Gyerekek horgásszunk együtt 2. pályázat - Szűcs Norbert Máté írása

Gyerekek horgásszunk együtt 2. pályázat - Szűcs Norbert Máté írása

Nagyon sok pályázat érkezett be a Gyerekek horgásszunk együtt pályázat 2. körére. Ezeket az írásokat szépen sorban leközöljük oldalunkon! Azok, akik még így sem kerültek díjazásra, ne csüggedjenek, lesz még újabb pályázati lehetőség számukra. Addig is, horgásszanak sokat, készítsenek sok szép képet, örökítsék meg a gyerekkori horgászélményeket! Következzen egyikük Szűcs Norbert Máté írása!

Szűcs Norbert Máté vagyok. Kiskunhalason születtem (1999. 11. 09.), jelenleg az Arany János Általános Iskolába járok Kecskeméten. Idén töltöm be a tizennegyedik életévemet.

Már 5 éve horgászom és sok módszert szoktam alkalmazni. A horgászat kedvenc időtöltésem, apukámmal és a bátyámmal szoktunk eljárni horgászni. Elkezdtem a horgászatot és nagyon megkedveltem, és rendszeresen szoktam járni. Kedvenc horgászmódszerem a feederezés. Van is egy 360-as Gold Star Storm feederbotom, szeretek vele horgászni. Sokszor Kiskunhalason, a Tóth-tavon, szoktam horgászni!

Életem eddigi legnagyobb hala

Ez a hal volt életem eddigi legnagyobb hala, 7,5 kg-os volt. Hosszadalmas fárasztás után partra tereltem. Szákolásban bátyám segített. A bátyám szokott segíteni a horgászat terén, szinte mindent ő mutatott meg nekem. Ő segített kiválasztani a botom, segít, hogy milyen csalikat, etető anyagokat használjak.

Horgász élményeim során sok érdekességet tanultam meg. Például a horogkötést eleinte bonyolultnak találtam, de idővel belejöttem. Jó eredményt szoktam elérni az általad alkalmazott technikákkal és módszerekkel.

Nyaraláson

Ezt a pontyot egy németországi nyaralásom alkalmával fogtam. Hosszadalmas fárasztás után majdnem meglépett a szákomból, de gyorsan reagáltam rá és végül meglett. 5 kg-os volt.

Kisponytok

Ezt a kis pontyocskát is Németországban fogtam egy kis tavon, ami tele van ugyanilyen kisméretű halakkal. Volt egy kis nyiladék a nádasban, oda dobtam be a szerelékem, és ilyen kis pontyok haraptak a csalimra.

A Tóth-tavon, munkában :)

Ennél a horgászatnál ezt a szép példányt is sikerült partra segítenem 3,5 kg-os ponty volt. Kukoricára és tigrismogyoróra jött. Ezen a horgászaton még nem volt feederbotom, mert még nem ismertem azt a fajta horgászmódszert.

ÉÉÉNNN FOGTAM!!!
A Tóth-tó híres amurállományáról. Na, én fogtam egyet belőle!

Szeretnék eltölteni veled egy horgászatot, remélem, elolvasod a levelem és válaszolsz rá.

Köszönettel: Szűcs Norbert Máté.

Kedves Máté, mint szintén kiskunhalasi, örülök, hogy elküldted pályázatodat, így egy kis protekciód is volt nálam! Használd egészséggel az írásért küldött kis ajándékcsomagot!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.