500.000 felett!

500.000 felett!

2012. december 6-án indította el a Haldorádó Horgászportál a világ legnagyobb videó-megosztó oldalán, a YouTube-on a saját csatornáját. Tudtuk, hogy népszerűek a horgászfilmjeink, de a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen rövid időn belül ekkorra népszerűségre tesz szert videócsatornánk, amelyet mi sem jelez jobban, hogy alig 4 hónap alatt már fél millió fölé nőtt a videó megtekintések száma! Mi a siker titka? A jó minőség és a számos hasznos, évek, sőt évtizedek alatt begyűjtött horgásztudás, amelyet INGYEN adunk át a horgászoknak!

500.000 felett

Egészen pontosan a 2013. április 8. reggeli adat szerint 510.625 a videó-megtekintések száma az oldalunkon. Azért írtuk ide a pontos dátumot is, mert amikor a Tisztelt Olvasó ezt a cikket látja és megnézi a számadatot, minden bizonnyal már több ezerrel magasabbat lát ott. Nem vagyunk a számháború hívei, ez a szám azonban mindenképp kiemelt figyelmet érdemel az oldalunk életében, amely visszaigazolja az elvégzett munka értelmét és megerősít miket ennek folytatásában!

Valamivel több, mint 4 hónap alatt kimagasló nézettségre tett szert a Haldorádó Horgászportál YouTube csatornája

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a magyar horgász weboldalak között ilyen rövid idő alatt ilyen kiemelt eredményt, egyetlen másik sem tudott elérni kizárólag horgászfilmekkel. Nincs talán még egy ilyen oldal, amelynek munkáit ilyen kiemelt érdeklődés követné, mint a Haldorádó Horgászportál filmjeit.

Aki esetleg még nem talált rá, illetve csak az oldalba ágyazott filmeken keresztül nézte meg, azok számára egy kis segítség. A www.youtube.com oldalon a kereső mezőbe írja be: Haldorado portal

Ami külön büszkeség számunkra, hogy a számlálót kizárólag az oldalunkat rendszeresen látogató horgászok „pörgetik” és ezt az eredményt CSAK a látogatók tudják befolyásolni, így manipulációra nincs mód! Miközben nem vagyunk egyedül. Jó néhány ismert hazai gyártó, termékimportőr vagy horgászportál tulajdonos rendelkezik saját YouTube csatornával, de nézettségük évek alatt sem érte el azt, amit mi csupán néhány hónap alatt.

A keresési eredményeknél már ott is lesz a Haldorádó Csatorna logója és a csatornára mutató link is

Aki a Haldorádó Horgászportált választja, aki megtekinti egy-egy filmünket, az biztos lehet abban, hogy nem fogjuk innen vagy a más horgászoldalakról ellopott e-mail címek alapján kéretlen e-mailekkel bombázni, nem fogjuk horgász játékokkal, kvízkérdésekkel és „hasznos” nyereményekkel kecsegtetni, mint teszi azt néhány, a törvényekre fittyet hányó weboldal. Mi kizárólag a törvényes kereteken belül kereskedünk lassan 20 éve, miközben folyamatosan segítjük, oktatjuk, tanítjuk a horgászokat, amelyben óriási segítséget nyújtanak az igényes, információban dús horgászfilmek.

Ha ezt látja, jó helyen van! Kellemes böngészést!

Feliratkozók száma is kimagasló

A videó-megtekintések száma mellett van még egy adat, amiről mindenképp érdemes szót ejteni, ez pedig a feliratkozók száma. A kicsivel több, mint 4 hónap alatt ez a szám több mint 1400 fölé nőtt. Egészen pontosan 1427-en állt a számláló április 8-án reggel. Mit is jelent ez? Akik feliratkoznak a Haldorádó Horgászportál csatornájára, az új filmek megjelenéséről automatikusan e-mail-értesítést kapnak a YouTube-tól. Így garantáltan nem marad le egyetlen filmről sem az, aki igénybe veszi ezt a szolgáltatást.

Egy feliratkozással automatikus e-mail-értesítést küld a YouTube, amint a csatornánkra új filmet töltünk fel

Csak férfiak, vagy esetleg hölgyek is?

Ha meg kellene tippelni, vajon hány százalékban nézik meg a filmjeinket nők, illetve férfiak, minden bizonnyal a férfi horgásztársaink 5%-95%, vagy talán még nagyobb különbségbeli aránypárt állítanának fel. Következzen most tehát néhány igazán meghökkentő adat!

Az arány a férfiak és a nők között (a YouTube adatai alapján): 80% a férfiak tábora és 20% a nőké, tehát öröm látni, hogy a gyengébbik nem képviselői is egyre jobban érdeklődnek a horgászat iránt.

Egyre több hölgy is kipróbálja a horgászatot

Az országok ranglistája

Hasonlóan érdekes adattal szolgál a YouTube, ha megvizsgáljuk, a világ melyik részéről és mennyien tekintettek meg egy-egy filmet. A mai napig 125 országból áll össze a csatornánkat meglátogatók száma. Ha most hirtelen fel kellene sorolni 125 országot, akkor azt hiszem, bajban lenne sokunk :). Külön érdekesség, hogy igazán kurrens országokból is vannak látogatóink, mint például Paraguay, Laosz, vagy éppen Elefántcsontpart, de még sorolhatnánk. Azt, hogy ezekből az országokból a látogatók külföldön élő magyarok, akik hobbija a horgászat, vagy tényleg külföldiek, csak abból tudjuk megtippelni, hogy a YouTube szolgáltat egy „Becslés a megnézett percekről” adatot, így ha ez megközelíti a filmjeink hosszát, akkor valószínűleg nem véletlenül akadt bele a filmünkbe a látogató.

A Haldorádó Csatorna látogatóinak TOP 10 ország listája

A TOP 10 az országok listáján nem tartogat túl nagy meglepetést, hiszen ezek közül 7 a környező országokból kerül ki, míg a dobogó tetején hazánk áll, ötödik és hetedik helyen viszont Németország, illetve az Egyesült Királyság foglal helyet. Ez a TOP 10 osztozik a fél millió videó megtekintés 95%-án, így valamivel több, mint 470.000-nyi megtekintést begyűjtve.

Feliratok akár 6 nyelven

A kiemelt nemzetközi videó-megtekintési szám egyértelműen annak köszönhető, hogy a Haldorádó Horgászportál a YouTube csatorna elindításával egy időben elkezdte a filmek idegen nyelvű feliratozását is. Így új filmjeink már megtekinthetőek szerb, szlovák, román felirattal, de van olyan filmünk is, amin angol és német felirat is megtalálható az iménti három és a magyar nyelvű felirat mellett.

Az új filmjeink már minimum 4 nyelven, de van olyan filmünk, aminél már 6 nyelven megtalálhatóak a feliratok

A 3 legnézettebb filmünk

Ha már szóba kerültek a TOP listák, következzen a 3 legnépszerűbb film a YouTube csatornánkról a 2013. április 8.-i adatok szerint.

A dobogó harmadik fokán Hideg vízi pontyhorgászat feederrel 13. rész - A ponty szereti a bonbont? c. film áll 20.066 megtekintéssel
Második helyen található a Hideg vízi pontyhorgászat feederrel 14. rész - Fagyos finomságok című film 21.460 megtekintéssel
A legnézettebb videónk a Haldorádó Csatornán a Versenytitkok sorozat 4. rész - Partszéli pontyhorgászat címmel, ami 21.796 megtekintéssel büszkélkedhet

Tematikus lejátszási listák a könnyebb eligazodás érdekében

Mivel egyre több és több filmet töltünk fel a YouTube csatornánkra, a jobb átláthatóság érdekében kategóriákba osztottuk be ezeket. Ennek megfelelően külön lejátszási listába került például Döme Gábor - Hideg vízi pontyhorgászat feederrel c. sorozata, így akik ezt kedvelik, egy csokorba gyűjtve megtalálják a sorozat elemeit.

A különböző sorozatok vagy hasonló témák 1-1 lejátszási listába csoportosítva érhetők el, ami megkönnyíti a tájékozódást

Ugyanígy csoportosítva találhatók meg az egy-egy idegen nyelvű feliratozást tartalmazó filmek is, tehát külön csoportja van a szlovák, a szerb, a román, illetve az angol nyelvű felirattal ellátott filmeknek is.

Valamennyi filmünk alatt megtalálható egy információs mező, amiben az adott filmhez tartozó írás linkjét is elhelyeztük. Tehát aki szeretné elolvasni a cikkeket, megnézni az íráshoz tartozó képanyagot, klikkeljen a linkre!

YouTube az alapoktól

Amennyiben még nem gyakorlott YouTube felhasználó, az alábbi linken található írásban részletes segítséget kap a filmjeink megtekintéséhez, valamint itt bemutatjuk a YouTube kényelmi, „extra” szolgáltatásait is.

Haldorádó filmek akár 5 nyelven a YouTube-on + praktikus használati tanácsok.

Haldorádó Horgászportál - YouTube csatorna

Ha felkeltettük érdeklődését a YouTube csatornánk iránt, íme, a Haldorádó Horgászportál elérhetősége: http://www.youtube.com/user/haldoradoportal.

Hogy ez a hét se teljen el új, érdekes film nélkül, íme, egy Extrém horgászat a Lake Fork tóról:

Kellemes böngészést, jó szórakozást kívánunk filmjeinkhez!

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.