Alias : haldorado-team
Név : Haldorádó Team
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai - 1.oldal

Versenynaptár 2022

Haldorádó Team 2022-01-24 06:00:00
Elkészült a 2022. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés. Az írásban a versenyek időpontjai mellett elérhetőségeket is találtok a hivatalos, országos szabályokhoz.

Spinmad műcsali-különlegességek a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2022-01-20 06:00:00
Örömmel értesítjük a pergető horgászat szimpatizánsait, hogy újabb nagyszerű termékekkel bővítettük áruházunk kínálatát, mégpedig a neves Spinmad cég speciális műcsalikreációival! A horgászokat egy fiatal és energikus lengyel csapat által megálmodott műcsali paletta várja, melynek tagjai okkal vívták ki a bizalmunkat, mivel egytől egyik igényes, minőségi munka testesül meg bennük és nem utolsósorban rendkívül fogósak! Kattints az írásra és ismerkedj meg velük Te is!
Videóval

Téli ruhaválasztási tanácsadó 3. rész – Kesztyű, zokni, sapka

Haldorádó Team 2022-01-18 06:00:00
Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!
Videóval

Téli ruhaválasztási tanácsadó 2. rész – Alsóruházat és thermoruha

Haldorádó Team 2022-01-16 06:00:00
Mindenki tudja, hogy télen fontos a réteges öltözködés, viszont azt már sajnos annál kevesebben tudják, hogy a megfelelő minőségű ruházat nélkül „mit sem ér” ez a több réteg. Ruhaválasztási tanácsadó írásunk első részében a csizmákról és a bakancsokról esett szó – ahol a témát részletesen körüljárva kiderült, hogy mely körülményekre kinek melyik lábbelit ajánljuk –, most pedig következzenek az alsóruházatok és thermoruhák, valamint a közöttük található polár felsők!
Videóval

Téli ruhaválasztási tanácsadó 1. rész – Bakancs vagy csizma?

Haldorádó Team 2022-01-14 06:00:00
A téli horgászatok alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli mellett dönt a horgász. Egy rosszul megválasztott csizma vagy bakancs bizony igencsak el tudja venni a kedvét az embernek attól, hogy kedvenc hobbijának hódoljon a téli hónapokban. Mi most – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtöttük egy írásba azokat a csizmákat és bakancsokat, melyeket mi is bátran merünk ajánlani a horgászok részére.

A 2021. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2022-01-02 06:00:00
Ma a Fogási naplónkból a 2021. évi „egyéb” halak közül válogatott fogásokat mutatjuk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2021. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2021. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2022-01-01 06:00:00
Szokás szerint áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!
Videóval

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2021

Haldorádó Team 2021-12-31 06:00:00
2021 vége… csak úgy repül az idő! Így, év végére egy kis mosolyt csalnánk az arcokra a 2021-es bakiválogatással!
Videóval

Ajándék ötletek horgászoknak - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Haldorádó Team 2021-12-20 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2021. december 22-én, szerdán 14:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még megkapják karácsony előtt!!!

Meddig adhatod le a megrendelésed, hogy karácsonyig megkapd?

Haldorádó Team 2021-12-19 06:00:00
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását… Számukra szeretnénk ebben a rövid tájékoztató írásban hasznos információval szolgálni, mégpedig annak kapcsán, hogy miként alakul a karácsony előtti utolsó csomagfeladásunk, illetve a csomagok várható érkezési ideje. Ha legkésőbb 2021. december 22-én, vagyis szerdán 14:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még biztosan megkapják karácsony előtt!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

Haldorádó Team 2021-12-16 06:00:00
A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb gumi csalijainkat

Haldorádó Team 2021-12-15 06:00:00
Javában tapossuk a pergető főszezont, ami sok olyan horgászt kedvét is meghozza a rablóhalak e sportos módszerrel történő megfogásához, akik az év többi részében nem ezzel foglalkoznak elsősorban. Bennük megannyi kérdés fogalmazódik meg, elsők között a csalik kapcsán, ezért ebben az írásunkban összegyűjtöttünk egy dobozra valót áruházunk legnépszerűbb típusaiból, melyeket a kezdő és gyakorlottabb pergetőknek egyaránt szívesen ajánlunk!

Bővült a CASIO horgászórák kínálata a Haldorádón

Haldorádó Team 2021-12-14 06:00:00
Lassan hat éve már, hogy felraktuk az első CASIO órákat a Haldorádó áruházába. A nagy érdeklődés miatt folyamatosan bővítettük kínálatunkat, azonban be kellett látnunk, hogy igény mutatkozik a még komolyabb tudású órákra is, melyek persze szintén segítségünkre lehetnek a horgászatban. Ezeknél az óráknál már alap funkció a légnyomás- vagy hőmérsékletmérés, de számtalan olyan funkciót is találunk bennük, melyek miatt érdemes közelebbről is szemügyre venni ezeket a típusokat.

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony!

Haldorádó Team 2021-12-12 06:00:00
Közeledik a karácsony, így mi is szeretnénk meglepni vásárlóinkat olyan egyedi akciók sorozatával, amelyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron! Az alábbi 20 szett, valamint egyéb ajándékötletek közül mindenki megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illeszkedik a saját horgászstílusához!

Bemutatjuk a legnépszerűbb Shimano termékeinket!

Haldorádó Team 2021-12-10 06:00:00
A Shimano botok és orsók hosszú évek óta a hazai horgászok nagy kedvencei. Ennek elsősorban az az oka, hogy az e márkanév alatt megjelenő termékek egyet jelentenek a megbízhatósággal. Aki hosszú időre szeretne felszerelést vásárolni, amely garantáltan nem fogja őt cserbenhagyni, azoknak ajánljuk ezt az összeállítást, melybe a kínálatunkban megtalálható legnépszerűbb Shimano botokat és orsókat gyűjtöttük csokorba.
Videóval

A horgász feleségek és gyermekek kedvencei: a halas párnák

Haldorádó Team 2021-12-09 06:00:00
Az élethű, halformájú párnák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek látogatóink körében. Nem véletlen ez, hiszen kényelmesek, stílusosak, és szinte mindenki érdeklődve tekint rájuk. Ezek a kiegészítők nem csupán a horgászat életformáját kedvelők körében kedvesek, hisz remek ajándéklehetőséget nyújtanak gyermekeknek és a horgász feleségek számára is, akik párjukat szeretnék meglepni egy ötletes ajándékkal. Ezúttal néhány vadonatúj változattal bővítettük kínálatunkat, melyekkel még több horgászati stílussal, halfajjal vagy akár hírneves halacskával szimpatizáló horgásznak jelenthet ideális ajándékot. Kattints az írásra és ismerkedj meg legújabb lakóinkkal!
Videóval

Bemutatjuk a legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER termékeinket!

Haldorádó Team 2021-12-06 06:00:00
A TEAM FEEDER termékek sora folyamatosan bővül olyan felszerelésekkel, amelyek eredményesebbé vagy éppen kényelmesebbé tehetik horgászatainkat. Megannyi bot, orsó, kiegészítő és aprócikk található meg már e márkanév alatt a kínálatunkban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az idejét, hogy összegyűjtsük azokat, amelyek a legnépszerűbbek a feederhorgászok között. Ezeket mutatjuk be ebben az írásban.
Videóval

Téli horgászruházat a legelszántabbaknak! Norfin és Geoff Anderson, ha a legjobbat akarod!

Haldorádó Team 2021-12-05 06:00:00
A horgászathoz sosincs hideg, csupán rosszul felöltözött horgász van! Tudjuk, hogy sokaknak dilemmát okoz a téli ruházat kiválasztása, így ebben az írásban próbálunk meg segítséget nyújtani úgy, hogy a kínálatunkban megtalálható legjobb öltözékeket mutatjuk be. Ezekben garantáltan nem lehet fázni a kemény mínuszokban sem, és viseletük sem lesz megterhelő, esetleg kényelmetlen. A megfelelő méret kiválasztása után indulhat is a téli horgászatok szervezése, hiszen a hideg többé nem akadály!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Haldorádó Team 2021-12-03 06:00:00
Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.

Kedvezményes karácsonyi vásár a Haldorádón, csak 3 napig!

Haldorádó Team 2021-12-02 06:00:00
Készülj velünk a karácsonyra, segítünk, hogy spórolhass! A következő három napban, vagyis 2021. december 3-4-5-én 10% árengedménnyel várunk Mindenkit a Haldorádó Centrumban, illetve a www.haldorado.hu webáruházunkban! (Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható.) Ne maradj le a lehetőségről Te sem!

Black Friday a Haldorádón!

Haldorádó Team 2021-11-26 06:00:00
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2021. november 26-28-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod minden termékünket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!
Videóval

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 1. rész – Elektromos kapásjelzők és swingerek

Haldorádó Team 2021-11-25 06:00:00
A modern bojlis pontyhorgászat elképzelhetetlen megfelelő minőségű elektromos kapásjelzők és swingerek nélkül. Ebben az írásban összefoglaltuk azokat a típusokat, melyeket mi is bátran ajánlunk, és ha hozzátartozónknak vagy horgászbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan találunk benne megfelelőt.

PontyShow Haldorádó nélkül!

Haldorádó Team 2021-11-17 06:00:00
Tisztelt Horgásztársak! 2021. november 12-én azt a döntést hoztuk, hogy nem veszünk részt a PontyShow-n, amelyen eddig MINDEN alkalommal ott voltunk. Távolmaradásunk oka: a fokozódó vírushelyzet. Rendkívül fontosak számunkra a közönségtalálkozók, de ennél egy fontosabb van: mindannyiunk egészsége!

Új 2022-es Savage Gear termékek érkeztek

Haldorádó Team 2021-11-16 06:00:00
A ragadozóhalas horgászat az őszi-téli időszak talán legerősebb aktualitása, ezért igyekeztünk izgalmas újdonságokkal bővíteni webáruházunk kínálatát ebben a témában is. A Savage Gear név minden rablóhalas pecásnak, s közülük is a pergetőknek ismerősen cseng. E neves cég 2022-es újdonságainak egy részét nagy örömünkre már idén bemutathatjuk, amit az alábbi írásban szeretnénk megtenni!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2021 versenysorozat kiírás - Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2021-11-15 06:00:00
Már most érdemes feljegyezni a naptárba, decemberben jön a következő, s egyben utolsó verseny! A 2021-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

PAKOLE gázkészülékek az áruházunk kínálatában

Haldorádó Team 2021-11-12 06:00:00
Folyamatosan igyekszünk áruházunk kínálatát olyan praktikus újdonságokkal bővíteni, melyek szezonálisan nemcsak közvetlenül a horgászathoz köthetőek, hanem az ahhoz kapcsolódó vízparti tartózkodást, illetve komfortérzetet hivatottak segíteni. Sőt, esetenként igen jó hasznukat vehetjük bármely más szabadtéri tevékenység, pl. kirándulások alkalmával is. Tökéletes példa erre az új típusú gázkészülékeink, valamint hősugárzóink csoportja. Az alábbi írásban részletesen megismerkedhettek ezekkel az eszközökkel.

Megújult a Long Cast method kosár

Haldorádó Team 2021-11-10 06:00:00
A By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosarat nem kell bemutatni senkinek, aki figyelemmel követi a Haldorádó Feeder Team munkáját. Megannyi filmben, cikkben jutott már epizódszerep ennek a remek kiegészítőnek, mely nyugodtan mondhatjuk, hogy a methodos horgászok egyik legkedveltebb végszerelék-eleme lett az elmúlt években. Annak érdekében, hogy ez kosár (is) megfeleljen az egyre kifinomultabb method horgászok által felállított követelményeknek, megújult és immár még inkább felhasználóbarát, specifikusabb formában segíti az eredményes horgászatokat.
Videóval

Csallóközből a Method Feeder Világbajnokságra!

Haldorádó Team 2021-11-06 06:00:00
Ebben a cikkben és kisfilmben szeretnénk picit elmesélni annak a történetét, hogy jutottunk el egy baráti, teljesen amatőr horgászcsapatként a világbajnoki dobogóra…

Új, 2022-es Prologic orsók érkeztek

Haldorádó Team 2021-11-04 06:00:00
Ősszel, az év vége közeledtével nemcsak a horgászatban érkezik el egy izgalmas és érdekes szezon, hanem az ahhoz kapcsolódó termékek, újdonságok megjelenése is jellemzően felélénkül ilyenkor. A Prologic márka égisze alatt rengeteg különféle minőségi eszköz kapott már helyet webáruházunk kínálatában az elmúlt évek során, most azonban kifejezetten a cég legújabb orsómodelljeire fókuszáltunk. Található ezek között kifejezetten távdobó, univerzális pontyozó, illetve feederes szerkezet is, ismerkedjetek meg velük az alábbi bemutató írásban!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2022 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.