Rendezés

Videóval

A mai naptól kaphatók a 2024-es Haldorádó újdonságok + szezonindító akciós napok

Haldorádó Team 2024-02-01
Az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott új fejlesztéseink iránt, rengeteg kérdést kaptunk levelekben, illetve minden hozzánk, a Haldorádó Centrumba betérő vásárló ezeket kereste. Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy a mai nappal, vagyis 2024. február 1-jével útjára indítjuk minden újdonságunkat, mától elérhetők bárki számára! Sőt, ennek alkalmából egy különleges, nagyszabású akcióval is kedveskedünk a horgászok számára! Kattints az írásra, és máris mutatjuk a részleteket!
Videóval

26 éves a Haldorádó! 20% kedvezménnyel kaphatók (3 napig) a Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékek!!!

Haldorádó Team 2023-12-01
Minden év decemberének első napján újabb gyertya kerül a Haldorádó Team Kft. tortájára. Immár 26 éves lett vállalkozásunk, és szeretnénk, ha Ti is örömmel gondolnátok erre a napra, így kedveskedünk nektek egy páratlan vásárlási lehetőséggel! E jeles alkalomból 20% kedvezményt biztosítunk a Haldorádó és By Döme termékekre.

Black Friday a Haldorádón 2023!

Haldorádó Team 2023-11-24
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2023. november 24-től 26-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod az akcióban részt vevő termékeinket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony 2023!

Haldorádó Team 2023-11-20
Karácsony közeledtével próbálunk olyan csomagokat összeállítani, amelyeknek minden horgász örülne, hisz tudjuk, milyen nehéz a pecásoknak megfelelő ajándékot választani. Így aztán e cikk továbbolvasását főleg a horgász hozzátartozóknak javasoljuk! A felsorolásban szettek, kiegészítőkből álló összeállítások és egyéb olyan hasznos termékek találhatók, melyek garantáltan örömet okoznak, ha a karácsonyfa alá kerülnek!

Fergeteges szezonindító akciós napok a Haldorádóban február 9-12-ig, 15-50% kedvezmény!!!

Haldorádó Team 2023-02-09
Az elmúlt hetekben sokan kérdezték, hogy részt veszünk-e a FeHoVa kiállításon. A válaszuk az, hogy sajnos nem…
Videóval

A mai naptól kaphatók a 2023-as Haldorádó újdonságok + szezonindító akciós napok, ingyen kiszállítással!

Haldorádó Team 2023-02-01
Az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott az új termékeink iránt, rengeteg kérdést kaptunk minden médiafelületünkön, illetve a Haldorádó Centrumba betérő vásárlók zöme is már ezeket kereste. Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy a mai naptól, vagyis 2023. február 1-jétől már megvásárolhatók ezek! Mindezt egy nagyszabású akcióval tesszük teljessé.
Videóval

25 éves a Haldorádó, több mint 1500 termék 25% kedvezménnyel kapható!

Haldorádó Team 2022-12-01
Negyed évszázad hosszú idő mind egy ember, mind egy vállalkozás életében! 1997. december 1-jén indítottuk el vállalkozásunkat, azóta 25 év telt el, egy újabb és egyben jubileumi gyertya gyulladt meg a mai napon a Haldorádó Team Kft. tortáján. E jeles alkalomból 25% kedvezményt biztosítunk több mint 1500 termékre!

Black Friday a Haldorádón 2022!

Haldorádó Team 2022-11-25
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2022. november 25-től 27-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod az akcióban részt vevő termékeinket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!

A 2021. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2022-03-13
A 2021. év fogása „egyéb hal kategóriában” első helyét ezúttal egy gyönyörű leánykoncér nyerte, mely a tavalyi ezüstkárász után folytatja a békéshalas vonalat. Ezt a nem hétköznapi méretű halat pickerbottal sikerült megfognia Sinka János horgásztársunknak. Ismerjétek meg Jánost és a győztes hal fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2021. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2022-02-16
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2021. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal Ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2021. év legszebb fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy hatalmas csuka kapta ezt az elismerést. Balog Ferenc pergető technikával csalta horogra a termetes ragadozót, ismerjük hát meg a horgászt!

Haldorádó Pontyhorgász Napok Akciós Hétvége 2022. február 4-5-6.

Haldorádó Team 2022-02-04
Nagyon komoly dilemmát okozott, hogy megrendezzük, megrendezhetjük-e végre az év egyik legjobban várt eseményét, a Haldorádó Pontyhorgász Napokat. 14 éve MINDEN február első hétvégéje erről az eseményről volt „híres”. Sajnos az elmúlt évben fordult elő először – ráadásul pont a jubileumi, 15. kiállításunk –, hogy a világjárvány miatt elmaradt…

A 2021. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2022-01-02
Ma a Fogási naplónkból a 2021. évi „egyéb” halak közül válogatott fogásokat mutatjuk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2021. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2021. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2022-01-01
Szokás szerint áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!

Black Friday a Haldorádón!

Haldorádó Team 2021-11-26
Ma indult, itt a Black Friday a Haldorádón! 2021. november 26-28-ig a Haldorádó Centrumban és a www.haldorado.hu webáruházunkban minimum 10%, maximum 50% kedvezménnyel tudod minden termékünket megvásárolni (kizárólag ezen a 3 napon)! Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható. Igyekezz, mert a készletek végesek!

A 2020. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2021-02-23
A 2020. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy óriási ezüstkárász nyerte, mely a tavalyi compó után folytatja a békéshalas vonalat. Ezt a nem hétköznapi méretű halat feederbottal sikerült megfognia Fejes Tamás horgásztársunknak. Ismerjétek meg Tamást és a győztes kárász fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2020. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2021-01-02
Ma a Fogási naplónkból a 2020. évi „egyéb” halak közül válogatott fogásokat mutatjuk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2020. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2020. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak – Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2021-01-01
Szokás szerint áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!

A 2019. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2020-02-18
A 2019. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy termetes compó nyerte, mely a tavalyi menyhal után megszakítja a ragadozós vonalat. Ezt a halat feederbottal és kukorica csalival sikerült megfognia Zólyomi Viktor horgásztársunknak. Ismerjétek meg Viktort és a győztes doktorhal fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2019. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2020-02-15
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2019. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal Ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2019. év legszebb fogása – nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy gyönyörű csuka kapta ezt az elismerést. Balog Boglárka pergető technikával csalta horogra a termetes ragadozót, ismerjük hát meg a horgászhölgyet!

A 2019. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2020-01-02
Fogási naplónkból válogatott 2019. évi „egyéb” halak közül ma 7 fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és megfogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2019. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2019. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2020-01-01
Szokás szerint az év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!

Megjelent a By Döme TEAM FEEDER 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

Döme Gábor 2019-04-10
A Haldorádó csalogatóanyagok mellett már lassan két évtizede kiemelt hangsúlyt fektetek a feederbotok, orsók és egyéb kiegészítők fejlesztésére is. Büszkén mondhatom, hogy sok ezer olyan elégedett horgász van, aki ezeket az eszközöket használja nap mint nap. Mára olyan kiterjedté vált a By Döme TEAM FEEDER termékek kínálata, hogy elérkezettnek láttuk egy komplex katalógus elkészítését, ami a teljes repertoárt lajstromba veszi és egyértelműen bemutatja. Íme, lapozz bele Te is!

A 2018. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2019-03-03
A 2018. év horgásza „egyéb hal kategóriában” az első helyet ezúttal egy termetes menyhal nyerte, mely a tavalyi pergetett domolykó után tovább gyarapítja a ragadozós vonalat. Ezt a halat azonban nem pergetve, hanem feederbottal és egy taposott hal csalival sikerült megfognia Hima Róbert horgásztársunknak. Ismerjétek meg Robit és a győztes menyus fogásának részleteit az alábbi írásban!

A 2018. év horgásza 1. rész – Bemutatjuk a „nemes hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2019-02-13
Január első napjaiban mutattuk be a Haldorádó Fogási naplójának bejegyzései közül kiemelt 2018. évi legszebb „nemes” halakat. Szavazataitokkal ti választottátok ki azt a horgászt és fogását, aki végül megkaphatta a „2018. év legszebb fogása - nemes hal kategóriában” díjat. Ebben az évben egy gyönyörű, vadvízi amur kapta ezt a díjat, mely egy kisebb folyóból, a Sebes-Körösből került ki. Éles Pál feeder technikával csalta horogra a kapitális, 18 kg súlyú ezüstös torpedót. Ismerjük meg tehát Pált!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2019 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2019-01-25
A 2018 év végén, illetve a 2019 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2019-ben debütáló újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. A megszokott módon, idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

A 2018. év legszebb fogásai 2. rész – egyéb halak - Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2019-01-02
Fogási naplónkból válogatott 2018. évi „egyéb” halak közül ma 8 fogást mutatunk be. Kérésünk ugyanaz, mint tegnap: nézzétek meg e halakat és kifogásuk körülményeit, majd válasszatok! Szavazzatok arra a horgászra és fogására, akinek szívesen átnyújtanátok a „2018. év fogása – egyéb hal kategóriában” díjat! Válasszuk ki az év fogását!

A 2018. év legszebb fogásai 1. rész – nemes halak Szavazz az év fogására!

Haldorádó Team 2019-01-01
Szokás szerint az év végén áttekintettük a Fogási napló tavaly összegyűlt bejegyzéseit, hogy kiválasszuk a legszebbnek tartható fogásokat. Szavazásra biztatjuk olvasóinkat: válasszátok ki a jelöltek listájából a nektek leginkább tetsző halakat, fogásokat! A „legszebb fogás” címet a regisztrált látogatóink választása alapján kaphatja majd meg az egyik jelölt. Ma a „nemes” hal kategóriára kerül sor, holnap pedig az „egyéb” halak válogatott fogásaira lehet majd szavazni. Nézzétek meg és szavazzatok arra, ami számotokra a legszebb!
Videóval

20.000.000 megtekintés felett!

Haldorádó Team 2018-04-18
Húszmillió… húúúúszmillió, nagyon furcsa kimondani. Pláne igaz ez akkor, ha hozzátesszük, ez a szám a Haldorádó Horgászportál YouTube csatornájának nézettsége! Nem elírás! HÚSZMILLIÓ FELETT!!! Köszönjük!

A 2017. év horgásza 2. rész – Bemutatjuk az „egyéb hal kategória” győztesét!

Haldorádó Team 2018-03-02
Egyéb hal kategóriában az első helyet négy év után immár nem egy termetes leánykoncér, hanem egy gyönyörű pergetett domolykó nyerte. A győztes fogás Dósa István nevéhez fűződik. Az alábbiakban megismerkedhettek Istvánnal, illetve további gyönyörű fotókat láthattok albumából.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.