Új termékek a Zadravec Baits kiegészítő kellékeinek palettáján

Új termékek a Zadravec Baits kiegészítő kellékeinek palettáján

Ha a pontyhorgászok körében valahol elhangzik Mišel Zadravec neve, szinte biztos, hogy az emberek többségének elsőre a szlovén mesterhorgász által gyártott csalogatóanyagok - legyen szó akár bojliról, pelletről, vagy etetőanyagról - fognak beugrani. E termékek fogóssága, sikere az alapító és a teszthorgászok eredményeiből kiindulva magáért beszél! Ez nem pusztán a véletlen műve, hiszen mióta a cég üzemel, Mišel tesztelt termékeinek csak azon darabjaihoz adta a nevét, amelyek az általa szabott szigorú elvárásoknak maximálisan megfeleltek. Mindezek alapján kijelenthető, hogy az idei újdonságai között szereplő aprócikkek is legalább olyan minőségi kategóriát képviselnek, amelyet már az általa gyártott haleledelek esetén is megszokhattunk…

Az idei termékbemutatónk első felét azon kiegészítő kellékünk bemutatásával kezdjük, amely jellegéből adódóan multifunkcionális. Mivel az eszköz egyes darabjai nem csak komplett formában, hanem külön-külön is megvásárolhatók, a bemutatásukat egyesével, tagolt leírásokkal részletezzük, majd ezt követően a további újdonságaink kerülnek sorra…

MZ Multifunkciós Tapogató rúd

Egy profi, időtálló eszköz, ami a meghorgászandó terület pontos mederviszonyainak feltérképezését teszi lehetővé. E tevékenység horgászatunk eredményességét tekintve meghatározó fontosságú! A tapogató szett 100%-ban alumíniumból készül, ezáltal viszonylag könnyű és nem korrodálódik. A szett tartalmaz 4 db ALU rudat és egy ALU tapogató korongot, amelyet a rúd végére erősítve és azzal a feneket tapogatva pontos információkat tudhatunk meg az alattunk elhelyezkedő mederről maximum 6000 mm-es vízoszlop magasságig. A rudazat belső kialakításának köszönhetően a víz nem tud beszivárogni, tehát ha elengedjük, akkor a légkamraként viselkedő csövek felhajtó erejének köszönhetően szépen lassan felemelkedik, nem kell félnünk attól, hogy elengedve lesüllyed a fenékre! Ezt a szettet továbbfejleszthetjük hasznos kiegészítőkkel (opcionális!). Ezek közül az első az Átalakító ALU adapter, amelyet a tapogató szett rudazatával pillanatok alatt összeszerelve kapunk egy extra erős, rendkívül stabil háromlábú mérlegelő állványt, amelyet nyugodt szívvel használhatunk akár bográcsállványként is! A második nagyon hasznos kiegészítő a Zsinórkiszabadító Szett, amely 1 db kisméretű, 1 db nagyméretű rozsdamentes (inox) kampóból, valamint 1 db alumínium toldóhüvelyből áll. Ezeket a kiegészítőket könnyedén felszerelhetjük a tapogató rúdra és már használhatjuk is, például akadós horgászhelyeken zsinórunk kiszabadítására, vagy akár víz alatti akadályok eltávolítására is. Mindent összevetve ez egy nagyon hasznos és felhasználási területeit tekintve igen sokrétű termék, amelyet igényes, vízhatlan csomagolásban szállítunk!

Adatok

Anyaga: Alumínium

Rudak hossza/db: 1530 mm

Szállítási hossz: 1530 mm

Teljes hossz (4 db rúd + tapogató korong): 6020 mm

Súly (4db rúd + tapogató korong): 2620 g

Maximum terhelhetőség mérlegelő vagy bográcsállványként használva: 120 kg

Mindez egy igényes, vízhatlan csomagolással!

Menetes kialakítás…
… és könnyű kezelhetőség jellemzi a multifunkcionális tapogató rudat
Az átalakító adapter segítségével pillanatokon belül egy mérlegelő állványt kapunk kézhez

Átalakító adapter a tapogató rúdhoz

A multifunkciós tapogató rúd szettjéhez ajánljuk ezt az igen hasznos kiegészítőt, az Átalakító ALU adaptert, amelyet a tapogató szett rudazatával pillanatok alatt összeszerelve kapunk egy extra erős, rendkívül stabil háromlábú mérlegelő állványt, amelyet nyugodt szívvel használhatunk akár bográcsállványként is! Az adapter egy fejegységből, valamint a rudazatok végeibe szerelhető szuronyvégekből áll, amelyek az állvány stabilitását hivatottak növelni, de használhatjuk horgászhelyünkön a nagyméretű alátétek nélkül a rudazatba beszerelve ideiglenes hely-megjelölésre is. Elsősorban azoknak a horgászoknak ajánljuk ezt a kiegészítőt, akik sokat tartózkodnak vízparton és szeretik az ötletes, praktikus többfunkciós eszközöket.

Adatok

Anyaga: Alumínium és rozsdamentes (inox)

Súly: 410 g

Tartalom: Adapter fejegység - 1 db; Szuronyvég nagyméretű alátéttel - 3 db

(A képen látható rudazat, és mérleg csak illusztráció, nem tartozékai a terméknek!)

Az átalakító adapter összerakva…
… és szétszedve
A tapogató alkatrészeinek felhasználásával egy korrekt mérlegelő állványra tehetünk szert

Zsinórkiszabadító szett MZ tapogató rúdhoz

A multifunkciós tapogató rúd szettjéhez ajánljuk ezt az igen hasznos kiegészítőt, a Zsinórkiszabadító szettet, amely 1 db kisméretű, 1 db nagyméretű rozsdamentes (inox) kampóból, valamint 1 db alumínium toldóhüvelyből áll. Ezeket a kiegészítőket könnyedén felszerelhetjük a tapogató rúdra és már használhatjuk is, például akadós horgászhelyeken zsinórunk kiszabadítására, vagy akár víz alatti akadályok eltávolítására is. Elsősorban azoknak a horgászoknak ajánljuk ezt a kiegészítőt, akik sűrűn látogatnak el olyan horgászvizekre, ahol sok akadó található.

Adatok

Anyaga: Alumínium és rozsdamentes (inox)

Súly - kisméretű kampó: 95 g

Súly - nagyméretű kampó: 195 g

Súly - toldóhüvely: 40 g

Súly összesen: 330 g

Tartalom: Kisméretű kampó - 1 db; Nagyméretű kampó - 1 db; Toldóhüvely - 1 db

(A képen látható rudazat csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek!)

Zsinórkiszabadító szett…
… kicsi…
… és nagy kampóval, az akadós terepekre

MZ Mérlegelő állvány

Egy rendkívül stabil, háromlábú mérlegelő állvány, amely zömében alumínium anyagból, valamint rozsdamentes (inox) alkatrészek felhasználásával készül. Mivel minden alkatrésze fém, extra erős terhelésnek is kitehető, akár 100 kg-nak is (leteszteltük!), ebből adódóan a békés halak mellett akár nagyméretű harcsák mérésére is maximálisan alkalmas! Minden olyan horgász számára hasznos kellék, akik igazán pontosan és kényelmesen szeretnék megmérni kifogott „zsákmányaik” súlyát, valamint nagy segítséget nyújt egy-egy horgászverseny bonyolításában ténykedő versenyszervező számára is! Igényes, vízhatlan csomagolásban szállítjuk.

Adatok

Anyaga: Alumínium és rozsdamentes (inox)

Lábak hossza: 1530 mm

Szállítási hossz: 1550 mm

Súly: 1735 g

Maximum terhelhetőség: 100 kg

Igényes, vízhatlan csomagolás!

(A képen látható mérleg és pontymérlegelő bölcső csak illusztráció, nem tartozékai a terméknek!)

Egy mérlegelő állvány, amely a kapitális halak súlyának könnyed kiderítését teszi lehetővé
Ha vízparti főzésre adjuk a fejünket, ott is kiváló segédeszköz lehet

MZ Pontyzsák (120 x 85cm) Zip

Biztonsági cipzáras nagyméretű pontyzsák, amely kiválóan alkalmas a kifogott hal(ak) biztonságos tárolására, életben tartására. A zsák cipzárja erős, könnyen kezelhető, a zsák bezárását követően a cipzár fogantyúja beakasztható a zsákon elhelyezett műanyag karabinerbe, ezáltal kizárható annak lehetősége, hogy bármi miatt kinyílhasson a pontyzsák és halunk idő előtt kiszabaduljon. A zsák egy három méteres zsinórral válik teljessé, amelynek segítségével a sekélyebb partokon is kellő mélységbe tudjuk engedni az eltárolásra szánt halat. A zsákra rögzített műanyag akasztóba a zsinóron elhelyezett karabinert pillanatok alatt becsatolhatjuk, és már mehet is a bezsákolt hal a vízbe! A vízben és a parton való könnyebb kezelés érdekében két darab fül került a zsák közepére. A zsák fekete színű és erős, de rendkívül rugalmas, sűrű szövésű microhálóból készül, mérete 120 x 85 cm. Igényes, fekete színű vízlepergetős tároló tasakban szállítjuk.

Adatok

Méret: 120 x 85 cm

Anyaga: Sűrű szövésű microháló

Tartalom: Vízlepergetős tároló tasak - 1 db; Pontyzsák (120 x 85cm) - 1 db; Zsinór (3 m) - 1 db

Egy profi pontyzsák, a hal(ak) biztonságos tárolásának érdekében

Bojliszárító zsák

A Mišel Zadravec Carp Baits csaliszárító zsákja (Air Dry Bag) szellős, strapabíró és esztétikus. A házilag készített bojlik, pelletek szárítására kiválóan alkalmas, de tárolhatunk benne akár gyári bojlikat is. Anyagából adódóan a víz nem árthat neki, mivel azt nem tudja magába szívni. Az erős háló szövése a megfelelő szellőzést, a szintén erős cipzár pedig a könnyű kezelhetőséget biztosítja. Az erős fogantyúk segítségével bárhová felakaszthatjuk, ahol biztonságosan tudjuk tárolni csalinkat. Kétféle méretben lelhető fel mostantól a horgászboltok polcain.

Adatok

Kicsi:

Méret (magasság/szélesség): 39 x 37cm

Terhelhetőség (leteszteltük!): 5 kg

Nagy:

Méret (magasság/szélesség): 53 x 51cm

Terhelhetőség (leteszteltük!): 10 kg

A MZ bojliszárító zsák kétféle méretben kerül forgalomba
Egy igényes vászontartó is jár hozzá

MZ Pontymérlegelő bölcső

Logóval ellátott halmérlegelő bölcső, amely a halak biztonságos, kíméletes és gyors mérlegelését teszi lehetővé. Mindkét végén erős, könnyen kezelhető cipzár található, amelyek elsősorban a halak biztonságos visszaengedésénél játszanak szerepet. A mérőzsák alja egy rendkívül strapabíró, de a halak számára kímélő hálóból készült, amelyen keresztül az összes víz pillanatok alatt kifolyik, ezáltal a mérlegelő bölcső nyugodtan tárázható a mérlegen üres állapotban (közvetlenül a mérés előtt), valamint a mérlegelés megkezdéséig halunkat folyamatosan locsolhatjuk friss vízzel, ami nem fogja befolyásolni a mérési eredményt. Az erős fogantyúk egy-egy szintén erős és rugalmas merevítő rúdra vannak erősítve, amelyeknek két fontos funkciója is van. Egyrészt pontosabbá és biztonságosabbá teszik a mérlegelést, másrészt a mérlegelés végeztével a halat bölcsőstől a vízbe helyezve a két rúd kifelé történő feszítésével a víz felé eső cipzárt könnyedén kinyithatjuk, így a beáramló vízben halunkat biztonságosan, kényelmesen és könnyedén engedhetjük útjára. Igényes, vízhatlan csomagolásban szállítjuk.

Adatok

Szállítási hossz: 115 cm

Szélesség (vízszintes): 112 cm

Magasság (függőlegesen a középponttól mérve): 50 cm

Terhelhetőség (leteszteltük!): 60 kg

A MZ-féle pontymérlegelő bölcső
Kialakítása révén tárázás után nem kapunk fals eredményt

Reméljük, hogy termékbemutatónkkal sikerült felkeltenünk a Tisztelt Olvasók érdeklődését, és a leírt információk kellően hasznosnak bizonyultak az Önök számára!

Nagy halakban gazdag horgászatot kíván mindenkinek a Zadravec Team magyarországi csapata!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.