gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz, és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!
Videóval

Fox és Korda újdonságok érkeztek

Haldorádó Team 2022-05-09 06:00:00
A Fox és a Korda egyaránt a nagyponty-horgászok kedvelt márkája. Termékkínálatuk rendkívül széles, a horgászbottól az orsón át és a kiegészítőkön keresztül a ruházatig sokféle, főként prémium minőségű terméket sorakoztatnak fel. A pontyhorgászok mellett a FOX Rage a pergető horgászok számára nyújt innovatív megoldásokat. A bőséges paletta azonban folyamatosan változik, megújul és a modern igényeknek megfelelően kiegészül. Ezekből az újdonságokból találhatnak a kedves olvasók ebben az írásban egy jó nagy csokorral.

REIVA pergető bot újdonságok érkeztek

Haldorádó Team 2022-05-04 06:00:00
Az új REIVA bot kollekciónk darabjai kifejezetten pergető horgászok számára készültek a horgászmódszer igényeinek maximális figyelembevételével. Gyakorlatilag a márka minden modelljéről elmondható, hogy az újabb, modernebb dizájn mellett természetesen magas műszaki jellemzőkkel is bír, amitől az egyik legjobb ár/érték arányú alternatívaként tartják számon őket. Lássuk, mit érdemes tudni róluk!
Videóval

Új Westin műcsalik a kínálatunkban

Haldorádó Team 2022-05-02 06:00:00
A Westin műcsalik és egyéb, pergetéshez kötődő kiegészítők ismertek a ragadozóhalas horgászok számára. A skandináv márka hosszú utat tett meg és továbbra is a prémium minőségű termékek elkötelezett gyártója. Ebben az írásban a Westin műcsali kínálatunkat mutatjuk be egy rövid történettel kiegészítve, hogy honnan is ered a Westin termékek hírneve. Érdemes elolvasni, mert „mesebeli” story!

FISHUP és Savage Gear új műcsalik a kínálatunkban

Haldorádó Team 2022-04-25 06:00:00
Törekszünk arra, hogy kínálatunkban azok is megtalálják a horgászathoz szükséges eszközöket, kiegészítőket, csalikat, akik különlegességekre vágynak. Ebben az összeállításban olyan műcsalik kerültek bele, amelyek közt megtalálható normál, megszokott „gumi”, és olyan speciális kivitel is, amely a halak természetes táplálékának élethű imitációja. Ha szeretnél izgalmas pergető horgászatokat, mindenképp nézz szét a kínálatunkban.

Reiva újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-04-19 06:00:00
A Reiva céltudatosan, édesvízi pergetéshez fejleszti termékeit, miközben próbálja a legnépszerűbb technikákat előtérbe helyezni és a szélsőséges módszereket mellőzni. Ezeket az eszközöket horgászok álmodják meg és horgászok is fejlesztik szem előtt tartva a gyakorlatiasságot és a kompromisszummentes használhatóságot. Kínálatában számos prémium kategóriás horgászeszköz található, melyek ár/érték arányban verhetetlenek. Ebben az írásban a Haldorádó kínálatában megtalálható Reiva termékeket mutatjuk be.
Videóval

Prologic újdonságok érkeztek

Haldorádó Team 2022-04-01 06:00:00
A Prologic márkanév jól cseng, ha céltudatos pontyhorgászatról van szó. Áruházunkban már jó ideje állandó kínálata található meg ennek a márkának, ám a rendkívül innovatív horgászokat felvonultató csapat évről évre olyan újdonságokat mutat, amelyeknek rendre helyet szorítunk a „polcokon”. Ebben az írásban azok a nemrég érkezett horgászeszközök és kiegészítők kaptak helyet, amelyeken megakadhat az igényes bojlis horgászok szeme!
Videóval

Horgászversenyek és rendezvények ideális helyszíne az Ezüst-tó Horgászcentrum

Haldorádó Team 2022-03-31 06:00:00
Az Ezüst-tó Horgászcentrumban minden adott és alkalmas a terület egy baráti, céges – legyen az úszós, feeder vagy nagyhalas – verseny lebonyolítására.
Videóval

Nash termékek érkeztek

Haldorádó Team 2022-03-27 06:00:00
A vízparti kényelem nagyon fontos az eredményes horgászathoz, kiváltképp akkor, ha több napon keresztül kell a szabadban tartózkodni. Ezekben az esetekben nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen egy-egy rosszul megválasztott kempingfelszerelés rányomhatja a bélyegét a komplett túrára. Csak akkor lehet biztosra menni, ha olyan felszereléseket választunk, amelyek már sokszor bizonyítottak, és megalkotásuk célja egyértelműen a prémium minőség vízparti megjelentetése volt. E válogatásban a Nash darabosabb kiegészítőit mutatjuk be.

Új Korum, Preston és Avid Carp termékek érkeztek

Haldorádó Team 2022-03-22 06:00:00
Legyen szó finomszerelékes feederezésről, method horgászatról, vagy éppen bojlis horgászatról, abban biztosak lehetünk, hogy a „szigetországból” csak minőségi portékák érkeznek. Ezeket ugyanis olyan horgászok elképzelései és tanácsai alapján alkotják meg, akik valóban sok időt töltenek a vízparton, és akik szótárában a kompromisszum – mint a termékeikkel kapcsolatos jelző – nem létezik! Ebben a bőséges terjedelmű összeállításban a nemrég érkezett Korum, Preston és Avid Carp újdonságokat mutatjuk be.
Videóval

Bemutatjuk az új Haldorádó Feeder ruházatot

Haldorádó Team 2022-03-20 06:00:00
Kínálatunkban már elérhetők legújabb és legváltozatosabb ruhakollekcióink. Ezek az új ruhadarabok tökéletes komfortot nyújtanak az év minden időszakában, emellett biztosítják stílusos megjelenésünket is a vízparton. Az írásra kattintva minden részletet megtudhattok róluk!
Videóval

Új és régi kedvelt Shimano termékek a webáruházunkban

Haldorádó Team 2022-03-14 06:00:00
Áruházunk kínálatában kezdettől fogva megtalálhatók a különféle Shimano termékek. Ezek közül jó néhány típus már a sokadik készletutánpótlását kapja, viszont folyamatosan bővítjük is a repertoárt a neves japán cég legújabb, legérdekesebb újdonságaival. Ebben az írásban a régebbi és a frissen érkezett modelleket gyűjtöttük össze a feederes, bojlis, valamint pergető kategóriákból válogatva. Lássuk, melyek ezek!

A 2021. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2022-03-13 06:00:00
A 2021. év fogása „egyéb hal kategóriában” első helyét ezúttal egy gyönyörű leánykoncér nyerte, mely a tavalyi ezüstkárász után folytatja a békéshalas vonalat. Ezt a nem hétköznapi méretű halat pickerbottal sikerült megfognia Sinka János horgásztársunknak. Ismerjétek meg Jánost és a győztes hal fogásának részleteit az alábbi írásban!

Lurefans, YGK, BKK újdonságok a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-02-19 06:00:00
Egyre többen vágnak bele a pergetésbe, és közülük sokan keresik az új, prémium minőségű ragadozóhal-horgászatra specializált termékeket. Így aztán mi is megpróbálunk leget tenni vásárlóink elvárásainak és folyamatosan bővítjük a kínálatunkat ebben a kategóriában is. Ismerkedjenek meg a Lurefans műcsalikkal, az YGK fonott zsinórral és a BKK hasznos aprócikkeivel!

A 2021. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2022-02-16 06:00:00
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2021. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal Ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2021. év legszebb fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy hatalmas csuka kapta ezt az elismerést. Balog Ferenc pergető technikával csalta horogra a termetes ragadozót, ismerjük hát meg a horgászt!

Haldorádó Pontyhorgász Napok Akciós Hétvége 2022. február 4-5-6.

Haldorádó Team 2022-02-04 06:00:00
Nagyon komoly dilemmát okozott, hogy megrendezzük, megrendezhetjük-e végre az év egyik legjobban várt eseményét, a Haldorádó Pontyhorgász Napokat. 14 éve MINDEN február első hétvégéje erről az eseményről volt „híres”. Sajnos az elmúlt évben fordult elő először – ráadásul pont a jubileumi, 15. kiállításunk –, hogy a világjárvány miatt elmaradt…

Versenynaptár 2022

Haldorádó Team 2022-01-24 06:00:00
Elkészült a 2022. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés. Az írásban a versenyek időpontjai mellett elérhetőségeket is találtok a hivatalos, országos szabályokhoz.

Spinmad műcsali-különlegességek a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-01-20 06:00:00
Örömmel értesítjük a pergető horgászat szimpatizánsait, hogy újabb nagyszerű termékekkel bővítettük áruházunk kínálatát, mégpedig a neves Spinmad cég speciális műcsalikreációival! A horgászokat egy fiatal és energikus lengyel csapat által megálmodott műcsali paletta várja, melynek tagjai okkal vívták ki a bizalmunkat, mivel egytől egyik igényes, minőségi munka testesül meg bennük és nem utolsósorban rendkívül fogósak! Kattints az írásra és ismerkedj meg velük Te is!
Videóval

Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Haldorádó Team 2022-01-18 06:00:00
Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2022 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.