Rendezés

A 2020. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2021-02-23
A 2020. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy óriási ezüstkárász nyerte, mely a tavalyi compó után folytatja a békéshalas vonalat. Ezt a nem hétköznapi méretű halat feederbottal sikerült megfognia Fejes Tamás horgásztársunknak. Ismerjétek meg Tamást és a győztes kárász fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2020. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2021-01-02
Ma a Fogási naplónkból a 2020. évi „egyéb” halak közül válogatott fogásokat mutatjuk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2020. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2020. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2021-01-01
Szokás szerint áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!

A 2019. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2020-02-18
A 2019. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy termetes compó nyerte, mely a tavalyi menyhal után megszakítja a ragadozós vonalat. Ezt a halat feederbottal és kukorica csalival sikerült megfognia Zólyomi Viktor horgásztársunknak. Ismerjétek meg Viktort és a győztes doktorhal fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2019. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2020-02-15
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2019. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal Ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2019. év legszebb fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy gyönyörű csuka kapta ezt az elismerést. Balog Boglárka pergető technikával csalta horogra a termetes ragadozót, ismerjük hát meg a horgászhölgyet!

A 2019. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2020-01-02
Fogási naplónkból válogatott 2019. évi „egyéb” halak közül ma 7 fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2019. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2019. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2020-01-01
Szokás szerint az év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!

Megjelent a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

Döme Gábor 2019-04-10
A Haldorádó csalogatóanyagok mellett már lassan két évtizede kiemelt hangsúlyt fektetek a feederbotok, orsók és egyéb kiegészítők fejlesztésére is. Büszkén mondhatom, hogy sok ezer olyan elégedett horgász van, aki ezeket az eszközöket használja nap mint nap. Mára olyan kiterjedté vált a By Döme TEAM FEEDER termékek kínálata, hogy elérkezettnek láttuk egy komplex katalógus elkészítését, ami a teljes repertoárt lajstromba veszi és egyértelműen bemutatja. Íme, lapozz bele Te is!

A 2018. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2019-03-03
A 2018. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy termetes menyhal nyerte, mely a tavalyi pergetett domolykó után tovább gyarapítja a ragadozós vonalat. Ezt a halat azonban nem pergetve, hanem feederbottal és egy taposott hal csalival sikerült megfognia Hima Róbert horgásztársunknak. Ismerjétek meg Robit és a győztes menyus fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2018. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2019-02-13
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2018. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2018. év legszebb fogása - nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy gyönyörű, vadvízi amur kapta ezt a díjat, mely egy kisebb folyóból, a Sebes-Körösből került ki. Éles Pál feeder technikával csalta horogra a kapitális, 18 kg súlyú ezüstös torpedót. Ismerjük meg tehát Pált!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2019-01-25
A 2018 év végén, illetve a 2019 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2019-ben debütáló újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. A megszokott módon, idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

A 2018. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2019-01-02
Fogási naplónkból válogatott 2018. évi „egyéb” halak közül ma 8 fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és kifogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2018. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2018. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2019-01-01
Szokás szerint az év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet a regisztrált látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!
Videóval

20.000.000 megtekintés felett!

Haldorádó Team 2018-04-18
Húszmillió… húúúúszmillió, nagyon furcsa kimondani. Pláne igaz ez akkor, ha hozzátesszük, ez a szám a Haldorádó Horgászportál YouTube csatornájának nézettsége! Nem elírás! HÚSZMILLIÓ FELETT!!! Köszönjük!

A 2017. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2018-03-02
Egyéb hal kategóriában az első helyet négy év után immár nem egy termetes leánykoncér, hanem egy gyönyörű pergetett domolykó nyerte. A győztes fogás Dósa István nevéhez fűződik. Az alábbiakban megismerkedhettek Istvánnal, illetve további gyönyörű fotókat láthattok albumából.

A 2017. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2018-02-25
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2017. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal Ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2017. év fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy szilaj folyóvízi harcos kapta ezt a díjat, egy csodálatos márna, mely egy kisebb folyóból, a Hernádból került ki. Orosz László feeder technikával csalta horogra a termetes, 3,25 kg súlyú és 64 cm hosszú halat. Ismerjük meg tehát Lászlót!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2018 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2018-02-13
A 2017 év végén, illetve a 2018 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2018-as újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. A megszokott módon, idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

A 2017. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2018-01-02
Fogási naplónkból válogatott 2017. évi „egyéb” halak közül ma 7 fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és kifogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2017. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2017. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2018-01-01
Szokás szerint az év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet a regisztrált látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!
Videóval

Mi se vagyunk mindig normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2017

Haldorádó Team 2017-12-31
Újév hajnalán mindig szívesen tekintünk vissza az óév legszebb, legvidámabb pillanataira. Munkánk során számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor a profizmus helyét átveszi a nevetés! Ezekből a szituációkból kaptok most egy nagy csokorral annak érdekében, hogy jól induljon a 2018-as esztendő. És ne feledjétek! Nem rajtunk fogtok nevetni, hanem velünk! :-)

20 éves a Haldorádó – 20 ütős ajánlat az ünnepekre!

Haldorádó Team 2017-12-02
A Haldorádó 20. születésnapja alkalmából szeretnénk meglepni vásárlóinkat egy olyan egyedi és rendkívüli akciósorozattal, ami méltó e jeles évfordulónkhoz! Ennek keretein belül 20 ütős szettet állítottunk össze, melyek között a komplett felszerelésekre, kiegészítőkre és fogós csalogatóanyagokra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, méghozzá szuper áron! Lássuk, mivel is készültünk pontosan!
Videóval

20 éves a Haldorádó

Döme Gábor 2017-12-01
20 év bizony hosszú idő mind egy ember, mind egy vállalkozás életében! 2017. december 1-én különösen jó érzés visszatekinteni az eltelt kettő évtizedre, hiszen ez a nap jeles ünnep cégünk történetében! Egy újabb, s egyben jubileumi gyertya gyulladt meg a mai napon a Haldorádó Team Kft. tortáján, ami immáron betöltötte 20. életévét! Születésnapunk alkalmából szeretnénk egy kis időutazásra hívni Titeket, nézzük végig közösen, hogyan is alakult idáig a Haldorádó útja!

Megújult a Fogási napló a Haldorádó horgászportálon!

Haldorádó Team 2017-06-23
Az idei év jelentős változásokat hozott az oldal életébe, melyek során alapjaiban fejlődött és modernizálódott Magyarország vezető internetes horgászportálja. Ahogy korábban ígértük, továbbra is gőzerővel dolgozunk azon, hogy még több hasznos információt, tartalmat és lehetőséget biztosítsunk látogatóinknak, s mindezt a lehető legmagasabb színvonalon tárhassuk eléjük! A Fogási napló nyújtotta funkciók több mint egy évtizede szerves részét képezik a Haldorádó közösségi életének, ezért ennek fejlesztésére kiemelt figyelmet fordítottunk. A következőkben megismerkedhettek az új felület előnyeivel és mindent megtudhattok a használatáról.

A 2016. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2017-03-05
Az egyéb hal kategória győzelmet 2016-ban egy igazán különleges hal és hozzá természetesen a horgász tudhatta magáénak. Azon már meg sem lepődtünk, hogy 2013-14 és 15 után 2016-ban is a leánykoncér vitte el ezt a „díjat”, azon már sokkal inkább, ahogy ez a hal kinézett. Ritkán fogható ennyire „markáns” nászjegyekkel borított hal, így talán nem véletlen, hogy emiatt diadalmaskodott immár sorban negyedszer a leánykoncér. Idén a nyertes fogás Pálfi Gábor nevéhez köthető!

A 2016. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2017-03-04
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2016. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2016. év fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy igazi bónusz hal kapta ezt a díjat, egy csodálatos harcsa döntött úgy, hogy felveszi a pontyoknak felkínált feeder végszerelék horgát. Idén a nyertes fogás Valent Patrik szép, 26,5 kg-os harcsája volt! Ismerjük meg tehát Patrikot!

Megújult a Haldorádó Horgászportál, 2017. február 1.

Haldorádó Team 2017-02-01
2002. március 3-án tárta ki virtuális kapuit a www.haldorado.hu, amely köszönhetően látogatóinknak és a Haldorádó Team Kft. lelkes munkatársainak, jelenleg Magyarország leglátogatottabb, vezető internetes horgászportálja. A fejlődés mint minőségi változásokkal és előnyökkel járó folyamat elválaszthatatlan a tapasztalatszerzéstől. Az eltelt évek során erre volt lehetőségünk bőven, így mára felismertük azokat az igényeket, elvárásokat, melyeket weboldalunkkal kapcsolatban mutattatok. Tudjuk jól, lehetetlen mindenki elvárásának megfelelni, mégis azt szeretnénk, hogy a nap mint nap idelátogató horgászok jól érezzék magukat, és egyre magasabb színvonal mellett találják meg azt, amire szükségük van. Lássuk, milyen újításokat tartalmaz a modernizáció!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2017 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2017-01-25
A 2016 év végén, illetve a 2017 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2017-es újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható, ráadásul idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

A 2016. év legszebb fogásai 2. rész - egyéb halak: Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2017-01-02
Fogási naplónkból válogatott „egyéb” halak közül választani ezúttal sem lesz könnyű. Ma 9 „egyéb” halhoz tartozó, általunk legjobbnak ítélt fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és kifogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2016. év fogása - egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2016. év legszebb fogásai 1. rész - nemes halak: Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2017-01-01
Szokás szerint így, év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk fórumozó olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet a fórumlátogatók választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2021 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.